The Last Unicorn
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovi na mom faxu su bas i nasli vikend da nam opale Aprilski rok. . . Pokusacu da dodjem. Nadam se da nece pada ti kisa kao ovi dana sto pada.Firmas:U Novom Sadu ce se u subotu 17-tog aprila veliki dobrotvorni rock koncert na strandu a pocece u 18 casova.Humanitarnoj svirci su se odazvali:Neverne Bebe,Van Gogh,E-play,Partibrejkers,Amajlija,Ritam Nereda,Eyesburn,X centar,Reach Bich i Dragoljub Djuricic.
Upad 200 dinara.
DevouredSoul:Big deal, to je najobichnija svirka, shta vam je.

DevouredSoul:A da, zaboravila sam nepotrebne detalje svirke.
Btw. Stefane, nisi mi odgovorio na prethodni post.
ops:
[/i]LA CAMPIONESSA:Stvarno mi je zao sto Dusan Zrnic nije otisao u super-finale naseg idola.... iskreno mislim da je to zasluzio.. bolji je od Ane !!! ALi, napravice on super karijeru, jer je odlican pevac !
Nema tih epiteta, kojim se moze opisati Cveta
Pa da nije bilo raznih otimacina i presipanja glasova, mozda bi covek i pobedio. Ali ovako...Tasa!:LA CAMPIONESSA:Stvarno mi je zao sto Dusan Zrnic nije otisao u super-finale naseg idola.... iskreno mislim da je to zasluzio.. bolji je od Ane !!! ALi, napravice on super karijeru, jer je odlican pevac !
Pa zasto se onda nisi potrudio da tvojim glasovima prodje?![]()
![]()
![]()
Inace emisija s' obzirom na TV stanicu na kojoj je emitovana i nije losa...
![]()
Pozdrav,
Tasa!
Marta_I:Pa da nije bilo raznih otimacina i presipanja glasova, mozda bi covek i pobedio
Marta_I:Ali ovako...
najgori na zalost prolaze.
Aleksandra...