Psychedelic trance...

• Začetnik teme Začetnik teme Ari Linker Bg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DevouredSoul:
Courtney:
DevouredSoul:
Opet smeshna pevachica? :lol:
Oh, merge...

Ja nisam bila, na zhalost bila sam sprechena. Ali dobila sam infos o svirci!
Stefane, recheno mi je da ti pevachica fino izgleda, ali da ne zna da peva i da je mashila rechi. Chujem da ti je pevao Nikolicjev pjevach? Fino :D

Takodje sam chula da je jedan bend svirao To Myself I Turned od Lacune Coil. Trebalo je to da chujem :cry:
Drugi bend je bio Sinod (Inumbro) :wink: Ko ti je rekao da pevacica fino izgleda,keve ti? :lol:

Nije bilo objektivno, prichali smo pri tome o Stefanovoj ex pevachici. Vishe je bilo uporedno :wink:

To BWFM: Pa dobrom, nadam se da cje nauchiti... Inache, N mi je rekao da se razocharao, ali dobro, bicje josh pokushaja :wink:
Ajooooj,na sta li onda ta lici (nista zlonamerno,ali brate... :shock: ).

@Bleak: Nadam se da cemo se gledati i 21. :wink:

Ne mozes narodu nikad ugoditi.Ko god da je pobedio komentari bi bili isti,samo bi se imena menjala.Ima milion onih koji bolje pevaju,rekose mnogi-pa gde su,sto se nisu pojavili.Nisu,jer pored dobrog glasa potrebna je i harizma,hrabrost,osecaj za scenu,publiku.Od ovoliko ljudi na planeti neka dobro peva svaki 1000-ti i to je veliki broj,a pravih zvezda ima neuporedivo manje.Cveta ima glas,ali i stav i ponasanje,sigurna je i opustena.Ana je premlada,kako neko rece metiljava,ima ih u nasoj zemlji dosta takvih.Lepo je rekao Mirko iz zirija-za svetsku scenu Cveta,za nasu Ana,to sve govori.Glasala sam za Cvetu od samog pocetka,pre 7 meseci,ali ko god da je pobedio ja bih navijala za njega u Londonu,na svetskom takmicenju.Zalosno je sto znam da,kada dodje decembar i to takmicenje,bice veliki broj onih koji ce sedeti ispred televizora i navijati da Cveta prodje sto gore.Srpska posla,sta drugo reci,zato kao nacija i jesmo tu gde smo.

Courtney:
DevouredSoul:
Courtney:
DevouredSoul:
Opet smeshna pevachica? :lol:
Oh, merge...

Ja nisam bila, na zhalost bila sam sprechena. Ali dobila sam infos o svirci!
Stefane, recheno mi je da ti pevachica fino izgleda, ali da ne zna da peva i da je mashila rechi. Chujem da ti je pevao Nikolicjev pjevach? Fino :D

Takodje sam chula da je jedan bend svirao To Myself I Turned od Lacune Coil. Trebalo je to da chujem :cry:
Drugi bend je bio Sinod (Inumbro) :wink: Ko ti je rekao da pevacica fino izgleda,keve ti? :lol:

Nije bilo objektivno, prichali smo pri tome o Stefanovoj ex pevachici. Vishe je bilo uporedno :wink:

To BWFM: Pa dobrom, nadam se da cje nauchiti... Inache, N mi je rekao da se razocharao, ali dobro, bicje josh pokushaja :wink:
Ajooooj,na sta li onda ta lici (nista zlonamerno,ali brate... :shock: ).

@Bleak: Nadam se da cemo se gledati i 21. :wink:
:roll: :roll: :? :roll: :? :roll: :?

Anonymous:
Ne mozes narodu nikad ugoditi.Ko god da je pobedio komentari bi bili isti,samo bi se imena menjala.Ima milion onih koji bolje pevaju,rekose mnogi-pa gde su,sto se nisu pojavili.Nisu,jer pored dobrog glasa potrebna je i harizma,hrabrost,osecaj za scenu,publiku.Od ovoliko ljudi na planeti neka dobro peva svaki 1000-ti i to je veliki broj,a pravih zvezda ima neuporedivo manje.Cveta ima glas,ali i stav i ponasanje,sigurna je i opustena.Ana je premlada,kako neko rece metiljava,ima ih u nasoj zemlji dosta takvih.Lepo je rekao Mirko iz zirija-za svetsku scenu Cveta,za nasu Ana,to sve govori.Glasala sam za Cvetu od samog pocetka,pre 7 meseci,ali ko god da je pobedio ja bih navijala za njega u Londonu,na svetskom takmicenju.Zalosno je sto znam da,kada dodje decembar i to takmicenje,bice veliki broj onih koji ce sedeti ispred televizora i navijati da Cveta prodje sto gore.Srpska posla,sta drugo reci,zato kao nacija i jesmo tu gde smo.
Potpuno je nezasluzeno pobedila. Na zalost, mnogo bolji su ispali pre nje. I da, PRVI cu biti protiv nje na svetskom idolu. Nadam se da ce biti poslednja.

To po onoj narodnoj-da komsiji crkne krava.Pusti Srbi...Idol sam pratila od pocetka i kada je izabrano onih 10 finalista,jedino sam se Cvete secala sa audicije,jer je zaista bila upecatljiva,originalna,izdvajala se od ostalih.Valjda je i to pokazatelj necega,nije dovoljno samo lepo pevati.Pozdrav i opusteno:)

Anonymous:
Anonymous:
Potpuno je nezasluzeno pobedila. Na zalost, mnogo bolji su ispali pre nje. I da, PRVI cu biti protiv nje na svetskom idolu. Nadam se da ce biti poslednja.
Bravo, veliki patrioto! Nemam reci!
Cveto, i do sad sam ti zelela da ih rasturis u Londonu, ali zbog ovakvih ti to zelim jos bezbroj puta vise!

when you dream there are no rules people can fly...najveci poklonik ovog zvuka u cg se upravo javlja.prolazak kroz sve transserbie i niz drugih full on israel i psy trance event-a kao i posjete velikom festivalu u moskvi a uz to i samostalan DJ work grebanjem psy ploca doprinio je da trance postane sastavni dio mog zivota.iako mnogo osporavan a jos u svijetu i totalni andergraund,isra zvuk je ipak postigao veliki uspjeh kod nas.priznajte nema desavanja i speed provoda bez ovog zvuka.need no drugs

Izmedju Cvetinog "groktanja" i Aninog piskavog glasica biram groktanje. Da je Ana pobedila mislim da moj zeludac ne bi mogao da pregura svetskog Idola. Ovako gledacu ga sa uzivanjem i bicu ponosan sto moj narod i mene predstavlja Cveta.

Onaj koji je jedini bio zasluzio da pobedi jeste Dusan Zrnic,koji je naravno ispao, jer kod nas samo osrednji prolaze, a najbolji nikada!Mogu tek donekle da se slozim da Cveta dobro peva, bla,bla, ali ono osnovno sto njoj fali jeste - interpretacija. Mislim da je jasno da nije poenta dokazati celom svetu da si najglasnoji i najenergicniji na sceni, vec ostaviti neki svoj pecat i emociju u izvodjenju!Skoro nijedna njena pesma nije ostavila na mene bilo kakav utisak, osim sto sam morala da utisam TV! Naravno da nemam nista protiv devojke, i navijacu za nju na Svetskom Idolu. Ipak, to je (bar ja mislim) ispod svetskog standarda...

Ne mogu da shvatim da ima toliko zlih ljudi,pa bilo ko da je pobedio trebalo bi da budemo srecni zbog njih,a ne da ih kunemo,ili ne znam sta vec.Realno Cveta ima mnogo bolji glas od Ane i sasvim je u redu da nas ona predstavlja u svetu.........A sto se tice glasanja,ja sam iz Beograda pa nisam mogla da pusim sms,a glasala sam za Cvetu,tako da sigurno nije bilo namestaljke.... :wink:

TA SAM!!!!!!!!
Trance je moj nacin zivota,gledano sa neke strane....Do nedavno sam iskljucivo slusala samo techno i sve podvrste techna ali trance je nesto sasvim drugo.Mogu da kazem da je to jedna vrsta muzike koja definitivno otvara vrata za neki novi svet,vodi u novu dimenziju koju sami sebi kreiramo uz pomoc fantasticnih melodija.
Najvise sam mrzela kada neko kaze da je trance "bezdusna muzika" "smrt za usi" "ispiranje mozga" jer se mnogi od njih u stvari nisu ni potrudili da je shvate na pravi nacin.A retko ko to i moze,zar ne?To je jednostavno zika koja definitivno treba da se pazljivo poslusa jer zaista ume da dodirne i one najskrivenije delove uma.
I dalje posecujem techno desavanja ali trance desavanja su na mestu No:1.
Ne znam sta bih sada jos mogla da kazem....To je to za sada....Mozda posle i dodam jos nesto...
Pozdravljam vas!

Ne, Stefane, nego u poslednje vreme svi misle da mogu da pevaju Nightwish, a ne mogu.
Jeste da ih ne volim neshto posebno, ali skidam kapu, studijski snimci Tarjinog glasa su ipak studisjki.
Kada to ljudi shvate, onda necje vishe biti toliko neuspelih pokushaja da se izvede chudo, pa samim tim necje vishe biti ni svirki kao shto je bila ona u 3. kada si ti svirao (ne mislim samo na tvoj bend). Ali ljudi retko kada shvataju neke stvari. :roll:

Bleak WinterFullMoon:
To DS: pa shta ja da mu radim,svi mnogo ochekuju od vokala,mozda i previshe.Al ja sam zadovoljan napretkom,to je bitno.
To Courtney & Mortishaaa: Pa valjda dolazite u sredu 14.IV?Pomazem Watchoutu da udje u finale :wink:
nismo tu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ja moram u glupo Barajevo, a Milica ide u CG, koliko znam :roll: :? :( :cry: :cry: :cry: :cry: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa :cry:

Back