Da lako je tebiBliznakinja:Bice njima dosta kada ja zakljucam temu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da lako je tebiBliznakinja:Bice njima dosta kada ja zakljucam temu![]()

.Bliznakinja:Bice njima dosta kada ja zakljucam temu![]()
Uz tebe sam fiziofizio:.Bliznakinja:Bice njima dosta kada ja zakljucam temu![]()
ako ti smetaju psovke ti nemoj da ih čitaš![]()
![]()
![]()
nemas pojma koliko :wink:Cheaf:Da lako je tebiBliznakinja:Bice njima dosta kada ja zakljucam temu![]()
baš te briga :wink:Bliznakinja:nemas pojma koliko :wink:Cheaf:Da lako je tebiBliznakinja:Bice njima dosta kada ja zakljucam temu![]()
Uuuuu jadna ti 8)Bliznakinja:nemas pojma koliko :wink:Cheaf:Da lako je tebiBliznakinja:Bice njima dosta kada ja zakljucam temu![]()
fizio:AKO VAM SMETA NE MORATE DA ČITATE!!!!!
OVO JE DISKRIMINACIJA!!!!!!![]()
![]()
![]()
Da opasno je to nikad neznas kad ce izleteti nesto sto nebi trebalo.Meni se desava da kazem neku ruznu rec pred roditeljima skroz ne namerno. 8)slytherin_rules:Ranije nisam psovala, ali u zadnje vreme-don't ask! Postaje mi ozbiljna navika....serious....
_7eDini_:1.* TI MATER. 2.NOSOM U SUPAK.1.NOS JE U KVARU NABIJEM TI KARU.2.KARA SE PROSU TEBI PO NOSU.
IZDRKAM TI NA LEDJA DA MISLIS DA JE KREMA NIVEA.
* ti pas mrtvu majku razapetu na tri krvava panja!!
* ti konj slijepu sestru krvavim * na majcinom grobu, dok otac slogiran gleda !!!!!!!!!!!!!!!!!!
dosta bre... 8) Ko kocijasiSasha85::shock: :shock: :shock:
Jaoj... Ljudi.... Ala vi psujete...
Ma ni oni im nisu ravniCheaf:Ko kocijasiSasha85::shock: :shock: :shock:
Jaoj... Ljudi.... Ala vi psujete...![]()

>Prue<:Ma ni oni im nisu ravniCheaf:Ko kocijasiSasha85::shock: :shock: :shock:
Jaoj... Ljudi.... Ala vi psujete...![]()
![]()
![]()

Bolje nemoj 8)>Prue<:Moracu ovo da pokazem kevi da bi se uverila da postoje gori od mene u ovome![]()
![]()