Mogu da se opkladim da ovu psovku nikad ne koristis.Najlakse su neke iz dve reci. 8)_7eDini_:Jeb** ti sestru krvavim kur*** na majcinom grobu a ti i tvoj cale sve to gledali iz invalidckih kolica i drkali kur**...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da se opkladim da ovu psovku nikad ne koristis.Najlakse su neke iz dve reci. 8)_7eDini_:Jeb** ti sestru krvavim kur*** na majcinom grobu a ti i tvoj cale sve to gledali iz invalidckih kolica i drkali kur**...![]()
Ama umes li ti nekih drugih psovki gde se ne spominje majka,leba ti.d4ch4:E ....Setio sam se josh nekih psovki..........
Jeb0 ti pas mrtvu majku razapetu na tri krvava panja!!
**M LI TI MAJKU U PIZ*DU VRELU A TI JE JEZIKOM HLADIO!!
Jeb3m ti nevinu sestricu u dlakavi supak kroz popisane gacice
Jeb*em ti mater dok ti sushi vesh
JEB0 TI MATER KO GOD MOZE DA JEB3
aj......p0z
Cheaf:Ama umes li ti nekih drugih psovki gde se ne spominje majka,leba ti.d4ch4:E ....Setio sam se josh nekih psovki..........
Jeb0 ti pas mrtvu majku razapetu na tri krvava panja!!
**M LI TI MAJKU U PIZ*DU VRELU A TI JE JEZIKOM HLADIO!!
Jeb3m ti nevinu sestricu u dlakavi supak kroz popisane gacice
Jeb*em ti mater dok ti sushi vesh
JEB0 TI MATER KO GOD MOZE DA JEB3
aj......p0z![]()
Bliznakinja:...nemam komentara :shock: :shock:![]()
tema kaze DA LI PSUJETE...odgovori na pitanje,NEMOJ DA PSUJES!!Inace ide pod LOCK!
???:Koliko u stvari psujete...?Da li uopshte to praktikujete?Da li je to postalo sastavni deo nasheg recnika?Koje su vam najchesce psovke?
pa malo da se ispraznimo!!!Bliznakinja:...nemam komentara :shock: :shock:![]()
tema kaze DA LI PSUJETE...odgovori na pitanje,NEMOJ DA PSUJES!!Inace ide pod LOCK!
fizio:pa malo da se ispraznimo!!!Bliznakinja:...nemam komentara :shock: :shock:![]()
tema kaze DA LI PSUJETE...odgovori na pitanje,NEMOJ DA PSUJES!!Inace ide pod LOCK!:wink: 8)
U svakom slucaju ne pise da psujesd4ch4:Bliznakinja:...nemam komentara :shock: :shock:![]()
Pogledaj malo bolje
???:Koliko u stvari psujete...?Da li uopshte to praktikujete?Da li je to postalo sastavni deo nasheg recnika?Koje su vam najchesce psovke?
p0z
Bliznakinja:Grozni ste..i tema je grozna...Jeste da ponekad psujem,ali ovo je stvarno fuuujjj!
mystical_ocean:Bliznakinja:Grozni ste..i tema je grozna...Jeste da ponekad psujem,ali ovo je stvarno fuuujjj!
da,fuj!![]()
psebno ovo s majkom...
d4ch4:mystical_ocean:Bliznakinja:Grozni ste..i tema je grozna...Jeste da ponekad psujem,ali ovo je stvarno fuuujjj!
da,fuj!![]()
psebno ovo s majkom...
Koje s'majkom ?
bas bas SVE....!!d4ch4:mystical_ocean:Bliznakinja:Grozni ste..i tema je grozna...Jeste da ponekad psujem,ali ovo je stvarno fuuujjj!
da,fuj!![]()
psebno ovo s majkom...
Koje s'majkom ?
da koje sa majkom???d4ch4:mystical_ocean:Bliznakinja:Grozni ste..i tema je grozna...Jeste da ponekad psujem,ali ovo je stvarno fuuujjj!
da,fuj!![]()
psebno ovo s majkom...
Koje s'majkom ?

One sa kocima i konopcima,ma uostalom sve su da bog sacuva,nebih ih rekao ni najvecem neprijatelju. 8)d4ch4:mystical_ocean:Bliznakinja:Grozni ste..i tema je grozna...Jeste da ponekad psujem,ali ovo je stvarno fuuujjj!
da,fuj!![]()
psebno ovo s majkom...
Koje s'majkom ?
:wink:E bas su sr*anje ako mene pitas :wink:fizio:što??n baš su dobre!!!:wink:
fizio:što??n baš su dobre!!!:wink:
ali tebe niko ne pitaCheaf:E bas su sr*anje ako mene pitas :wink:fizio:što??n baš su dobre!!!:wink:
:wink:E u tom slucaju bole me....fizio:ali tebe niko ne pitaCheaf:E bas su sr*anje ako mene pitas :wink:fizio:što??n baš su dobre!!!:wink:
![]()
:wink: