fizio:ali tebe niko ne pitaCheaf:E bas su sr*anje ako mene pitas :wink:fizio:što??n baš su dobre!!!:wink:
![]()
:wink:
da....Zato cje*be u ruke....I pokrij se)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fizio:ali tebe niko ne pitaCheaf:E bas su sr*anje ako mene pitas :wink:fizio:što??n baš su dobre!!!:wink:
![]()
I ti bi mogao malo da se smiris,znas nije dobro po zdravlje. :wink:d4ch4:fizio:ali tebe niko ne pitaCheaf:E bas su sr*anje ako mene pitas :wink:fizio:što??n baš su dobre!!!:wink:
![]()
Cheaf:I ti bi mogao malo da se smiris,znas nije dobro po zdravlje. :wink:d4ch4:fizio:ali tebe niko ne pitaCheaf:E bas su sr*anje ako mene pitas :wink:fizio:što??n baš su dobre!!!:wink:
![]()
>Prue<:Psovke(bar ove koje Dacha pise)su fuuuuj!Pa jbt ima li neko da to govori nekome?Ajd ove krace su nekako "normalnije"i da kazem,prihvacene.Ma problem u psovanju je sto jednom pocnes,mislis nije toliko odvratno,naviknes se i ondA jbg,tesko se odviknes.Btw ja htedoh reci da ne psujem tako cesto.E pa je*i ga.
E kad ga ti izvalisfizio:e doklitorisa...![]()
![]()
hvala,hvalaCheaf:E kad ga ti izvalisfizio:e doklitorisa...![]()
![]()
![]()
što???Bliznakinja:
E bas jesud4ch4:>Prue<:Psovke(bar ove koje Dacha pise)su fuuuuj!Pa jbt ima li neko da to govori nekome?Ajd ove krace su nekako "normalnije"i da kazem,prihvacene.Ma problem u psovanju je sto jednom pocnes,mislis nije toliko odvratno,naviknes se i ondA jbg,tesko se odviknes.Btw ja htedoh reci da ne psujem tako cesto.E pa je*i ga.
MA NISU FUJ!!!!!!!!

d4ch4:Evo setih se Ja josh nekih.....
Dabogda ti deca ishla na dzojstik
dabogda ti se deca tapshala laktovima
dabogda ti deca sis4la qr4c kao sirochicji s1su
aj p0z...Pa kad se setim josh nekih....recjicju Vam
Sto mi je ovo poznato.Jel tako Bliz? :?d4ch4:Evo setih se Ja josh nekih.....
aj p0z...Pa kad se setim josh nekih....recjicju Vam
fizio:d4ch4:Evo setih se Ja josh nekih.....
aj p0z...Pa kad se setim josh nekih....recjicju Vam:wink: :wink: najjaci si :wink: :wink:
da se ispraznimomystical_ocean:zasto neko ne zakljuca temu?!
ovo vec postaje morbidno!![]()
p.s.koji je smisao ove teme?!
8)Ma neka je jos malo barem do sutra. 8) Jes tema bezveze al ajde. :wink:mystical_ocean:zasto neko ne zakljuca temu?!
p.s.koji je smisao ove teme?!
fizio:da se ispraznimomystical_ocean:zasto neko ne zakljuca temu?!
p.s.koji je smisao ove teme?!8)
Nijemystical_ocean:fizio:da se ispraznimomystical_ocean:zasto neko ne zakljuca temu?!
pa,dobro,zar vam nije dosta? 8)
nije!!!!! :wink: 8)mystical_ocean:fizio:da se ispraznimomystical_ocean:zasto neko ne zakljuca temu?!
pa,dobro,zar vam nije dosta? 8)