- Poruka
- 15.315
Tako ga i uzimajuMogu li ja to da razmutim u čaši vode pa da popijem odmah? Ne mogu u želatin ni da gledam a ne da ga jedem kad se formira u tu zelatinastu masu![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Tako ga i uzimajuMogu li ja to da razmutim u čaši vode pa da popijem odmah? Ne mogu u želatin ni da gledam a ne da ga jedem kad se formira u tu zelatinastu masu![]()
Znaci samo kašiku ili kaf.kasicicu razmutim u čaši vode i odmah pijem?Tako ga i uzimaju
Da, jednu kašičicu dnevnoZnaci samo kašiku ili kaf.kasicicu razmutim u čaši vode i odmah pijem?
HvalaDa, jednu kašičicu dnevno
To je individualno, ne bih znala da ti odgovorim. Trebalo bi da deluje na zglobove i kožu, nprHvala
Kakav efekat mogu da očekujem i posle koliko vremena?
Mislim da može bilo kadI u koje doba dana da pijem to ili nema veze?
Ajde picu od danas odmah imam ga u kući kupljen da probam ali ne tu nešto odbijalo jer mi taj zelatinast izgled već podiže želudac. Ovo je super kad moze da se pije odmah.To je individualno, ne bih znala da ti odgovorim. Trebalo bi da deluje na zglobove i kožu, npr
Koristila sam.Pokušajte sa Solgarovim ribljim uljem,1#1 dnevno(visok sadržaj Omega 3,koja deluje antinflamatorno kod artritisa i kod autoimunih procesa.Ima je svaka apoteka(2800din.). https://www.solgar.rs/index.php?page=omega-3-1000mgPogledajte prilog 1347706
I?Koristila sam.
Ništa.Nije mi odmogao, ali ni pomogao.Čini mi se da mi ipak najviše efekta pokazuje Đavolja kandža.
Ko proizvodi tu đavolja kandzu?Ništa.Nije mi odmogao, ali ni pomogao.Čini mi se da mi ipak najviše efekta pokazuje Đavolja kandža.
Ima više proizvođača.Ko proizvodi tu đavolja kandzu?
Ovaj CartiDOL upravo pijem, prekidača sam kad sam bila u anemiji pa tako nemam nikakvo mišljenje o njemu. Posle kog vremena si primetila da ti je bolje. Ja bih radije pila čistu đavolja kandzu ali ne uspevam da nađem.Ima više proizvođača.
Koristim ove.
![]()
A postoji i gel za spoljnu upotrebu.
![]()
Posle dve kutije.Ovaj CartiDOL upravo pijem, prekidača sam kad sam bila u anemiji pa tako nemam nikakvo mišljenje o njemu. Posle kog vremena si primetila da ti je bolje. Ja bih radije pila čistu đavolja kandzu ali ne uspevam da nađem.
Ja sam našla i zvala sam ali to je neka druga ruka za neku bugarsku firmu pa mora unapred da im se uplati u evrima pa onda čekaš i nadasve se hoće li ti doneti.Posle dve kutije.
ne znam da li postoji čista Kandža.
Možda u nekim biotekama ako može da se koristi u obliku čaja.
Mislim, ja sam baš tražila tablete.
Da, da, to je to što sam pominjala veza sa bugarima.
Koliko si dugo uzimala?Moram da se ubacim.Pila sam želatin, nije mi pomogao.
oko 6 meseci.Koliko si dugo uzimala?
ma mora da postoji nešto ....Da, da, to je to što sam pominjala veza sa bugarima.
Videću preko moje komšinice ona je šef jedne apoteke u gradu, možda ona zna.ma mora da postoji nešto ....
Da li su onaj CartiDOL pila 1 ili 2 dnevno. Ja sam počela 2 pa videćemo. Naručila sam novu kutiju. Čekam da mi deca pošalju Collagen, navodno za sad najbolji na tržištu. Inače pijem probiotik 6-ta godina skoro bez prestanka, nemam nikakve tegobe ni sa varenjem ni sa,apetitom. Nikad nisam pila alkohol, gazirano, mnogo slano, krompira pojedem max 2 aj 3 kg za godinu dana. Belo brašno, šećer isto ne jedem, hleb samo integralni i vrlo retko, a I tad malo. Moram da jedem jaču hranu i ne mogu vise od toga da izbacim iz ishrane jer sam stalno na hemoterapiji i to bas jakoj. Kako i zašto sam dobila taj glupavo artritis pojma nemam. Jedino što je moglo da ga izazove je moje slabo kretanje, alu to je od nemoći od hemo i od bas jake anemije. Znaci nije da sam bila lenja, nego nisam mogla. Eto tako...No, da se vratim na prvobitnu temu bez klistiranja i ostalog.
Sve ja to znam.Pored ovoga imam još i drugih problema.
Prvenstveno me je zanimalo da li neko koristi nešto da bi ove deformisane kandže držao na ravnoj liniji.
Da može ujutru da uzme nož u ruke i da iseče , recimo , hleb, a da ga zglobovi ne bole.