Psorijazni artritis

Ko proizvodi tu đavolja kandzu?
Ima više proizvođača.
Koristim ove.

cartidol-60-kapsula-erbavita-63b1f4fa3c2b8.webpA postoji i gel za spoljnu upotrebu.


Krauterhof-gel-od-%C4%91avolje-kand%C5%BEe.jpg
 
Ovaj CartiDOL upravo pijem, prekidača sam kad sam bila u anemiji pa tako nemam nikakvo mišljenje o njemu. Posle kog vremena si primetila da ti je bolje. Ja bih radije pila čistu đavolja kandzu ali ne uspevam da nađem.
Posle dve kutije.
ne znam da li postoji čista Kandža.
Možda u nekim biotekama ako može da se koristi u obliku čaja.
Mislim, ja sam baš tražila tablete.
 
Osušeni ili sveži koren đavolje kandže može se naći u kapsulama, tabletama, tečnim ekstraktima i lokalnim mastima i gelovima. Čajevi (infuzije) se takođe mogu napraviti od osušenog korena đavolje kandže.

Izgleda da postoji čaj.
 
No, da se vratim na prvobitnu temu bez klistiranja i ostalog.
Sve ja to znam.Pored ovoga imam još i drugih problema.
Prvenstveno me je zanimalo da li neko koristi nešto da bi ove deformisane kandže držao na ravnoj liniji.
Da može ujutru da uzme nož u ruke i da iseče , recimo , hleb, a da ga zglobovi ne bole.
Da li su onaj CartiDOL pila 1 ili 2 dnevno. Ja sam počela 2 pa videćemo. Naručila sam novu kutiju. Čekam da mi deca pošalju Collagen, navodno za sad najbolji na tržištu. Inače pijem probiotik 6-ta godina skoro bez prestanka, nemam nikakve tegobe ni sa varenjem ni sa,apetitom. Nikad nisam pila alkohol, gazirano, mnogo slano, krompira pojedem max 2 aj 3 kg za godinu dana. Belo brašno, šećer isto ne jedem, hleb samo integralni i vrlo retko, a I tad malo. Moram da jedem jaču hranu i ne mogu vise od toga da izbacim iz ishrane jer sam stalno na hemoterapiji i to bas jakoj. Kako i zašto sam dobila taj glupavo artritis pojma nemam. Jedino što je moglo da ga izazove je moje slabo kretanje, alu to je od nemoći od hemo i od bas jake anemije. Znaci nije da sam bila lenja, nego nisam mogla. Eto tako...
 

Back
Top