Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
...E, tjao (by Swonce)...![]()
...Hoces da leprsamo zajedno?...![]()
![]()
![]()
Hocu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...E, tjao (by Swonce)...![]()
...Hoces da leprsamo zajedno?...![]()
![]()
![]()
bako na cemu si daj i meni malo )0 <3
hocu i jaaaaaaaa sto ste neke zloce ))
da znash da bi mogao i ja ;;celo vece treseme neka groznica...Earl Grey sa tri kasicice secera i celim limunom (kapacitet solje - 0.5l)...Tein rules...![]()
ne trebaju nam ni vrata... nista nam ne treba ,samo tv dnevnik )))))...Jeeeeeej!...![]()
![]()
- - - - - - - - - -
......Sta ima da se otudjujemo (by Radovan III)...
![]()
Svakim danom sve je manje zena na pdf zene . Sada je omjer nekih 50 - 50 . Da nema ovih par oldtajmerica ovo bi bio pdf muskarci 2 .
da znash da bi mogao i ja ;;celo vece treseme neka groznica
ravan se u nacrtnoj geometriji odredjuje sa tri tacke ili poluprava i jedna tacka.. samo da se zna ))) cisto da ne masim temu
moram biti transparentan i reci da si ti jednoo veliko <33.pa kad ozdravim onda cemo da se grlimo )![]()
...Ozdravi sto pre...![]()
![]()
![]()
moram biti transparentan i reci da si ti jednoo veliko <33.pa kad ozdravim onda cemo da se grlimo )
mislim u ovom virtuelnom svetu da ne bude zabune
kakvo?ne znam za vas ja ovde sprovodim istrazivanje
Sedam godina?ne znam za vas ja ovde sprovodim istrazivanje
ja idem tamo gde ima ljudi. sta cu na praznom forumu.
ćutu pušu forumaše gledu...to ti je ono što ja kažem na jednog koji piše dolazi najmanje njih 10 koji samo čitaju bez pisanja
Svakim danom sve je manje zena na pdf zene . Sada je omjer nekih 50 - 50 . Da nema ovih par oldtajmerica ovo bi bio pdf muskarci 2 .