psihoprofil muskaraca koji pisu na pdf zene .

Mozes da popravis prosek u korist zena, vrlo lako. Nema smisla da brines. :zpozdrav:
:hahaha::hahaha::hahaha:

- - - - - - - - - -

Svakim danom sve je manje zena na pdf zene . Sada je omjer nekih 50 - 50 . Da nema ovih par oldtajmerica ovo bi bio pdf muskarci 2 .
Imaš neki problem? :lol:

Pa nisu svi muškarci ovde došli namerno bez razloga, možda su neki i pozvani od strane Dama? :per::lol:

Svaki put ovakve teme otvaraju muskarci o muskarcima, malo zabrinjavajuce. :lol:
Zene su saglasne da im muskarci ne smetaju.

Bilo bi lepo kad bi postavljac javno napisao imena forumasa koji ga ugrozavaju na ovim prostorima, pa da prozvani pokazu solidarnost i ustupe tu i tamo centar paznje postavljacu, da se ne pati covek sa bezbroj tema svakodnevno.

Svaki put ovakve teme otvaraju muskarci o muskarcima, malo zabrinjavajuce. :lol:
Zene su saglasne da im muskarci ne smetaju.

Bilo bi lepo kad bi postavljac javno napisao imena forumasa koji ga ugrozavaju na ovim prostorima, pa da prozvani pokazu solidarnost i ustupe tu i tamo centar paznje postavljacu, da se ne pati covek sa bezbroj tema svakodnevno.
jel mogu drugi deo posta da citiram i upotrebim kao odgovor drugom forumašu na drugoj temi ?

Mene nekako raduje kada vidim izmesanost, a ne ovu danasnju modu kada vidim 5 devojaka za jednim stolom, 5 muskaraca za drugim, ni ne gledaju se, uglavnom pilje u telefone, ajfone, pajfone, majfone, sta vec. Doduse ja nemam problem sa tim, ne osecam se ugrozeno u prisustvu drugog muskarca, mozda tih problema imas? :)

ovo ne moraš uopšt ed anapominješ...ti ččim si forumer po defoltu imaš određene kvalitete

- - - - - - - - - -

Mozes, nisam nista potpisala u vezi autorskih prava. :lol:

pa dobro, al da se ne duriš il me prozivaš posle...zbog toga pitam

Poslednja izmena:
ja sam primus inter parem u negativnom smislu...pitchkopatjenici...eto...jel sad dobro ?

- - - - - - - - - -

mene ranije banovali kad bi otvarao teme o drugim forumašima :sad2: neznam sad kakva je praksa dal se omekšalo malo
Muskarci se dijele na pichkopacenike i pedere .Posto nismo ****** nekako je logicno da smo tu .
Na Muskarcima su teme ~Sest mjeseci spavam sa djevojkom i ne smijem da je ufatim za sisu , sta da radim ?
I sad ja treba sa dvadeset postova da im objasnjavam da pitjka nema zube i da nemaju razloga za strah , bez veze .

Koje dame ? To sve stare babuskare sa infantilnim avatarima ! Neka slijede moj i smokvin primjer i stave svoje slike na avatare .

Nista strasno kad su avatari infantilni, uzasno je kad je mladic iz(a) avatara infantilan.

- - - - - - - - - -

Muskarci se dijele na pichkopacenike i pedere .Posto nismo ****** nekako je logicno da smo tu .
Na Muskarcima su teme ~Sest mjeseci spavam sa djevojkom i ne smijem da je ufatim za sisu , sta da radim ?
I sad ja treba sa dvadeset postova da im objasnjavam da pitjka nema zube i da nemaju razloga za strah , bez veze .

:rotf:

Nista strasno kad su avatari infantilni, uzasno je kad je mladic iz(a) avatara infantilan.

:rotf:

...E, tjao (by Swonce)...:lol:

...Hoces da leprsamo zajedno?...:zag: :lol:
file.php

Back