ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Svakim danom sve je manje zena na pdf zene . Sada je omjer nekih 50 - 50 . Da nema ovih par oldtajmerica ovo bi bio pdf muskarci 2 .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes da popravis prosek u korist zena, vrlo lako. Nema smisla da brines.Svakim danom sve je manje zena na pdf zene . Sada je omjer nekih 50 - 50 . Da nema ovih par oldtajmerica ovo bi bio pdf muskarci 2 .
Mozes da popravis prosek u korist zena, vrlo lako. Nema smisla da brines.![]()
Imaš neki problem?Svakim danom sve je manje zena na pdf zene . Sada je omjer nekih 50 - 50 . Da nema ovih par oldtajmerica ovo bi bio pdf muskarci 2 .
jel mogu drugi deo posta da citiram i upotrebim kao odgovor drugom forumašu na drugoj temi ?Svaki put ovakve teme otvaraju muskarci o muskarcima, malo zabrinjavajuce.![]()
Zene su saglasne da im muskarci ne smetaju.
Bilo bi lepo kad bi postavljac javno napisao imena forumasa koji ga ugrozavaju na ovim prostorima, pa da prozvani pokazu solidarnost i ustupe tu i tamo centar paznje postavljacu, da se ne pati covek sa bezbroj tema svakodnevno.
Mozes, nisam nista potpisala u vezi autorskih prava.jel mogu drugi deo posta da citiram i upotrebim kao odgovor drugom forumašu na drugoj temi ?
Mene nekako raduje kada vidim izmesanost, a ne ovu danasnju modu kada vidim 5 devojaka za jednim stolom, 5 muskaraca za drugim, ni ne gledaju se, uglavnom pilje u telefone, ajfone, pajfone, majfone, sta vec. Doduse ja nemam problem sa tim, ne osecam se ugrozeno u prisustvu drugog muskarca, mozda tih problema imas?![]()
Mozes, nisam nista potpisala u vezi autorskih prava.![]()
Muskarci se dijele na pichkopacenike i pedere .Posto nismo ****** nekako je logicno da smo tu .ja sam primus inter parem u negativnom smislu...pitchkopatjenici...eto...jel sad dobro ?
- - - - - - - - - -
mene ranije banovali kad bi otvarao teme o drugim forumašimaneznam sad kakva je praksa dal se omekšalo malo
Koje dame ? To sve stare babuskare sa infantilnim avatarima ! Neka slijede moj i smokvin primjer i stave svoje slike na avatare .
Muskarci se dijele na pichkopacenike i pedere .Posto nismo ****** nekako je logicno da smo tu .
Na Muskarcima su teme ~Sest mjeseci spavam sa djevojkom i ne smijem da je ufatim za sisu , sta da radim ?
I sad ja treba sa dvadeset postova da im objasnjavam da pitjka nema zube i da nemaju razloga za strah , bez veze .
Budi, prema sebi.A, da budem iskren do kraja, smokva moze da zadrzi avatar, ali za tebe bi bilo bolje da promenis.
Budi, prema sebi.
Juuu, ovo si ti. Ja po nicku mislio da si ti žena....Koje dame ? To sve stare babuskare sa infantilnim avatarima ! Neka slijede moj i smokvin primjer i stave svoje slike na avatare .
Odaberi sebi "znacenje".I jesam, samo me zanima sta bi ovo trebalo da znaci?
I jesam, samo me zanima sta bi ovo trebalo da znaci?
Nista strasno kad su avatari infantilni, uzasno je kad je mladic iz(a) avatara infantilan.
![]()
bako na cemu si daj i meni malo )0 <3...E, tjao (by Swonce)...![]()
...Hoces da leprsamo zajedno?...![]()
![]()
![]()
Ravana na sanskritu , ravan na hinduskom je demon iz indijske mitologije . Pa zar tu nema niti jedna hare krisnica ?