Redmond
Elita
- Poruka
- 18.386
Vi koji ste počeli u nekom trenutku redovno da pišete da li ste primetili neko poboljšanje u načinu razmišljanja, humoru, komunikaciji na svakodnevnom nivou?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ne bas.Vi koji ste počeli u nekom trenutku redovno da pišete da li ste primetili neko poboljšanje u načinu razmišljanja, humoru, komunikaciji na svakodnevnom nivou?
Vi koji ste počeli u nekom trenutku redovno da pišete da li ste primetili neko poboljšanje u načinu razmišljanja, humoru, komunikaciji na svakodnevnom nivou?
Da, više se smejem a manje nerviram.Vi koji ste počeli u nekom trenutku redovno da pišete da li ste primetili neko poboljšanje u načinu razmišljanja, humoru, komunikaciji na svakodnevnom nivou?
DaVi koji ste počeli u nekom trenutku redovno da pišete da li ste primetili neko poboljšanje u načinu razmišljanja, humoru, komunikaciji na svakodnevnom nivou?
Ne pisem bas mnogo ali nisam primetila nikakvo poboljsanje recimo u svom pisanju...I dalje mislim da skoro da nemam pojmaVi koji ste počeli u nekom trenutku redovno da pišete da li ste primetili neko poboljšanje u načinu razmišljanja, humoru, komunikaciji na svakodnevnom nivou?
Ja ne pisem uopste, nego sam mislila da se tema odnosi na pisanje na forumu pa otuda i koment...Pa i ne bas.
Ma simpa mi bio post...

Sad bih dodala nesto ali ne smem...Ma simpa mi bio post...
"skoro da nemam pojma"![]()
Није важно што мислиш да не знаш да пишеш. Брже су мисли од руке па зато не можеш да вербализујеш. Пробај да пишеш песме или неку краћу форму. Небитно је туђе мишљење.Ne pisem bas mnogo ali nisam primetila nikakvo poboljsanje recimo u svom pisanju...I dalje mislim da skoro da nemam pojma
da pisem i da ne znam nekad pisanim recim da verbalizujem svoja osecanja.
Najvise volim zabavne, interesantne teme...i cesto saljivo ili polusaljivo odgovaram, ali ko razume takav humor - shvatice sta sam htela da kazem.
Hvala NatasaНије важно што мислиш да не знаш да пишеш. Брже су мисли од руке па зато не можеш да вербализујеш. Пробај да пишеш песме или неку краћу форму. Небитно је туђе мишљење.
Ma simpa mi bio post...
"skoro da nemam pojma"![]()
A sto da ne smem? I ti si simpaSad bih dodala nesto ali ne smem...

Склепала сам неколико стихова на шпанском, а знам 200-300 речи и нешто мало граматике. Пробај и други језик. Лешник.Hvala NatasaDobices neku tortu sa lesnicima ili karamelom
![]()

Ako je pitanje vezano za forum- ponekad kad imam vremena i odlucim da napravim temu i krenem da istrazujem i uporedjujem razne perspektive- ponesto naucim.Vi koji ste počeli u nekom trenutku redovno da pišete da li ste primetili neko poboljšanje u načinu razmišljanja, humoru, komunikaciji na svakodnevnom nivou?
Autor nije precizirao, a pitanje je kad ste vi poceli redovno da pisete- a sasvim je logicno da gotovo niko od nas ne pise osim na forumu samim tim vecina forumasa ukljucujuci i mene zakljucilo da se radi o pisanju na forumu,Mislim da se pitanje odnosi samo na pisanje dnevnika, priča, pesama.
Za poboljšanje komunikacije je neophodan sagovornik. Koji je voljan da razgovara.Takodje spomenuo je poboljsanje u komunikaciji- a za to je potrebna nekakva interakcija, ne verujem da pisanje dnevnika i peama tu mnogo pomaze.
Кроз писање човек може да упозна себе боље и последица тога би била побољшана комуникација.Takodje spomenuo je poboljsanje u komunikaciji- a za to je potrebna nekakva interakcija, ne verujem da pisanje dnevnika i peama tu mnogo pomaze.
Slazem se, iako se neke stvari mogu nauciti iz teorije ili osmatranja dobrih govornika, praksa je najbitnija jer komunikacija u stvarnom zivotu podrazumeva i osmatranje sagovornika, njegovih gestikulacija i pokusavanja razumevanja, koje teme voli ili ne voli, sta ga smeta itd...Za poboljšanje komunikacije je neophodan sagovornik. Koji je voljan da razgovara.
Pisanje generalno ( pesme, priče, dnevnik ), je naš unutrašnji svet, kojim izražavamo emocije i misli. Ponekad je to blagotvorno.
Izbegavaju se sukobi.
Da, razumeme te ovde, i sam imam dosta crn i suv humor pa ga ne koristim cesto i sa svima, da ne bi doslo do nerazumevanja, pogotovo ga izbegavam na forumu da ne bi bilo drame.Sa pametnim ljudima volim da razgovaram, volim i da se šalim. Iako moje šale često budu pogrešno shvaćene. Iz tog razloga izbegavam preteranu opuštenost.
Verovatno igra odredjenu ulogu, pretpostavljam da pozitivno utice na emotivnu inteligenciju,Кроз писање човек може да упозна себе боље и последица тога би била побољшана комуникација.
Нема ничег лошег у коришћењу бомбастичних речи јер и њих треба научити. Сад тестирамо моје "слушање": ти волиш да пишеш (говориш), да образлажеш (учено: елаборирашVerovatno igra odredjenu ulogu, pretpostavljam da pozitivno utice na emotivnu inteligenciju,
medjutim poenta u komunikaciji je da se centar paznje i koncentracija usmerava na sagovornika,
sto vecina ljudi ne radi, vec se skoncentrisu na sebe ili na to kako ce zvucati i na biranje reci itd- medjutim to je greska, najbitnije je uvek dobro saslusati sagovornika.
Na razgovor treba gledati kao na recimo taksi prevoz- poenta komunikacije je da poruka dodje od tacke A do tacke B.
Nije vazno kako taksi izgleda vec da doveze osobu na zeljeno mesto- drugim recima vecina dobrih sagovornika i govornika koristi dosta jednostavan jezik, ako gledas neke pametnjakovice na tv uvek koriste neke bombasticne reci- jer oni zele da izgledaju i ispadnu pametni,
no ako gledas vecinui zaista ucenih ljudi i naucnika- oni govore jednostavnim jeziko, zato sto je njima bitno da prenesu svoju ideju, misao...