MORNAR SA PUČINE
Aktivan član
- Poruka
- 1.716
Nije ovde problem, samo vlast, već urušeni višedecenijski sistem vrednosti, koji je na delu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moje mišljenje je da su postovi nekih bez ikakvog smisla i nejasno napisani, samim tim su po mom mišljenju besmislice. Šta je u tome vređanje? Srpski jezik ima pravila što se tiče sintaksi.Da li se bilo šta što ti se ne sviđa time kvalifikuje za proglašavanje za besmislicu?
ne zna pijana je non stopKad neko da sebi za pravo da ovako vređa roditelje, koji nisu slepi čitači informera je toliko očit dokaz koje smo dno dotakli, što se tiče strukture sns simpatizera. Odakle ti ideja da si ti stručna za procenu karakternih osobina roditelja koji podržavaju obustavu pa da doneseš zaključak da su to ljudi koji mrze ? Znaš li koliki je broj takvih roditelja?
Informer opetĐaci će zlostavljati svoje nastavnike! Dramatično upozorenje Ljiljane Smajlović: Plenumaši naneli trajnu štetu!
Novinarka Ljiljana Smajlović, nekadašnja glavna urednica Politike, poručila je da su plenumaši naleli trajnu štetu obrazovnom sistemu Srbije.
Gostujući na TV Prva, Smajlovićeva je konstatovala da se profesori očigledno plaše svoji studenata u plenumu.
- Jedna devojka u Pionirskom parku je rekla jednu tačnu stvar: "a šta mislite vi, mi gledamo svoje profesore kako se bore politički iz sve snage a ja moram sutra da se pojavim na ispitu kod njih i ja ne verujem da će oni biti fer i nepristrasni prema meni". Sigurna sam da će se u budućnosti dešavati još situacija kao sa nastavnicom Marijom Stevanović iz Trstenika kojoj su učenici izmicali stolicu, jer deca nisu glupa, vide da ih se plaše nastavnici - rekla je između ostalog Smajlovićeva.
Sa njom se složio i opozicioni poslanik Branko Pavlović.
- Napravljena je trajna šteta deci u osnovnim i srednjim školama, govorim o stotinama hiljada mladih ljudi koji su trajno upropašćeni za život, oni nikada neće nadoknaditi to znanje koje su izgubili - rekao je on gostujući u emisiji kod Marije Stamenić.
https://informer.rs/politika/vesti/998787/ljiljana-smajlovic-o-protestima-i-blokadama
da secam se bio referendum pa se zna da je tacno 80% ljudi u Srbiji podržavaju studente, ni manje ni vise80% ljudi u Srbiji podržavaju studente.
time što ćeš iskriviti istinu u svojim iskazimada secam se bio referendum pa se zna da je tacno 80% ljudi u Srbiji podržavaju studente, ni manje ni vise
Ne, javili na Pinku da je samo 5% škola u štrajkuda secam se bio referendum pa se zna da je tacno 80% ljudi u Srbiji podržavaju studente, ni manje ni vise
nije bio referendum al znaju
ankete i situacija na terenu nisu bitne, je l da? Bio referendum i za Kosovo pa ga više nemamo 
Pa vama samo POVIŠICA odzvanja u glavudžama. Sa povišicom rešeni su svi problemi društva?Đaci će zlostavljati svoje nastavnike! Dramatično upozorenje Ljiljane Smajlović: Plenumaši naneli trajnu štetu!
Novinarka Ljiljana Smajlović, nekadašnja glavna urednica Politike, poručila je da su plenumaši naleli trajnu štetu obrazovnom sistemu Srbije.
Gostujući na TV Prva, Smajlovićeva je konstatovala da se profesori očigledno plaše svoji studenata u plenumu.
- Jedna devojka u Pionirskom parku je rekla jednu tačnu stvar: "a šta mislite vi, mi gledamo svoje profesore kako se bore politički iz sve snage a ja moram sutra da se pojavim na ispitu kod njih i ja ne verujem da će oni biti fer i nepristrasni prema meni". Sigurna sam da će se u budućnosti dešavati još situacija kao sa nastavnicom Marijom Stevanović iz Trstenika kojoj su učenici izmicali stolicu, jer deca nisu glupa, vide da ih se plaše nastavnici - rekla je između ostalog Smajlovićeva.
Sa njom se složio i opozicioni poslanik Branko Pavlović.
- Napravljena je trajna šteta deci u osnovnim i srednjim školama, govorim o stotinama hiljada mladih ljudi koji su trajno upropašćeni za život, oni nikada neće nadoknaditi to znanje koje su izgubili - rekao je on gostujući u emisiji kod Marije Stamenić.
https://informer.rs/politika/vesti/998787/ljiljana-smajlovic-o-protestima-i-blokadama
to treba zapaliti zajedno sa informerom blicom i ostalim režimskim otrovnicama.Ne, javili na Pinku da je samo 5% škola u štrajkunije bio referendum al znaju
ankete i situacija na terenu nisu bitne, je l da? Bio referendum i za Kosovo pa ga više nemamo
![]()
Njih devet se zahvalilo na donaciji, navodeći da će je shvatiti "kao pozajmicu dok im plate ne budu vraćene "Mi taj novac prebacujemo za kupovinu potrebnih stvari studentima. Predivan gest, naravno
I šta s tim? Za razliku od nekih, ovi nisu ukrali već dobili, dobrovoljno. Ali zamisli, kada ljudi kojima je do juče servirano da su ti prosvetni radnici, neradnici, doniraju novac. To pokazuje da je vlast uspela da te omražene profesije postanu cenjene i hvala im na tomeNjih devet se zahvalilo na donaciji, navodeći da će je shvatiti "kao pozajmicu dok im plate ne budu vraćene "
pa zar nije bilo price da je 80 posto profesora u blokadi ... hmm njih 9 trebaju dobiti otkaz i neka im gradjani skupljaju za hleb i mleko dozivotno..590 000
9 nastavnika utootalnoj blokadi i dalje
Ne znam stvarno koje ocaj covek ali oduvek i ja pricam da iza ovog stoje psiholoxi obojenih revolucija.
Pocev od kvave sake.
Ko god je nakacio tu krvavu sapu kao da se obelezio i lako je zamrzeo uz pomoc ovih koji ga pumpali.
E sad je spreman i za borbu ali i za zatvor i za ludaru
Boli poenta, da su ljudi dobrovoljno sakupili novac za ''neradnike''![]()

sto se namerno pravis neuk i naivan da ne kazem glup ?pa zar nije bilo price da je 80 posto profesora u blokadi
ne lupaj. lazes i izvrces. to je jedina skola u gradu sa tim brojem nastavnika u totalnoj blokadi. pogledaj ostale skole u ns i videces zatvorena vrata! svi u blokadi .... hmm njih 9 trebaju dobiti otkaz i neka im gradjani skupljaju za hleb i mleko dozivotno..
Ti tvrdis ..... "Mi taj novac prebacujemo za kupovinu potrebnih stvari studentima. Predivan gest, naravno .." a ja kazem da izmisljas, kao i obicnoI šta s tim? Za razliku od nekih, ovi nisu ukrali već dobili, dobrovoljno. Ali zamisli, kada ljudi kojima je do juče servirano da su ti prosvetni radnici, neradnici, doniraju novac. To pokazuje da je vlast uspela da te omražene profesije postanu cenjene i hvala im na tome![]()
Njih devet se zahvalilo na donaciji, navodeći da će je shvatiti "kao pozajmicu dok im plate ne budu vraćene "
Mhm.. evo bas , koliko si ti dao ?tu je narod. da je i 99 , 999 nema problema skupice narod.
To nije anglosaksonski pristup....to je pristup svakog animalca, jer animalac shvata osnovu prevare i da je spreman sam da je pocini uvek i onda svako ko nije za on ustvari ili okuplja resurse protv tako sto ne radi nista ili tako sto usadjuje ideju samim postojanjem ili tako sto se sprema da predje na drugu stranu iz ma kog razloga, prosvetljenja ili inata illi licne koristi..Ne ubacuje se mržnja, samo se aktiviraju postojeći porivi pokazivanjem da je dozvoljeno i pristojno, čak poželjno mrzeti one koji misle drugačije, anglosaksonski princip, ko nije s nama taj je protiv nas....i stvaranjem straha nasiljem...seljačka posla, sa plaćenog puta u "civilizaciju"....
Probudite me kad se to desi....Kad iskoči intelegencija onda je teško diskutovati.....
da je samo 13g, bili su oni na vlasti i pre zutih lopova,,,ovaj narod zaboravio sta se desavalo devedesetih, zaboravio ocaj i bedu, pljacke i izdaju,,,zaboravio zakljucavanja za vreme korone, pa je AV ponovo hteo zakljucavanje...u subotu bice krvi, toga se plasimЛепо је видети кад режим који 13 година сеје поделу у народ, све политичке противнике карактерише као издајнике, свој криминал и убијање људи сакрива иза патриотизма, прибегава сили сваки пут кад им се неко супротстави (наравно, само према мањини) дакле, храни мржњу у континуитету почиње да схвата последице својих (зло)дела.
Само, бојим се да је касно.
Kako se na tvom jeziku kaze za ljude koji ne rade nece i da rade ..pretpostavljam sta ces da kazes al ajde , nema vezeBoli poenta, da su ljudi dobrovoljno sakupili novac za ''neradnike'
onj ko zeli krv , krvav bio ceo zivot...ali nista se nece desiti , bit ce to miran i uobicajeni dan , bas kao i svaki drugi..u subotu bice krvi, toga se plasim