Psihološka operacija kreiranja mržnje je uspela!

Лепо је видети кад режим који 13 година сеје поделу у народ, све политичке противнике карактерише као издајнике, свој криминал и убијање људи сакрива иза патриотизма, прибегава сили сваки пут кад им се неко супротстави (наравно, само према мањини) дакле, храни мржњу у континуитету почиње да схвата последице својих (зло)дела.

Само, бојим се да је касно.

Đaci će zlostavljati svoje nastavnike! Dramatično upozorenje Ljiljane Smajlović: Plenumaši naneli trajnu štetu!​

Novinarka Ljiljana Smajlović, nekadašnja glavna urednica Politike, poručila je da su plenumaši naleli trajnu štetu obrazovnom sistemu Srbije.​

Gostujući na TV Prva, Smajlovićeva je konstatovala da se profesori očigledno plaše svoji studenata u plenumu.
- Jedna devojka u Pionirskom parku je rekla jednu tačnu stvar: "a šta mislite vi, mi gledamo svoje profesore kako se bore politički iz sve snage a ja moram sutra da se pojavim na ispitu kod njih i ja ne verujem da će oni biti fer i nepristrasni prema meni". Sigurna sam da će se u budućnosti dešavati još situacija kao sa nastavnicom Marijom Stevanović iz Trstenika kojoj su učenici izmicali stolicu, jer deca nisu glupa, vide da ih se plaše nastavnici - rekla je između ostalog Smajlovićeva.

Sa njom se složio i opozicioni poslanik Branko Pavlović.

- Napravljena je trajna šteta deci u osnovnim i srednjim školama, govorim o stotinama hiljada mladih ljudi koji su trajno upropašćeni za život, oni nikada neće nadoknaditi to znanje koje su izgubili - rekao je on gostujući u emisiji kod Marije Stamenić.

https://informer.rs/politika/vesti/998787/ljiljana-smajlovic-o-protestima-i-blokadama

Kad neko da sebi za pravo da ovako vređa roditelje, koji nisu slepi čitači informera je toliko očit dokaz koje smo dno dotakli, što se tiče strukture sns simpatizera. Odakle ti ideja da si ti stručna za procenu karakternih osobina roditelja koji podržavaju obustavu pa da doneseš zaključak da su to ljudi koji mrze ? Znaš li koliki je broj takvih roditelja?
ne zna pijana je non stop

Đaci će zlostavljati svoje nastavnike! Dramatično upozorenje Ljiljane Smajlović: Plenumaši naneli trajnu štetu!​

Novinarka Ljiljana Smajlović, nekadašnja glavna urednica Politike, poručila je da su plenumaši naleli trajnu štetu obrazovnom sistemu Srbije.​

Gostujući na TV Prva, Smajlovićeva je konstatovala da se profesori očigledno plaše svoji studenata u plenumu.
- Jedna devojka u Pionirskom parku je rekla jednu tačnu stvar: "a šta mislite vi, mi gledamo svoje profesore kako se bore politički iz sve snage a ja moram sutra da se pojavim na ispitu kod njih i ja ne verujem da će oni biti fer i nepristrasni prema meni". Sigurna sam da će se u budućnosti dešavati još situacija kao sa nastavnicom Marijom Stevanović iz Trstenika kojoj su učenici izmicali stolicu, jer deca nisu glupa, vide da ih se plaše nastavnici - rekla je između ostalog Smajlovićeva.

- Napravljena je trajna šteta deci u osnovnim i srednjim školama, govorim o stotinama hiljada mladih ljudi koji su trajno upropašćeni za život, oni nikada neće nadoknaditi to znanje koje su izgubili - rekao je on gostujući u emisiji kod Marije Stamenić.

https://informer.rs/politika/vesti/998787/ljiljana-smajlovic-o-protestima-i-blokadama
Informer opet :roll: Mnogo veći broj od ove šačice u parku je dokazao koliko ceni i poštuje svoje profesore i učitelje, posbeno ako se ima u vidu da su jedino oni u štrajku podrške. Jedini koji su i do sada bili nasilni su deca lokalnih "budžovana" jer im se moglo, tata sređivao sve. Tako da ovaj tekst nema ni 5% istinitih činjenica. Pokušaj udaranja na gorući temu nasilja u školama i nepoštovanje prosvetnih radnika je jako smešan, jer smo najveće omalovažavanje upravo dobili od države i poslušnika vlasti.

Pa vama samo POVIŠICA odzvanja u glavudžama. Sa povišicom rešeni su svi problemi društva?
smajlovićka je balsamovana spečena zmijurina ne znam kako još uvek uspeva da otvara usta i prosipa ovaj otrov.
To treba staviti u rezervat sa ljudima koje brani,
da spava malo u šatoru pored ćacija.

Njih devet se zahvalilo na donaciji, navodeći da će je shvatiti "kao pozajmicu dok im plate ne budu vraćene "
I šta s tim? Za razliku od nekih, ovi nisu ukrali već dobili, dobrovoljno. Ali zamisli, kada ljudi kojima je do juče servirano da su ti prosvetni radnici, neradnici, doniraju novac. To pokazuje da je vlast uspela da te omražene profesije postanu cenjene i hvala im na tome ;)

Ne znam stvarno koje ocaj covek ali oduvek i ja pricam da iza ovog stoje psiholoxi obojenih revolucija.
Pocev od kvave sake.
Ko god je nakacio tu krvavu sapu kao da se obelezio i lako je zamrzeo uz pomoc ovih koji ga pumpali.
E sad je spreman i za borbu ali i za zatvor i za ludaru

U Zatvor i ludaru mogu ići organizatori.

Ne primaj se na Vladaoca kada kaže da će se zatvori napuniti narodom, studentima i opozicijom.

Dramoseranje

pa zar nije bilo price da je 80 posto profesora u blokadi
sto se namerno pravis neuk i naivan da ne kazem glup ?

je li lepo u tekstu pise da se radi o JEDNOJ skoli u NS. tu ih je samo devet u konstantnoj blokadi , jedna trecina u minimumu od 30 a neki rade pun fond...
lepo pise da se radi o skoli gde je najveci pritisak od pocetka, gde direktora od prvog dana cuva policija, koji na sve moguce nacine i ucene se ophodi prema nastavnicima...

... hmm njih 9 trebaju dobiti otkaz i neka im gradjani skupljaju za hleb i mleko dozivotno..
ne lupaj. lazes i izvrces. to je jedina skola u gradu sa tim brojem nastavnika u totalnoj blokadi. pogledaj ostale skole u ns i videces zatvorena vrata! svi u blokadi .
ali i za ovih 9 u ovoj skoli nece biti zime. tu je narod. da je i 99 , 999 nema problema skupice narod.

I šta s tim? Za razliku od nekih, ovi nisu ukrali već dobili, dobrovoljno. Ali zamisli, kada ljudi kojima je do juče servirano da su ti prosvetni radnici, neradnici, doniraju novac. To pokazuje da je vlast uspela da te omražene profesije postanu cenjene i hvala im na tome ;)
Ti tvrdis ..... "Mi taj novac prebacujemo za kupovinu potrebnih stvari studentima. Predivan gest, naravno .." a ja kazem da izmisljas, kao i obicno

Ne ubacuje se mržnja, samo se aktiviraju postojeći porivi pokazivanjem da je dozvoljeno i pristojno, čak poželjno mrzeti one koji misle drugačije, anglosaksonski princip, ko nije s nama taj je protiv nas....i stvaranjem straha nasiljem...seljačka posla, sa plaćenog puta u "civilizaciju"....
To nije anglosaksonski pristup....to je pristup svakog animalca, jer animalac shvata osnovu prevare i da je spreman sam da je pocini uvek i onda svako ko nije za on ustvari ili okuplja resurse protv tako sto ne radi nista ili tako sto usadjuje ideju samim postojanjem ili tako sto se sprema da predje na drugu stranu iz ma kog razloga, prosvetljenja ili inata illi licne koristi..

Dasi rekao tudor tehnika pa hajde da uzmemo da je to anglosaksonski pristup ali to nije jednoumlje, to je bas suprotno , dozvoljavanje raznoumlja ali spremnost da se kaznjava neki odvojeni princip...npr lov u kraljevskim sumama, ili rad na zanatima koji donose smrad ili borba protiv kralja, ne protiv vlasti, nego protiv kralja..
Ili omiljena , e tu se moze reci svastarija, proglasenje za vesticarenje, gde se ubacivalo sve i svasta, ali to je cista zloupotreba...koja je ipak ogranicena jer ako si bio mediokritetna struka, onda nisi vesticario...kovac ne moze da vesticari ,

Лепо је видети кад режим који 13 година сеје поделу у народ, све политичке противнике карактерише као издајнике, свој криминал и убијање људи сакрива иза патриотизма, прибегава сили сваки пут кад им се неко супротстави (наравно, само према мањини) дакле, храни мржњу у континуитету почиње да схвата последице својих (зло)дела.

Само, бојим се да је касно.
da je samo 13g, bili su oni na vlasti i pre zutih lopova,,,ovaj narod zaboravio sta se desavalo devedesetih, zaboravio ocaj i bedu, pljacke i izdaju,,,zaboravio zakljucavanja za vreme korone, pa je AV ponovo hteo zakljucavanje...u subotu bice krvi, toga se plasim

Back