krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 26.301
Podržavaš najgore komunjare a optužuješ čoveka koji se zalaže za poštovanje ustava.Branko Pavlovic je visedecenijska komunjarska pajsercina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podržavaš najgore komunjare a optužuješ čoveka koji se zalaže za poštovanje ustava.Branko Pavlovic je visedecenijska komunjarska pajsercina.
samovoljno napuštanje radnog mesta590 000 za 9 prosvetara u blokadi
samo se ti rugaj
ti ovo ne mozes da razumes tebi je sve lova interes
On i onaj drugi iz pokreta Svetlost ili kako ga ja zovem pokret Farovi, su smatrači opšte prakseBranko Pavlovic je visedecenijska komunjarska pajsercina.
da čujemo kako ti to tumačiš?
pristojna srbija vas se gadi, aljeka i njegovih dezinformer medija, gadi se svakodnevnog laganja i prodavanja zaNe moze u svakoga da se ubaci mrznja.
pa valjda jer je tvoja tema, vi ste preumljeni, upravo se aljek hvalio da mu je to cilj, vi ste operisani od stvarnosti caciji, niko vas ne mrzi, nego vas se gadi i gnusaIdi pa podnesi krivicnu prijavu protiv ovog advokata ili informera.
Sta se meni obracas.
Postavila si link sa tog tabloida?Ja citac informera.
Koga da mrzim dok citam informer
Tyzio bi advokat informer da ovo nije tacno.Postavila si link sa tog tabloida?
Ko ti bre spomninje studente
Citaj tekst pa komentarisi.
Poentasamovoljno napuštanje radnog mesta
politička trgovina osetljivom društvenom pozicijom
dovoljno za otkaz u bilo kojoj uredjenoj zemlji, zar ne?
Pogledajte prilog 1696720
Da bre vidim ja neko fali. Kad ono smešni doktor sa smešnim virusom.То је онај ДОСовац што је био са Нестором.
Упадљиво је ћутање Нестора и екипе на догађаје у Србији.
Доказ да су Нестор и екипа смрадови удбашки, одувек били.
A da se vratis malo u proslost? Kako je bilo 2000-tih? Tad se nije pretilo hordama krezubih, zaostalih i zatucanih? Ako ne glasate za nas evo vam njih... cak je bilo sukoba izmedju pristalica LDP-a i DS-a, jedni drugima su bili krvni neprijatelji, veci i od SPS-a (zato je DS i nesto kasnije usao u koaliciju sa SPS-om a ne sa LDP-om). Pa onda blagi povratak u proslost, 10 godina ranije, preceno je izdajnicima, petom kolonom, koljacima nejaci itd...А и за то је крив Вучић. Спојио је јасно дефинисане стране десничара и ових других у народњачки бућкуриш и тако слудео масе. Озбиљно испирање мозга се врши над свима нама. На ово ни Тесла не би био имун.
Informer je propagandno, spin-botovsko glasilo koje je samo formalno "medijska kuća". Tu je izlišno da se govori o neprofesionalnosti, o nepoštovanju osnovnih novinarskih pravila, novinarskog kodeksa, jer je to rasadnik nekulutre i prostakluka, plasiranja laži i određene vrste psihološkog rata protiv građana Srbije.Ne, ja lično, cenim ljude koji umeju da iznesu svoj stav, bez vređanja drugih. Recimo, tvoji postovi se razlikuju od mog mišljenja ali nijednom nisam primetila neku zlonamernost u njima, već samo razliku u mišljenju. Ja mogu da se zezam pa pošaljem nekoga da čita informer, ali je meni to metafora za sve lažljive medijske kuće čije izjave mogu oboriti nekim činjenicama, na primer.
Psihološka operacija kreiranja mržnje je uspela!"
Advokat Branko Pavlović govorio je za TV Prva i tom prilikom komentarisao i roditelje koji nagovaraju nastavnike da blokiraju rad škola.
Kad imate roditelje koji ne šalju decu u školu i time preuzimaju na sebe pravo da kažnjavaju i moje dete, da i tuđe dete ne može da se obrazuje, to je takvo preumljivanje, to je takvo izokretanje svesti da je očigledno da je u jednom dužem vremenskom periodu psihološka operacija kreiranja mržnje i izbacivanja mogućnosti svake argumentovane rasprave uspela u zabrinjavajuće velikom broju ljudi. Tu će nama biti potrebno najviše vremena i strpljenja - rekao je Pavlović.
https://informer.rs/politika/vesti/998424/branko-pavlovic-skole-blokada-roditelji
Ne moze u svakoga da se ubaci mrznja.
Zasto u nekog moze a u nekog ne.
i posle neko mrzi AV? taj covek je u stanju da izazove gradjanski rat u srbiji
ma narod igra LOTO, bar dok ne prodje glavna premijaZamisli koliko narod ne podnosi SNS mafiju, kada ce da daju pare i prosvetarima, i lekarima, i seljacima, i svim najomrazenijim zanianjima u Srbiji, samo iz solidarnosti da se bore protiv SNS bande.
E dotle je doslo.
Ko hijene danju soavaju a nocu dolaze i napadaju.Napadnuti studenti u Pionirskom parku! Blokaderi pokušali da probiju ogradu - redar udaren pesnicom u glavu.
Zasto napadaju decu koja nista ne rade.
Jel to.mrznja ili.mozda droga ili skrenuli sa uma.
Zna se ko dobije svoju priliku u svim zamislivim neregularnim situacijama.Kad neko da sebi za pravo da ovako vređa roditelje, koji nisu slepi čitači informera je toliko očit dokaz koje smo dno dotakli, što se tiče strukture sns simpatizera. Odakle ti ideja da si ti stručna za procenu karakternih osobina roditelja koji podržavaju obustavu pa da doneseš zaključak da su to ljudi koji mrze ? Znaš li koliki je broj takvih roditelja?
U uređenoj zemlji nema potrebe za napustanje radnog mesta.samovoljno napuštanje radnog mesta
politička trgovina osetljivom društvenom pozicijom
dovoljno za otkaz u bilo kojoj uredjenoj zemlji, zar ne?![]()
Narodu je pun ku.ac tranzicije, koja traje 35 godina i nikako, da izađemo iz nje. Stoga se i ne treba čuditi, kako je narod, uopšte i ostao normalan, u ovih 3 i po decenije, raznih previranja, sukoba, siromaštva...Ne znam stvarno koje ocaj covek ali oduvek i ja pricam da iza ovog stoje psiholoxi obojenih revolucija.
Pocev od kvave sake.
Ko god je nakacio tu krvavu sapu kao da se obelezio i lako je zamrzeo uz pomoc ovih koji ga pumpali.
E sad je spreman i za borbu ali i za zatvor i za ludaru
Само они лабилни, они који својим умом не могу да држе под надзором нагон, су склони мржњи ...То се ових дана најбоље потврђује, јер нормални људи ништа од тога што чине блокадери никада не би урадили ... Нису ни свесни да је мржња црв у души оних који мрзе, а не оних које мрзе ...Psihološka operacija kreiranja mržnje je uspela!"
Advokat Branko Pavlović govorio je za TV Prva i tom prilikom komentarisao i roditelje koji nagovaraju nastavnike da blokiraju rad škola.
Kad imate roditelje koji ne šalju decu u školu i time preuzimaju na sebe pravo da kažnjavaju i moje dete, da i tuđe dete ne može da se obrazuje, to je takvo preumljivanje, to je takvo izokretanje svesti da je očigledno da je u jednom dužem vremenskom periodu psihološka operacija kreiranja mržnje i izbacivanja mogućnosti svake argumentovane rasprave uspela u zabrinjavajuće velikom broju ljudi. Tu će nama biti potrebno najviše vremena i strpljenja - rekao je Pavlović.
https://informer.rs/politika/vesti/998424/branko-pavlovic-skole-blokada-roditelji
Ne moze u svakoga da se ubaci mrznja.
Zasto u nekog moze a u nekog ne.