Psihološka operacija kreiranja mržnje je uspela!

Или, одакле теби идеја да си ти стручна да процених да она није стручна?
И тако, у круг... :roll:
E ovo ti je odlicno .

Dobila ideju valjda pumpanjem da je odvojena od cacija i ovu ideju smatra apsolutnom.istinom.
To apsolutiziranje ovakve ideje mozes nazvati bezpocetnim.neznanjem.
I cacije informere vlast je ufiksirala kao apsolutno zlo.
Na primer osecas negativnu emociju prema vlasti informeru caciju i to doxivljavsx kao suprotnost sebi.I to.mrzis a objektuvnog razloga nema .

gde su seseljovci branili srbe, to vise srpsko nije.

zato kad su spomenuli da ce praviti deklaraciju o vojvodini u novom sadu novosadjani su rekli ako samo prismrdite ovamo sa tim ...

nisu se usudili.
cim padnu , to ce biti samo sever srbije sto i jeste bio posle 1918 .

nsita vise.

Или, одакле теби идеја да си ти стручна да процених да она није стручна?
И тако, у круг... :roll:
Pitala sam odakle joj ideja da je ona stručna, nigde nisam tvrdila da nije. Kao što rekoh, samo malo čitanja sa razumevanjem napisanog ;) inače, ona je već pokazala svoj maksimum razumevanja napisanog, od tebe nisam očekivala da ćeš se pridružiti njenom natucanju :mrgreen: i da, za ovu analizu sam stručna, kao profesor srpskog jezika, sebe smatram stručnom.

E ovo ti je odlicno .

Dobila ideju valjda pumpanjem da je odvojena od cacija i ovu ideju smatra apsolutnom.istinom.
Na primer osecas negativnu emociju prema vlasti informeru caciju i to doxivljavsx kao suprotnost sebi.I to.mrzis a objektuvnog razloga nema .
Kako si nejasana i zbrkana u pisanju, ne bih da analiziram tvoje besmislene tvrdnje o mržnji. Obično kažu, da ono što poseduješ u sebi, to projektuješ na sve oko sebe. Ne znam hoćeš li shvatiti poentu, al se nešto i ne zabrinjavam oko toga.

Posao predsednika države je rad, iako nije manuelni. To je intelektualni, strateški i često emocionalno zahtevan posao. Predsednik donosi odluke, pregovara, predstavlja zemlju, komunicira s građanima i institucijama – sve su to aktivnosti koje zahtevaju trud, odgovornost i veštine.
Ako bismo rad definisali samo kao manuelni, onda bismo morali reći da naučnici, lekari, sudije ili profesori ne rade, što očigledno nije tačno. Rad nije samo fizički napor – to je svaki doprinos društvu koji zahteva vreme, energiju i odgovornost.
hm, a sta je radio pre predsednika...daj njegovu RADNU biografiju

Ma da penzineri su krivi za sve, to je floskula luzera koji stalno traze opravdanje u drugima. Penzionera ima 1,7 miliona maksimalno sto je 1/4 stanovnistva i nisu odlucujuca snaga u glasackom telu, odlucujuca snaga koja cini vise od 50% stanovnistva su oni u godinama od 18-65 godina, njih ima od 3,3-3,4 miliona. Na izbore izadje od 55-60% upisanih glasaca a od toga broja je poprilican broj negde u inostranstvu, nikada se nisu odjavili i nikada ih nisu skinuli sa spiska glasaca (medju njima i nas 4-ro iz moje porodice, redovno dobijamo glasacke listiceu Zemunu iako ne zivimo u Srbiji 17 godina). U 21.veku je 85% stanovnistva Srbije na interMetu (medju njima i moji roditelji sa 80+) i skoro celokupno gradsko stanovnistvo ima kablovsku TV pa je iluzorno govoriti da su Srbi neinformisani i manipulisani, to je moglo pre 20-30 godina - a izgleda da mnogi opozicionari i forumasi jos zive u tom dobu i da se nisi izvukli iz tih floskula.I

Ma da penzineri su krivi za sve, to je floskula luzera koji stalno traze opravdanje u drugima. Penzionera ima 1,7 miliona maksimalno sto je 1/4 stanovnistva i nisu odlucujuca snaga u glasackom telu, odlucujuca snaga koja cini vise od 50% stanovnistva su oni u godinama od 18-65 godina, njih ima od 3,3-3,4 miliona. Na izbore izadje od 55-60% upisanih glasaca a od toga broja je poprilican broj negde u inostranstvu, nikada se nisu odjavili i nikada ih nisu skinuli sa spiska glasaca (medju njima i nas 4-ro iz moje porodice, redovno dobijamo glasacke listiceu Zemunu iako ne zivimo u Srbiji 17 godina). U 21.veku je 85% stanovnistva Srbije na interMetu (medju njima i moji roditelji sa 80+) i skoro celokupno gradsko stanovnistvo ima kablovsku TV pa je iluzorno govoriti da su Srbi neinformisani i manipulisani, to je moglo pre 20-30 godina - a izgleda da mnogi opozicionari i forumasi jos zive u tom dobu i da se nisi izvukli iz tih floskula.
Hajde još jednom pročitaj, šta sam napisao. Dosadašnji problem je apstinencija mladih, a penzioneri masovno za SNS, zavedeni Vučićevom retorikom. I, ko tu dobija izbore? Plus prevare, na svim nivoima. Od lokalnih, do Beogradskih.

Hajde još jednom pročitaj, šta sam napisao. Dosadašnji problem je apstinencija mladih, a penzioneri masovno za SNS, zavedeni Vučićevom retorikom. I, ko tu dobija izbore? Plus prevare, na svim nivoima. Od lokalnih, do Beogradskih.
Da, procitao sam i ti opet to tvrdis da su penzioneri krivi za sve, biraju Vucica. To si 2 puta napisao.

Penzioneri su ljudi koji imaju pravo glasa cak iako su zavedeni kao sto tvrdis A opet zasto bi klinac od 18-25 bio manje podlozan zavodjenju od nekog sa 65-70?

Uzgred, 90tih su tvrdili po tom istom stereotipu da penzioneri glasaju za Milosevica a mladji za opoziciju. Danas su ti penzioneri mrtvi a ti mladji penzioneri. Kad su presli na stranu SNS? O genije, hajde sad ti.

Da, procitao sam i ti opet to tvrdis da su penzioneri krivi za sve, biraju Vucica. To si 2 puta napisao.

Penzioneri su ljudi koji imaju pravo glasa cak iako su zavedeni kao sto tvrdis A opet zasto bi klinac od 18-25 bio manje podlozan zavodjenju od nekog sa 65-70?

Uzgred, 90tih su tvrdili po tom istom stereotipu da penzioneri glasaju za Milosevica a mladji za opoziciju. Danas su ti penzioneri mrtvi a ti mladji penzioneri. Kad su presli na stranu SNS? O genije, hajde sad ti.
Prost odgovor. U mentalitetu našeg naroda je, da ljudi koji završe radni vek, bivaju skloni manipulaciji, jer više ne obavljaju poslove, koje su inače obavljali, i onda lako padaju na šarene laže, vajnih stranaka i grupacija, koje su na vlasti. Zašto? Zato što, osećaju sigurnost, jer su prevalili, 3/4,života,u proseku. Više nisu radno korisni društvu, i onda, daj šta daš. Osećaju se odbačeno, jer je društvo potonulo. Zato se i dešavaju stvari, sa generacije na generaciju. Samo se vrtimo u začaranom krugu. E, u tom grmu leži zec. Ne treba biti nikakav genije, kako si ti naglasio, da bi čovek shvatio, da mora, korenito da se menja svest ljudi u Srbiji, pogotovo penzionera. Po tvom mišljenju, oni, koji su bili mladi, a sad penzioneri, čarobni štapićem su se opredelila iz jednog u drugi tabor. Bilo je i mlađih za SPS i SRS, ni tu nisi u pravu. Dakle, zaključak je, da treba, da se izvrši kolosalna promena, u srpskom društvu, da bi se desila katarza. Posebno se treba obratiti pažnja na stariju populaciju, upravo zbog onog, što sam već naveo. Jel ti sad jasno, genije?

Verujem da možeš , ali te neće niko banovati , @anajade je ušla u raspravu s tobom i odmah je banovana,kao i svi koji se usude misliti drugačije od tebe
Naravno da imaš prava da misliš šta hoćeš, ali ako već pratiš moj rad, ne kapiram kako nisi razumeo da nikad ne banujem zbog uvreda upućenih sebi, jer ja zaista umem jako dobro da uzvratim a i ne dotiču me uvrede takvih, banujem isključivo zbog vređanja drugih članova ili govora mržnje koju konkretno, navedena propagira već duže vreme. Inače, ni komentarisanje mog rada nije po pravilniku, pa vidiš da nisi banovan :mrgreen:

Prost odgovor. U mentalitetu našeg naroda je, da ljudi koji završe radni vek, bivaju skloni manipulaciji, jer više ne obavljaju poslove, koje su inače obavljali, i onda lako padaju na šarene laže, vajnih stranaka i grupacija, koje su na vlasti. Zašto? Zato što, osećaju sigurnost, jer su prevalili, 3/4,života,u proseku. Više nisu radno korisni društvu, i onda, daj šta daš. Osećaju se odbačeno, jer je društvo potonulo. Zato se i dešavaju stvari, sa generacije na generaciju. Samo se vrtimo u začaranom krugu. E, u tom grmu leži zec. Ne treba biti nikakav genije, kako si ti naglasio, da bi čovek shvatio, da mora, korenito da se menja svest ljudi u Srbiji, pogotovo penzionera. Po tvom mišljenju, oni, koji su bili mladi, a sad penzioneri, čarobni štapićem su se opredelila iz jednog u drugi tabor. Bilo je i mlađih za SPS i SRS, ni tu nisi u pravu. Dakle, zaključak je, da treba, da se izvrši kolosalna promena, u srpskom društvu, da bi se desila katarza. Posebno se treba obratiti pažnja na stariju populaciju, upravo zbog onog, što sam već naveo. Jel ti sad jasno, genije?
Genije, mozda se tako osecao tvoj otac i majka Moji nisu. U 80 su oni imali svoj stav, nisu bili odbaceni i nije im trebao niko da im prodaje sarene laze. U tim godinama su znali sta hoce, sta im treba i mogli su da se upute na drugi kraj sveta, sto su i radili par puta.

I kako objasnjavas taj carobni stapic koji demokratu pretvori u SNS glasaca? Cela prica ti o genije totalno klumava i bez ikakve osnove.

Dok se u Srbiji idioti koji se bore da dodju/promene vlast ne sete da su i njihovi stariji sugradjani ljudi koji su svesni, cesto i pametniji od njih, da to nije krezuba i zaostala gomila ce se nista tu nece promeniti ma ko bio na vlasti.

A sad adio, ides na ignore listu. Nemam vremena da se natezem.

Genije, mozda se tako osecao tvoj otac i majka Moji nisu. U 80 su oni imali svoj stav, nisu bili odbaceni i nije im trebao niko da im prodaje sarene laze. U tim godinama su znali sta hoce, sta im treba i mogli su da se upute na drugi kraj sveta, sto su i radili par puta.

I kako objasnjavas taj carobni stapic koji demokratu pretvori u SNS glasaca? Cela prica ti o genije totalno klumava i bez ikakve osnove.

Dok se u Srbiji idioti koji se bore da dodju/promene vlast ne sete da su i njihovi stariji sugradjani ljudi koji su svesni, cesto i pametniji od njih, da to nije krezuba i zaostala gomila ce se nista tu nece promeniti ma ko bio na vlasti.

A sad adio, ides na ignore listu. Nemam vremena da se natezem.
Važi. Argumenti su ti jaki. Naravno da ni stariji ljudi nisu svi isti. Ali 80-90% jesu. Neću ni ja da gubim vreme sa tobom. Ne ideš na ignore, ali ti neću pisati više. Laku noć.

E ovo ti je odlicno .

То је својеврсно стање измењене свести, од којег су "оболели" сви заљубљеници у "западне вредности".
Све, што искаче из задатог оквира прописаног мишљења аутоматски се попљује. :lol:

Back