PSIHOLOGIJA..............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nema nešto interesenata.

Nego kad smo već kod jurenja mačaka po komšiluku, eto ja jurim moju mačku po kući.
Uzeo sam jednog miša (veštačkog) vezao za kanap, pa ja mašem kanapom po kući, a ona se loži i jurca za njim. Da vidite smao koliko visoko može da skoči. Ma ima da je istreniram za olimpijadu. Samo, čuo sam da mačke imaju malo srce (srazmerno telu), pa ih ne treba previše forsirati.
Eto, to ti je "mačija psihologija". ;)

PS: Jedino mi je nezgodno kada u dva sata noću mjauče jer me zove da se igram sa njom. :-?

:) ne bih ja rekla da bi ona da se igra u 2 am....

a miš, bilo je dobrih miševa, plišanih, na Bulevar štraseu 90tih...u vidu priveska za ključeve. Onako, vrlo je realan ako je CRNI :mrgreen: jedino što kad ga stisneš on, tradicionalno ko svaka dečja igračka, SKVIIIK-ne, baš retro, iz 80tih ima sviralicu ...
a pa to moja mačka OBOŽAVALA :D

Mislim da sam ga na kraju u nastupu pesimizma bacila :cry: a mogla sam da ga odnesem mami :)

Ne znam koliko si upućena, ali danas u prodavnicama za životinje, imaš najrazličitije igračke. Miševa koliko hoćeš. Samo, moja mačka ima foru da se uhvati za ono što se njoj sviđa, a ostalo je ne intresuje. Znači kupiš joj gomilu igračaka, a nju ne zanimaju, a onda se uhvati za neku glupost i time se igra satima. :)

Marge:
Ljudi, ajd' mi recite: Da li je covek ono sto slusa, tj. da li je muzika koju neko slusa ustvari prava slika o njemu? Please, stvarno me zanima to, i vec sam vas jednom to pitala, ali niko nije hteo da mi odgovori...

O tome se delimično pričalo na onoj temi o poremećenom sistemu vrednosti ...
pa su mnogi zastupali stav da je muzika koju neko sluša jako bitna za procenu nečijeg sistema vrednosti ... i još koječega :lol:
Jel to ? :-D

Betty:
Aaa....meni je npr. užasno važno :)
ako ne slušamo sličnu (kompatibilnu) muziku, nemamo ni slične (kompatibilne) stavove, što je dovoljno za saradnju i korektnost, ali za prijateljstvo.....mnogo vode Dunavom.... teško!!

Ma daaaj!
Zezas?
U mom slucaju, da li cu nekog prihvatiti za prijatelja ili ne, zavisi, pre svega, od toga kako se doticna persona postavlja prema meni, nama, ljudima generalno, a muzika je njen licni problem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back