PSIHOLOGIJA..............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elle_77:
... kad se već krenulo sa polemisanjem - za psihoterapiju ili ne, šta kažete na tzv "self-help" literaturu ... ?
Čitali nesto, svidelo vam se (ili ne), koristilo (ili ne) ... ? ;-)
Čini mi se da to ponekad može da bude korisno, ali sigurno osoba na taj način ne može da reši neki ozbiljan problem. Pogotovo što u literaturi iz "popularne psihologije" može baš svašta da se nađe. Ozbiljni problemi se rešavaju na drugi način.

shaddow:
Čini mi se da to ponekad može da bude korisno, ali sigurno osoba na taj način ne može da reši neki ozbiljan problem. Pogotovo što u literaturi iz "popularne psihologije" može baš svašta da se nađe. Ozbiljni problemi se rešavaju na drugi način.
Uh, najvise volim one knjizice sto za svaki problem kazu da ces SAM Najbolje resiti ako ga podelis sa nekim... Koja je tu poenta, nisi sam resio problem, nego u z neciju pomoc...
Ne moze svako da resi sam svoje probleme... Ima onih koji ni one najgluplje probleme ne mogu da rese, a ima nekih koji su za to jednostavno rodjeni i umeju sve da rese sami... Ali, na zalost, ovih prvih ima MNOOOOOGO vise...

shaddow:

da, naravno ... nisam ni mislila da se neki (ozbiljni) mentalni poremećaji mogu tako "lečiti" :wink: Mislila sam ovako, ko je čitao, informacije (i razonode ;)) radi i šta misli o tome ...
:-D

rabit.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back