PSIHOLOGIJA..............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shaddow:
Pa dobar i ispunjen ljubavni život je odličan za mentalno zdravlje. :lol:

da, ali to nisi rekao u kontekstu price o mentalnom zdravlju :wink: barem ja to nisam tako shvatila.

Ljudi, ovde je nastao haos :lol: Upetljali ste Ljubav & sex, Muziku ... za to postoje posebne teme :wink: ... Ali ovo je ... psihologija ... ? :lol:

Barem nekad beshe :wink:

shaddow:
Intuicija bi mogla da se svrsta u oblast parapsihologije koja još uvek nije dovoljno istražena. Posebno obziljna istraživanja u ovoj oblasti vršili su ruski naučnici, ali ovo nije dovoljno ozbiljno prihvaćeno u naučnim krugovima. :)

Intuicija ne spada u parapsihologiju (?!) već je jedan od najbolje istraženih fenomena u kognitivnoj psihologiji i psihologiji donošenja odluka.

mozak u tegli:
Intuicija ne spada u parapsihologiju (?!) već je jedan od najbolje istraženih fenomena u kognitivnoj psihologiji i psihologiji donošenja odluka.

Najbolje istražen ?!! Otkud ti to ?
Ne negiram, samo se čudim :roll:
Istražen, Ok, ali baš " ... jedan od najbolje istraženih fenomena u kognitivnoj psihologiji i psihologiji donošenja odluka... " ... :roll:

Piši, zanima me. :wink:

Onaj ko je ima, i treba da je sluša ...
U stvari, treba je uvek slušati jer je to jedini način da je razviješ. Pitanje je samo da li i kad se treba rukovoditi njome, a time se vraćamo na početak priče - onaj ko je ima, i treba da je (sluša) - koristi :wink:

Šta psihologija kaže o intuiciji ? :roll:

Pa Betty me navela na to :lol: .......... A što, jel misliš da se psiholozi ne bave erogenim zonama?
Pa orgazam je najbliži primarnom osećanju svemoći i jedinstva sa spoljašnjim svetom.
Postoje čitavi pravci u psihologiji koji se time bave. Recimo, V. Rajh je dosta pisao o tome.
Ali ti bi ipak da pričaš o intuiciji, a ne o seksu? ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back