shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
"Danas ni u koga ne možeš imati poverenja" dres nam o onome ko ga nosi govori sledeće: njegova omiljena razonoda je razgovor i raspravljanje o prevarama i izdajama. Njegova omiljena igra je "Danas ni u koga ne možeš imati poverenja", ukoliko se onima koje je za nju izabrao ne može verovati. Njegovo omiljeno osećanje je trijumf: "Došao si mi na zicer, đubre". Njegov nadimak je "Oprezni".
U prednjoj sobi on se ponaša na način pravovernih, ubeđen u svoju ispravnost, dok je u zadnjoj sobi on taj kome ne treba verovati, on je spletkaroš (i ponaša se kao gazdarica koje je, potpuno verujući u svoju ispravnost, izjavila: "Danas više zaista ne možeš verovati svojim stanarima. Dok sam preturala po fijokama jednog od njih, zamisli šta sam našla!").
U prednjoj sobi on se ponaša na način pravovernih, ubeđen u svoju ispravnost, dok je u zadnjoj sobi on taj kome ne treba verovati, on je spletkaroš (i ponaša se kao gazdarica koje je, potpuno verujući u svoju ispravnost, izjavila: "Danas više zaista ne možeš verovati svojim stanarima. Dok sam preturala po fijokama jednog od njih, zamisli šta sam našla!").