Ej ljudi jel moze nako da mi pomogne???Radim maturski iz psihologije na temu "Spavanje i san" i zanima me koju literaturu da koristim???Svaka pomoc je dobrodosla!Hvala unapred!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej ljudi jel moze nako da mi pomogne???Radim maturski iz psihologije na temu "Spavanje i san" i zanima me koju literaturu da koristim???Svaka pomoc je dobrodosla!Hvala unapred!
Hvala!Pogledacu!Ja sam dosta stvari našla kod Frojda u "Tumačenje snova" I i II, i postoji jedna Jungova (Karl Gustav Jung) knjiga koja je odlična, ali nisam sigurna kako se tačno zove. U svakom slučaju na pretraživačima i na internetu ima dosta informacija o tome. Nadam se da će ti biti od pomoći...:-P
Stvarno???Pa to bi bilo divno!Moj mail je jeca89@krstarica.com!Za @Jelena '89 Ako želiš mogu da ti pošaljem ceo moj maturski na mail, pošto sam i ja pisala maturski na tu temu...:grin:
da li moze na nekom od dobrih univerziteta u Bgd / u Srbiji da se upisu master studije iz psihologije?
Neuroze su blazi poremecaji u psihickom funkcionisanju pri kojima je smanjena sposobnost prilagodjevanja. Dinamicko jezgro neuroze je anksioznost a najcesce reakcije su: opsesivno-kompulzivne reakcije ( prisilne misli i radnje), fobicne reakcije, histericne reakcije, neurotska depresija ( jaka i dugotrajna tugo bez povoda). Neuroticni simptomi umanjuju socijalnu i radnu efikasnost.
Dok su psihoze ozbiljni psihicki poremecaji koji imaju karakteristicno porijeklo, tok i simptome. Osnovna odlika im je djelimicno ili potpuno gubljenje dodira sa realnoscu (halucinacije).
Nadam se da sam ti bar malo pojasnila)