Sve se pozaboravljalo.ccccc...
Krenulo je s 16.sednicom i skidanjem Pavlovića,a avanzovanjem Miloševića (uz I.Stambolića),da bi eskaliralo s "...vas niko ne sme tući..."
i Šolević trans -šajkača "revolucijom" ili "jogurt revolucijom"...S tim poludelim kretenima niko nije hteo imati posla jer su i u Ljubljani pokušali
zakazati miting I LEPO SE SVI RAZBEŽALI OD SRBIJE! ! ! Čak i Monte Negro gde se većina klela u Miloševića (njihove gore list)
Dakle ,ipak je u pitanju nekovrsno ludilo s kojim valja pojedinačno na Frojdovo kanabe...
Kako ludak kaže "Ko lud?Ja lud? TI SI LUD!" Tako i ovde nacionalisti govore o nacionalizmu drugih! A u okruženju su bili ti od kojih je virus
krenuo!
Evo primera li je moguće gradirati makedonski i slovenački patriotizam kao nacionalizam? Jeste,ali samo u sporadičnim primerima...
Tamo gde su sukobi bili žešći-virus je pravio prave epidemije nacionalizma. Kontra šajkačama se pojavili HVO i hanđar divizijei sl. Ludilo
iste etiologije...Ni dan danas, bez da im daš inekciju sedativa,ne možeš s mnogima normalno razgovarati...
Klinci,zadojeni mržnjom u izbegličkim naseljima,napravili razbijačinu hrvatskih automobila uz brojna fizička povređivanja povodom nedavne
rukometne utakmice u Novom Sadu... A inače,svakodnevno se mogu po istom mestu videti vozila s hrvatskim tablicama-hrvati rade svoj
posao normalno i kod nas,kao i mi kod njih...No ipak-njihov strah i podozrenje su malo veči,a ovde se razlog teško sagledava...Ko lud?Ja lud?
Na kanabe...![]()
Sto veci strah to i veci prezir, no sve je to normalno, samo stvar je da niko nece da prizna to jer pod 1. ne zeli da prizna ili pod 2. ne zna da prizna.

)

ni koji vole više sa svojim sunarodnicima da provode vreme i kad su u inostranstvu i da tamo pokazuju bez stida svoju nacionalnu pripadnost