Док је био комуњара жив имали смо 7 млрд долара дуга и 13 млрд долара у девизним резервама. Не капирам те уопште зашто лупеташ такве глупости. Из претходних порука сам скапирао да ниси монголоидни идиот, те да ти IQ није баш низак, па не разумем зашто дозвољаваш да ти пуне уши разним срањима. У го*на су нас увукли фашисти који су дошли на власт после комуњара(како то обично бива). Направили рат, завадили народе, задужили се, добили смо санкције. Ето ти пример са санкцијама. Да је Тито крив, санкције би добила цела бивша Југа, а овако су добиле само Србија и Црна Гора, што наводи на то да су криви наивни Слоба и ваш чувени војвода посебно.
Ако је за тебе напредак парада педера, онда и ниси за XXI век, нити за модерни свет. С' тим што је тај педерски лоби превише јак, па се те параде одржавају и у братској нам Русији, Пољској и осталим земљама. Не одржава се у Кенији, Зимбабвеу, Буркини Фасо, Сомалији, Вијенаму и тако тим земљама. Претпостављам да ти је жеља да будемо развијени као горе поменуте земље.
А што се тиче Швице. Па види, иако нису у ЕУ, окружени су европским земљама, као и ми, па имају про-европску владу. Нису учествовали у ратовима, док је нас шешељевска политика вукла у ратове. Главни економски партнер је ЕУ, док је код нас била Русија до скоро(иначе Русија спада међу земље са најмањим улагањем у Србију. Могла си да приметиш да је већина нових фирми, школа, болница итд имају истакнут транспарент: изграђено уз помоћ европског међународног фонда, или како већ правилно пише, док ни на једној табли нисам видео да тако нешто пише за братску нам Русију). Особи са IQ-ом као твојим ће и ово бити довољно. Ако сам се заје*ао у прорачуну, јави ми па ћу да ти испишем и гомилу других ствари.
Поздрав и уживај!![]()
Наши народи нису завађени тек тако, него ту уопште није било братства и јединства, јер да је било не би "брат на брата" ударио.
Ми никад нисмо имали фашисте на власти, Србија је увек била антифашистичка земља, и за задњи рат нису криви само Милошевић и Шешељ, већ и спољне силе и председници других бивших југословенских република. Тј. Шешељ није уопште крив.
Ја нигде нисам рекла да је за мене парада педера напредак, то сам тебе питала, јер не знам на какав напредак мислиш, пошто ми стојимо у месту.
И није могла "шешељевска политика" да нас увуче у ратове, јер ратовали смо ми и пре Шешеља, најчешће смо водили одмбрамбене и ослободилачке ратове, јер су стране силе одувек имале претензије на наше територије, као што и сад имају.
Што се тиче рата у Босни, не знам зашто мислиш да су Срби криви, морали су људи да се бране од подивљалих муслиманских хорди.
Kad god sam pokušao konstruktivnu raspravu s takvima-adrenalin (bace penu
) ih sprečava da jasno misle i dalje ne vredi...Prevlada kompleks
rvi znak izlečenja bi bio ne priznanje Kosova VEČ PODRŠKA SLOBODOUMNOSTI ALBANACA I PODRŠKA NJIHOVIM NACIONALNIM CILJEVIMA!