- Poruka
- 15.014
samo da te nadjem prebicu te
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sanja83:Jednostavno: ako nema ljubavi nijedna veza nema vrednost. Ako ima ljubavi nebitno je da li je neko ozenjen jer na kraju ipak sve dodje na svoje. U svakom slucaju glasam za ljubav, a ne za lazne moraliste kojima to obicno ostane jedino "zanimanje" do kraja zivota.

raindog:sanja83:Jednostavno: ako nema ljubavi nijedna veza nema vrednost. Ako ima ljubavi nebitno je da li je neko ozenjen jer na kraju ipak sve dodje na svoje. U svakom slucaju glasam za ljubav, a ne za lazne moraliste kojima to obicno ostane jedino "zanimanje" do kraja zivota.
o ljubav ,LJUBAV, LJubav, ljUBAV, iluzije sopstvene projekcije ,nerealna ochekivanja, tripovi, obmane, sudbinski susreti, ljubav , ljubav ,ljubav ...
divno i predivno
ljubav na prvi pogled
ljubav na drugo shmekanje
ljubav jer mi je malo dosadno sad
ljubav jer mi zhena ima celulit...and so on
moj zhivot su chiste iluzije i projekcije dok je tudji real stuff
ono pucnesh prstima i ono LJUBAV juhuuu![]()
ma kako god...
ugl. sanja zhelim ti dechka mnogo zaljubive prirode![]()
"LJUBAV") pitanje je bilo zashto neko uopshte ulazi u vezu sa mushkarcem koji je vec u nekoj vrsti odnosaNe, duso, uopste nisam mislila na to... Promasila si poentu...Lexa:Gazda, da li pokušavaš da kažeš da svi mi mislimo kao ti ali se samo ti usuđuješ da priznaš?Gazdarica:Gdje zivite svi vi divni, iskreni, altruisticni, posteni, korektni, itsl., ljudi...???
Posto sam ja jedna od rijetkih pokvarenih, egoisticnih, samoljubivih, sebicnih osoba na ovom svijetu, ja bih rado da vas iskoristim za svoje interese...
Da mi javite onda gdje ste, a...?
Ozbiljno pitam...![]()
Ja, ipak, mislim da tebi nije svejedno da li on ima ili nema ženu, bez obzira što se sve svodi na sex, to je, ipak, prevara, neretko razaranje braka.
Već sam napisala, u redu je biti ljubavnica, nije u redu pravdati se. O tome se, jednostavno, ne treba izjašnjavati.
Može se i vama dogoditi da budete prevarene.
Ne kazi mi ljubavi!!
ajde samo jedanput, zelim da cujem kako zvuci..

ajde necu vise, mada je vredelo... :wink: izvini, zeno... Ih raindog, pa ti ništa nisi naučila. To nije PUF, i nije instant, to je sudbinski susretraindog:pod pretpostavkom da emocija zvana ljubav nije instant prirode,(vidim ozhenjenog frajera, PUF"LJUBAV") pitanje je bilo zashto neko uopshte ulazi u vezu sa mushkarcem koji je vec u nekoj vrsti odnosa
Mi obični smrtnici to verovatno nećemo doživeti, ili nećemo verovati da ne bismo opet bile nerealne i povodljive. mackica ns:Ih raindog, pa ti ništa nisi naučila. To nije PUF, i nije instant, to je sudbinski susretraindog:pod pretpostavkom da emocija zvana ljubav nije instant prirode,(vidim ozhenjenog frajera, PUF"LJUBAV") pitanje je bilo zashto neko uopshte ulazi u vezu sa mushkarcem koji je vec u nekoj vrsti odnosa
Mi obični smrtnici to verovatno nećemo doživeti, ili nećemo verovati da ne bismo opet bile nerealne i povodljive.
Opet ja malo offtopic :?
Kako izgleda susret između muškarca i ljubavnice, ako isključimo sex? Jel' pričaju o svakodnevnim stvarima, o tome ko je kako proveo dan, kako je na poslu i sl.........kako kad
Jel' ljubavnice ispituju o njegovoj ženi, jel' ih zanima kako izgleda, šta radi, koliko je obrazovana...skoro uvekJel' tom muškarcu važno i da mu ljubavnica bude verna? NeJel' pričaju stvarno muškarci ljubavnicama kako ih za ženu više ništa ne veže, kako ne spavaju zajedno, kao - nisu se sexali od pamtivekaU vecini slucajeva
U stvari, zanima me koliko su muškarci stvarno iskreni prema ljubavnici, pošto očigledno prema ženi nisu. I koliko ljubavnice veruju u gluposti koje preljubnik može da izlupeta. Kako kad.......50%
Mislim da bi efendija sa svojim iskustvima mogao da doprinese temi; bar da nam kaže iz kojih motiva su sa njim bile te druge žene.

mackica ns:Hvala lave![]()
mackica ns:Hvala lave![]()
Ne, stvarno nikada nikog zauzetog. Jel' to tako čudno :?Steffan:mackica ns:Hvala lave![]()
Hoces da kazes da do sada nisi bila necija ljubavnica?!?![]()
mackica ns:Ne, stvarno nikada nikog zauzetog. Jel' to tako čudno :?
Zanima me zato što sam ja bila 'prva'. Da ne kažem prevarenaSteffan:mackica ns:Ne, stvarno nikada nikog zauzetog. Jel' to tako čudno :?
Pa jeste za ovaj forum.. :wink: izvini, pogresio sam u proceni..
A otkud onda da te to toliko zanima?
mackica ns:Zanima me zato što sam ja bila 'prva'. Da ne kažem prevarenaPa me, eto, baš zanima o čemu je ta druga razmišljala kad ga je zvala u krevet, znajući da neće imati ništa osim toga.
A, i ti steffane, imam utisak ponekad tako pitaš samo da bi pitao, da si sve pročitao, ovo bi ti bilo davno jasno :wink: