Pa valjda sam ja drugi...
izvini Raindog, mislio sam da sam bio u kontekstu sa temom... :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto tako govoris,covece,mozda se i ja gubim u svim ovim postovima...privuce te covek ne vezano da li je ozenjen ili ne.Iskreno,nije me briga za njegovu zenu,devojku ili sta vec.Stavis na kantar...vredi il ne vredi?raindog:ok, ajd kako je doshlo do vashe veze ?
ono upoznavanje i bla bla
ti ga shmeknesh, on kazhe "ja sam ozhenjen", ti kazhesh "oh vec te volim ne mogu sebe da povredjujem, moram biti sa tobom ..."
ili neki drugi scenario ?
Vragolasta Amfibija:
Zato mislim da ima tu vise od sexa i ljubavi.
Ne ja samo da pljunem muski rod...onako usput...iz hobija...raindog:Pera_Zdera:Ha - da nisi ti malo ljubomorna. A znamo kakvi su ljudi ljubomorni.![]()
![]()
Ti si definitivno prepuna dvostrukih standarda. U ovom postu dokazano visestruko.
jeste pero, ljubomorna izopachena lezbejka, dvostrukih standarda koja ovakvim temama zavarava trag![]()
ako nemash nishta smisleno da kazhesh vezano za temu, nema potrebe da uchestvujesh u njoj zar ne ?
![]()
Omen:Ma kakva da je žena koja ulazi u vezu sa muškarcem oženjenim/u vezi, ma koji da su njeni motivi...nije ona krivac za emotivnu povređenost "prve" žene. Ako ne bude sa njom (pod uslovom da to nije situacija sudbinskog susreta) takav muškarac će biti sa nekom drugom.....tako da cela priča pada u vodu, a motiv kao ono što pokreće...može da bude bilo šta.
A, o ovome razmisli.....

Amin sister..etotako:raindog
ovaj forum je pretrpeo i vece gluposti
Kakav razlog koji opravdava? Koga sam ja pravdala?S_K_V_O:Omen:Ma kakva da je žena koja ulazi u vezu sa muškarcem oženjenim/u vezi, ma koji da su njeni motivi...nije ona krivac za emotivnu povređenost "prve" žene. Ako ne bude sa njom (pod uslovom da to nije situacija sudbinskog susreta) takav muškarac će biti sa nekom drugom.....tako da cela priča pada u vodu, a motiv kao ono što pokreće...može da bude bilo šta.
A, o ovome razmisli.....
Ako ne bude ona bice neka druga?I to je kao razlog koji opravdava?Sto se mene tice, nek slobodno bude neka druga, neka joj je na cast...ja ne ulazim u takve price i ne vidim da je to iole tesko.
Zlo je kada namerno povrdjujemo druge ljude.Sto ne znaci da ga je ponekad moguce opravdati,s tim sto bi to bi trebao da bude izuzetak a ne pravilo.Verujem i da je ubistvo ponekad moguce razumeti pa ga to po definiciji ne cini manje zlim.A vi samo nastavite da racionalizujte i opravdavajte svoje sebicne postupke...
Aman, da i mene neko razume...Hellen:Амен Омен!![]()
Могу ли да се и ја потпишем иза свих твојих постова на овој теми? Да не куцам поново исто? :wink:
raindog:ok, ajd kako je doshlo do vashe veze ?
ono upoznavanje i bla bla
ti ga shmeknesh, on kazhe "ja sam ozhenjen", ti kazhesh "oh vec te volim ne mogu sebe da povredjujem, moram biti sa tobom ..."
ili neki drugi scenario ?
Omen:Nisam rekla da neka žena (u ovoj diskusiji "druga") ne može da ima i/ili nema zle namere (i to sam eksplicirala). Mislim da su to ipak retki, pojedinačni slučajevi.....od kojih ne možemo da izvlačimo pravilo. Smatram da većinu "drugih" žena uopšte ne interesuje "prva". U redu...sebična je, samoživa, ne razmišlja hoće li koga da povredi svojim postupcima...ali to nema nikakve veze sa "prvom". Problem "prve" je što voli pogrešnog muškarca, muškarca čije švrljanje ne toleriše. Muškarac koji ima "izlete" mimo zvanične veze je takav, pa je takav. Ili misliš da ga na takvo šta nagovaraju te rospije? One zloće, mangupi...a on dobrica, naivčina! Ma, daj...
Povređenosti, "prvu" ne može da poštedi ijedna koja odbije da bude sa njim.
Jasnije sad?
'sebična, samoživa i ne razmišlja koga će da povredi svojim postupcima'.etotako:moju potragu za odgovorima nemas prava da nazivas prevrtljivoscu... u stvari, puno sebi dopustas
ali to je tvoja stvar, vise ti necu odgovarati na takve provokacije... misli sta god hoces... ovaj forum je pretrpeo i vece gluposti
ahahahahha, ovo je stvarno dobro

Devojčice, ovo nisam ni htela da komentarišem!raindog:Vragolasta Amfibija:
Kad sam joj ga prepustila i videla ih jednom zajedno htela sam da crknem od besa.Onda sam morala da ga povratim samo da bihsebi dokazala da mogu.Posle sam ga ponovo otkacila.
Zato mislim da ima tu vise od sexa i ljubavi.
pa u tom i jeste poenta chitavog ovog topica
shta je to vishe![]()
![]()
:shock:Naravno da stvari nisu samo crne ili samo bele.raindog:pa stvari nikad nisu samo crne ili bele, postoji milion tonova sive izmedju
i ljudi koliko god se trudili da se izdignu iznad ostalih koji kao 'nisu dostojni' njihovog "chistunstva", ne uspevaju bash uvek u tome
ti kazhesh da je to iskljuchivo ljubav,ok, to je tvoj stav
ali ne znam jel ti mozda ochekujesh da bilo ko prihvati samo tvoj stav kao jedini i merodavan ?
shta? ne postoje drugachiji motivi i ljudi
drugachijeg mentalnog sklopa od tvog:shock:
soba23:Uopste nisam shvatila da raindog zeli da cuje zle namjere druge zene...Mislila sam da te zanima kako se to vec desava,kako opstaje ta veza,sto osjeca ''druga '' zena itd.Mislim da su rijetki slucajevi zlih namjera,pa zaboga svaka od nas ce se udati ili vec jeste pa joj se mozda desi isto...