Psihokineza

kod zene ruskinje prikazana u realnom obliku. moguca u malom obimu,proporcionalno umnom fokusu na predmete naprema vezi sa enegetskim potencijalom `viseg ja`,koga svaki covek poseduje...
god urija gelera je stvar opasnija..izmanipulisan je od strane duhova greske (medju njima su cesto i demoni)...oni samo cekaju nekog da ga iskoriste i dodatno izmanipulisu.kvareci mu um.(pogledajte na sta taj covek lici).kod njega je to krenulo onda kad je iz nekog razloga poverovao da ima moc da savija metalne predmete.uvek narastao ego i ostecen mentalni dekoder otvara coveka za upliv nezeljenih gostiju... duhovi greske imaju uticaj na materijalan svet onda kada kao i svaka spiritualna masa ucine fokus na odredjenu stvar. mogu da predoce razne senzacije: vizuelne, mirisne, zvucne, taktilne..takodje umeju da pomeraju predmete.
urij geler je usao u takvu zarku i nesvesnu igru sa sobom i tim silama koje su uvek voljne da se odazovu na njegove performanse i ucine da se kasika savije ili da se kazaljke na satu zaustave da samoljubljubivo veruje da je on taj koji poseduje tu moc...ovakve sile se hrane samoobmanjivanjem.gradi karijeru na negativizmu. ...
` There is no final report..`` ???

Psihokineza je jedna pod grana Telekineze. Takdoje postoje Pyrokineza (kontrola vatre) Hydrokineza (kontrola vode) ima ih jos puno. Takodje sam citao i formiranje psiho lopti pomocu uma kao i teleportacija. Veoma je tesko da se nauce jer treba godine i godine vjezbanja. Zanimljivo je da sam nasao sajt gdje ti kazu sta treba da uradis da bi uspio.

Zeleo bi neku pomoc oko telekineze. Naime nzm.odakle mi dosla ideja iz vedra neba i poceo sam guglati o trecem oku ,cakrama,telekineza,uri geller... Ako neko moze da mi pomogne oko telekineze, koj predmet bi trebao pokusavao pomeriti? do sad sam isprobavao cackalicu i tamno plavi kliker. Osecam da polako ulazim u koncetraciju, ali nemam dovoljna ideja kako pomeriti predmet i kako vizuilirati. Pa moze neka pomoc oko toga, ili koji bi predmet trebao pokusati pomeriti. Inace slazem se sa Valeriom za sve je potreban rad i trud. ja sam do 15-godine mogao da trcim koliko hocu imao sam dosta kondicije i veoma jake nogei dobar fudbaler. pa mi se desila operacija cira na 12-palacnom crevu i sad jedva mogu malo potrcati zato sto nisam vezbao 2 godine. Tako da u 17 godini sad jedva trcim ,sve zato sto nisam vezbao i zato sto sam izgubio volju i zelju a i zbog situacije ovde na Kosovu. Inace u pravu je Valeria za sve treba vremena i truda i bice rezultata. Inace kad bi odjednom uspeo pomerit predmet ,to je isto kao kad bi ustao sad i poceo da trcim kao pre nekoliko godina.. Verovatno bi se onesvestio od umora tj .jednostavno pao. :) . Tako da ljudi ako zelite nesto, mora se uloziti puno vremena i truda to je sigurno...

Zeleo bi neku pomoc oko telekineze. Naime nzm.odakle mi dosla ideja iz vedra neba i poceo sam guglati o trecem oku ,cakrama,telekineza,uri geller... Ako neko moze da mi pomogne oko telekineze, koj predmet bi trebao pokusavao pomeriti? do sad sam isprobavao cackalicu i tamno plavi kliker. Osecam da polako ulazim u koncetraciju, ali nemam dovoljna ideja kako pomeriti predmet i kako vizuilirati. Pa moze neka pomoc oko toga, ili koji bi predmet trebao pokusati pomeriti. Inace slazem se sa Valeriom za sve je potreban rad i trud. ja sam do 15-godine mogao da trcim koliko hocu imao sam dosta kondicije i veoma jake nogei dobar fudbaler. pa mi se desila operacija cira na 12-palacnom crevu i sad jedva mogu malo potrcati zato sto nisam vezbao 2 godine. Tako da u 17 godini sad jedva trcim ,sve zato sto nisam vezbao i zato sto sam izgubio volju i zelju a i zbog situacije ovde na Kosovu. Inace u pravu je Valeria za sve treba vremena i truda i bice rezultata. Inace kad bi odjednom uspeo pomerit predmet ,to je isto kao kad bi ustao sad i poceo da trcim kao pre nekoliko godina.. Verovatno bi se onesvestio od umora tj .jednostavno pao. :) . Tako da ljudi ako zelite nesto, mora se uloziti puno vremena i truda to je sigurno...

To su okultna posla,mani se toga.

Hvala, ali meni nije ostao vise nijedan cilj u zivotu. ne ide mi fudbal , ljubav ne ide zato sto sam dobar i ne zelim da povredim nikog pa ti duplo gore vrate, osecam se skroz izgubljeno , kao sa marsa da sam pao. Tako da, verujem da ce mi neko pomoci. Mislim da Valeria dosta zna, cekam odgovor od nje :)

Hvala, ali meni nije ostao vise nijedan cilj u zivotu. ne ide mi fudbal , ljubav ne ide zato sto sam dobar i ne zelim da povredim nikog pa ti duplo gore vrate, osecam se skroz izgubljeno , kao sa marsa da sam pao. Tako da, verujem da ce mi neko pomoci. Mislim da Valeria dosta zna, cekam odgovor od nje :)

Pocni da zivis moralno i pobozno (ako do sada nisi,a mislim da nisi) i bice ti bolje. Cini drugima dobro i u sreci drugih nalazi nagradu za sebe.
I mani se gluposti kao sto je psihokineza koje su pogodno tle za demone da manipulisu tobom.

Pocni da zivis moralno i pobozno (ako do sada nisi,a mislim da nisi) i bice ti bolje. Cini drugima dobro i u sreci drugih nalazi nagradu za sebe.
I mani se gluposti kao sto je psihokineza koje su pogodno tle za demone da manipulisu tobom.

To ti je sve zamka okultizma. Ako se prepustis tome,lose ces proci. Nek ti cilj bude da ljubis bliznjega svog kao samog sebe.

Значи, сада би требало да се он уплаши те претње "лоше ћеш проћи ако не љубиш ближњега". И имајући страх од казне, од кажњавања, а мотив награде ако испуни тај услов ...он ће ето почети да љуби ближње своје из разлога да не би био кажњен и да не би лоше прошао.

И то је темељ ткз. религије за масе!

Обична псиоилогија штапа и шаргарепе. Буди добар, да не би био кажњен!!! Темељ моралности!!! Нема шта!!! :worth:

Што се тиче теме. Сви смо ми у некој "телекинези"
Да ли сте се некада запитали како то нешто нематерјално..тј дух... или оно што налазимо у самосвести и зовемо "ја" или воља. Како то може померати тело.

Ми померамо своја тела можемо рећи "телекинезом" али и оно што помера све остале објекте око нас такође је наша сопствена воља али која делује из области изван домашаја сазнајуће свести..тј индивидуалне воље.

Kao sto je svako potajni pozorisni direktor svojih snova, da isto tako i ona sudbina koja vlada nasim stvarnim zivotom u krajnjoj liniji polazi od volje koja je nasa sopstvena , ali koja je medjutim ipak ovde gde nastupa kao sudbina , delovala iz jednog regiona koji lezi visoko iznad nase predstavljacke svesti." Шопенхауер

Значи, сада би требало да се он уплаши те претње "лоше ћеш проћи ако не љубиш ближњега". И имајући страх од казне, од кажњавања, а мотив награде ако испуни тај услов ...он ће ето почети да љуби ближње своје из разлога да не би био кажњен и да не би лоше прошао.

И то је темељ ткз. религије за масе!

Обична псиоилогија штапа и шаргарепе. Буди добар, да не би био кажњен!!! Темељ моралности!!! Нема шта!!! :worth:

Што се тиче теме. Сви смо ми у некој "телекинези"
Да ли сте се некада запитали како то нешто нематерјално..тј дух... или оно што налазимо у самосвести и зовемо "ја" или воља. Како то може померати тело.

Ми померамо своја тела можемо рећи "телекинезом" али и оно што помера све остале објекте око нас такође је наша сопствена воља али која делује из области изван домашаја сазнајуће свести..тј индивидуалне воље.

Aj ne bulazni.

Lose ce proci jer ce unistiti samog sebe pomocu demona!

Aj ne bulazni.

Lose ce proci jer ce unistiti samog sebe pomocu demona!

Ти не булазни. Него боље потражи у себи праву духовност а не ту комедију

"Nece svaki koji Mi govori: Gospode, Gospode, uci u carstvo Nebesko"

Да не би себе уништио помоћу демона треба волети ближње јел тако?

Мотив је ...не уништити себе. Тј не бити кажњен!!!!!

Морал па нема шта! Награда раја вас чека за то.

Ти не булазни. Него боље потражи у себи праву духовност а не ту комедију

"Nece svaki koji Mi govori: Gospode, Gospode, uci u carstvo Nebesko"

Да не би себе уништио помоћу демона треба волети ближње јел тако?

Мотив је ...не уништити себе. Тј не бити кажњен!!!!!

Морал па нема шта! Награда раја вас чека за то.

Poceo si da koristis biblijske citate.To mi se svidja. :) Bice od tebe nesto.

Duhovnost svakako:
"А телесни човек не разуме шта је од Духа Божијег; јер му се чини лудост и не може да разуме, јер треба духовно да се разгледа". 1.Korincanima 2,14.

:)

Kakve demone ti pominjes ,a ja ne znam samo sta je tu lose? To svako od nas poseduje ,samo sto je fora sto mi ne vezbamo svoj um ,a vecina ce reci da je nemoguce i odustati odma. Kao ja sto nisam vezbao i trenirao 3 godine , sad ne mogu ni 10 skleka da uradim , ni da istrcim 500 metra, tako ti je i sa mozgom . Kad ga ceo zivot ne koristis, kako ces odjednom poceti raditi stvari tipa telekineze? Vezba, snaga volje, i vera u sebe to je cilj.

Kakve demone ti pominjes ,a ja ne znam samo sta je tu lose? To svako od nas poseduje ,samo sto je fora sto mi ne vezbamo svoj um ,a vecina ce reci da je nemoguce i odustati odma. Kao ja sto nisam vezbao i trenirao 3 godine , sad ne mogu ni 10 skleka da uradim , ni da istrcim 500 metra, tako ti je i sa mozgom . Kad ga ceo zivot ne koristis, kako ces odjednom poceti raditi stvari tipa telekineze? Vezba, snaga volje, i vera u sebe to je cilj.

Vjera u Boga,duhovo vjezbanje,to je cilj. Sta imas od psihokineze?

Back