PSIHO TEST PRE GLASANJA!

Da li ste za psiho test pre glasanja?

• A jel ima prepisivanja?

• Samo ako imam sat vremena za razmišljanje po postavljenom pitanju

• Samo ako je anonimno!

• Tačni odgovori su pod C

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Niste se valjda uplašili da je stvarno?
Šta mislite o ideji da se utvrdi psihička sposobnost rasudjivanja
pre prskanja i zaokruživanja?
hm ako moras da polazes voznju,prijemni ispit i slicno
zasto ne i za ovo
mada ne pred svako glasanje,nego nesto tipa vozacka dozvola na 5-10 godina,neki lagan test osnovnih sposobnosti,inteligencije,razumevanja i slicno pa ko prodje moze.
samo sumnjam da ce nesto tako ikada zaziveti a i kad bi zazivelo bilo bi podlozno korupciji verovatno.
samo sada neretko dovode na izbore i ljude koji ne znaju da se odazovu na svoje ime,odvedu ih iza paravana i glasaju za njih sto je bas bzvz...zloupotreba mentalno ogranicene osobe i zloupotreba prava glasa :neutral:

Evo i ja se zalazem... Osobama ispod 90 iq ne dozvoliti glasanje jer je vec 70-90 tupost a ispod 70 retardacija...

Kad bi zabranili onima sa manje od 70 radikali bi imali tek da predju cenzus... sa 90 bi imali negde kao vuk...

Dssovci bi na pitanja odgovarali sa "nisam obavesten" pa bi ih mozda i propustili

Evo i ja se zalazem... Osobama ispod 90 iq ne dozvoliti glasanje jer je vec 70-90 tupost a ispod 70 retardacija...

Kad bi zabranili onima sa manje od 70 radikali bi imali tek da predju cenzus... sa 90 bi imali negde kao vuk...

Dssovci bi na pitanja odgovarali sa "nisam obavesten" pa bi ih mozda i propustili

A demokrate, ma pusti inteligenciju idemo mi u Evropu.

globus1_2.jpg

Niste se valjda uplašili da je stvarno?
Šta mislite o ideji da se utvrdi psihička sposobnost rasudjivanja
pre prskanja i zaokruživanja?

Po tome u Srbiji niko ne bi izasao na izbore.
Bas dobra ideja za biznis u Srbiji;psiho klinika--cela drzava pacijent :mrgreen:

jedno od pitanja na psiho testu:
dali voz ide brze po šinama nego noću?

a) odričem se prava glasa
b) ni moj deda nije rešavao psiho test
c) nesto ovde smrdi ne zvao se ja lorimer
d) ova sto prska pristiće u komisiji ima dobre dude

Odlicna ideja!
Prosirio bih tematiku sa oduzimanjem prava svima koji ne poloze test i to prava na lecenje (sta on tu da trosi pare nekom pametnijem), prava na penziju (koju ionako nece moci da zaradi jer nece imati pravo na rad) itd.
A po ugledu na drevne spartance, sta bi ste radili sa decom koja se rode sa nekom fizickom manom?8-)

Odlicna ideja!
Prosirio bih tematiku sa oduzimanjem prava svima koji ne poloze test i to prava na lecenje (sta on tu da trosi pare nekom pametnijem), prava na penziju (koju ionako nece moci da zaradi jer nece imati pravo na rad) itd.
A po ugledu na drevne spartance, sta bi ste radili sa decom koja se rode sa nekom fizickom manom?8-)
Otisao si predaleko.
A stvarno bi bilo interesantno koji glasaci (koji iq) glasaju za koju stranku.
Pri tom nikom ne uskratiti pravo da glasa.
Pokusaj da sastavis rednu listu stranaka na osnovu (predpostavljenih) iq-a njihovih glasaca.
Jednnom je bila analiza stepena (ne)obrazovanja clanova stranaka.
1. SPS
2.SRS
3. ... ne secam se

Otisao si predaleko.
A stvarno bi bilo interesantno koji glasaci (koji iq) glasaju za koju stranku.
Pri tom nikom ne uskratiti pravo da glasa.
Pokusaj da sastavis rednu listu stranaka na osnovu (predpostavljenih) iq-a njihovih glasaca.
Jednnom je bila analiza stepena (ne)obrazovanja clanova stranaka.
1. SPS
2.SRS
3. ... ne secam se
Mesas zelje i stvarnost. 8-)
Zasto predaleko? Zar jedna ovakva ideja o cistoci rase nije vec probana? Tada je propala ali vidimo da ima jos mnogo pobornika ove ideje nac...nac...nac....kako se zvase ?:cool:

Odlicna ideja!

Good point. ;-)

Back