Psiho smajli

IMG_2242.GIF
IMG_2242.GIF
IMG_2242.GIF

sad će ispasti da sam mu otfikarila ruku
IMG_2244.GIF

nisam ja, nisam ja
IMG_2243.GIF

Jedina primedba ( vezana za smajlije ) je ta "antika" od migavca, ta neka tvoja igra ochima, sve ostalo je cool, kaCi pametna...shta tje ti smajlitji...( nemam odgovarajutji smajli koji bi bio podrshka mom komentaru...)

@mina latinichna, ljubim te tjirilichno, 'el vetj bila zauzeta мина?...:zag:

Dodala bih kako volem ovaj klinch zagrljaj, klinch se klinchom izbija...z:hm:

nemam komentar, samo ne kapiram zašto me prozivaš konkretno, napisala sam sopstveno mišljenje, a kako se ti tu zadenu kao neka oštećena strana, ne znam..

Jedina primedba ( vezana za smajlije ) je ta "antika" od migavca, ta neka tvoja igra ochima, sve ostalo je cool, kaCi pametna...shta tje ti smajlitji...( nemam odgovarajutji smajli koji bi bio podrshka mom komentaru...)

@mina latinichna, ljubim te tjirilichno, 'el vetj bila zauzeta мина?...:zag:

Dodala bih kako volem ovaj klinch zagrljaj, klinch se klinchom izbija...z:hm:

Јок, него ми они понудили латиницу, а сељак није знао да може да промени :zcepanje:

Нисам много ни размишљала о томе, видиш да ми и ник почиње малим словом, ша ти кажем, друже...

А сад да променим није фора, мислим да су сви већ навикли на ово, нема везе...

:vzagrljaj:

nemam komentar, samo ne kapiram zašto me prozivaš konkretno, napisala sam sopstveno mišljenje, a kako se ti tu zadenu kao neka oštećena strana, ne znam..

Razlichit smisao za humor imamo...

Јок, него ми они понудили латиницу, а сељак није знао да може да промени :zcepanje:

Нисам много ни размишљала о томе, видиш да ми и ник почиње малим словом, ша ти кажем, друже...

А сад да променим није фора, мислим да су сви већ навикли на ово, нема везе...

Volem i ovaj smajli...

:mrgreen:

Ставила бих ја овај :malav:, али ме онај цветић асоцира на неке деведесете, па радије не.

Koristim kad samo kad s nekim formalno pricam, tesko da cu recimo sefu staviti - :D

Ali taj smajli je pre bio klasika, sad ga svi hejtuju [emoji14]

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Back