Psiho smajli

Ni jesam smajli mi nije "psiho".
Ustvari jeste. Više mi je nekako odbojan, nego psiho. Sad sam jednog takvog dobila, pa me asiciralo...onaj zeleni "ironični"!Fujj!
Мени је он кез, као овај :mrgreen:
И симпа ми је
За разлику од женокеза која је онако рашчупана заиста огавна.

mister colgate je najbolji :kez:
Њега ретко користим, ако сам икада...
Него, кад ћеш да убациш жеМску која флертује...обожавам тај смајли, али се осећам као бииип кад га ставим.

Psiho je, jer ko se tako smeje osim MonaLize za koju se ne zna jel bila muško i žensko i dal je nešto boli il pokušava da se osmehne ili ima blagi facijalis ili..
Sigurno nije osmeh.

Mene plaši. 😊

Ovaj smajli 🙂 jeste psiho u nekim prilikama. Ponekad znači suprotno od osmeha. Kada sam vrlo malo ljuta u privatnoj prepisci, često stavim običnog smajlija umesto ljutiše koji bi bio više na mestu. Kada sam mnogo ljuta ne stavljam ništa. Smajlijem sa osmehom hoću da kažem: iskontrolisala sam se, ne možeš me izbaciti iz takta. A u sebi kiptim od besa.

Druga preinačena upotreba 🙂 je kada nekome pišemo stvari koje mogu da povrede pa smajlijem ublažavamo efekat. Dakle u značenju: izvini.

А, па онда није до јадног смајлија, него до нас и начина како га злоупотребљавамо :lol:

Тачно. Приметила сам и да са људима који користе тог смајлија пречесто, и тамо где је он потпуно сувишан, нешто обично није у реду. Али не могу уопштавати. Уосталом психичка нормалност као чиста псих. нормалност и не постоји, свако је чудан на свој начин.

Back