Psi - ta divna stvorenja

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Будимо објективни - прекратке ноге и клемпаве уши не могу бити узором лепоте па да се убијеш.
Nisam nikada objektivna kada je izgled psa u pitanju .Može za druge biti najveća rugoba , meni će biti najlepši i najbolji pas na svetu .I ne samo pas -moj prijatelj.Za jazavičare sam posebno vezana iz emocionalnih , dubokih razloga.
A kao što sam rekla -svi na drugi način vidimo to što nam je lepo , a što nije ...
Recimo , tebi su klempave uši psa ružne -meni su preslatke.

Nisam nikada objektivna kada je izgled psa u pitanju .Može za druge biti najveća rugoba , meni će biti najlepši i najbolji pas na svetu .I ne samo pas -moj prijatelj.Za jazavičare sam posebno vezana iz emocionalnih , dubokih razloga.
A kao što sam rekla -svi na drugi način vidimo to što nam je lepo , a što nije ...
I da dodam ...Fizički izgled psa , kao i fizički izgled čoveka je za mene manje bitan od onoga što on nosi unutra , u sebi .Kao i ljudi , psi imaju karakter , osobine , mane i vrline ...To je ono što mene veže ..

Ја сам увек објективна. Не видим разлог због чега бих имала ментално слепило.

1604328787894.png

Back