- Poruka
- 69.756
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao tetka Fabriko, zasto nas ne voliš, kada mi tebe volimo.
Kao sto volimo sve ljude na svetu i nista ne trazimo od vas, samo da i vi nas volite![]()
То ти је исто као кад би казала да домаћа мачка није права мачка него да су праве мачке тигрови, леопарди, пуме,,,,,Уозбиљи се, молим те. Ти добро знаш да ово нема везе са природом и правим псима. Овоме само батерије фале -авав ав
![]()
То ти је исто као кад би казала да домаћа мачка није права мачка него да су праве мачке тигрови, леопарди, пуме,,,,,
Ако би смо по сленгу ово је куче а твој узор, вучјак је пас. И куче и пас су истога рода, као што су коњ и пони.
И куче и пас су истога рода, као што су коњ и пони
Фабрико, твоје право да волиш, или ако не да ти се свиђају неке пасмине паса, али не можеш да избришеш векове људских манипулација у стварању различитих пасмина паса.И Малино је створена пасмина , као што су створене и пудле или чиваве. То је дуги процес био и за једне и за друге како би се добила стабилна пасмина која даје једнако потомство.
Зато су овакви разговори бесмислени.
Због чега си онда подржао мој пост испод слике немачког овчара?
Зато што ти се допала фотографије Мазе, али она и није немачкиовчар него Малино.
Мислим да није малиноа него баш немачки овчар.
И знам да мислиш исто што и ја али нема везе.
Ниси упознат са односом ове сподобе са мном и са осталим корисницима. Она је апсолутнои негативна особа и склона омаловажавању свега и свачега. Жена, тотално изгубљене стварности и смисла живота. Све позитивно јој смета.Нема никаквог разлога да се жестимо и да се свађамао , да не бисмо морали да бришемо увредљиве постове.
Ниси упознат са односом ове сподобе са мном и са осталим корисницима. Она је апсолутнои негативна особа и склона омаловажавању свега и свачега. Жена, тотално изгубљене стварности и смисла живота. Све позитивно јој смета.
Штампарска грешка? Мислила си на висински?За тебе сам васионски брод, што се свега тиче. Иди, не брукај се више.
nemacki ovcari imaju duzu dlaku od ovo/g/eхахаха, веруј ми да знам шта је пошто је она пас мог братанца![]()
Тачно и то је баш добар пример различитих пасмина које је створио човек