- Poruka
- 69.823
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ovaj decembar , dakle od početka nisu prestajali sa petardama .Kako su praznici bili bliže , intenzitet rokanja je rastao .Moji psi su bukvalno svaku noć spavali sa mnom .Ali sinoć , to je bilo ratište , bojište ..i tako si nemoćan , ne možeš ništa da uradiš ...dolazi sa svih strana , detonacije , eksplozije ...mogu da zamislim koliko to odzvanja u njhovom mozgu .i još jedna stvar-oni ne znaju šta je to ...tako da i sinoć , do ujutru , moji psi i ja , zajedno u krevetu ,dočekali smo još jednu , da ne kažem kakvu , godinu ...pod sedativima .nisam mogla da ih umirim , pa su dobili vrlo malu dozu sedativa , koji , inače , i ja pijem .i bili su mirniji ....malo ...strašno , strašno ...kako ljudi ne razmišljaju i gde je kraj ljudskoj gluposti i sebičnosti?
Da.Tи би да се свет врти око паса?
Imaš li ti neke kućne ljubimce ?Tи би да се свет врти око паса?
Немам више питања, довољно си рекла.
Нема места цинизму Електрико.
На овом ПДФ -у је примерено говорити о тој теми. Она се не односи само на псе него и друге животиње, али и људе, бебе и малу децу , старије суграђане итд.
Јутрос ми се јавила пријатељица из Скопја и каже да је ноћас код њих био Бејрут на улицама ,а да је њен мачак побегао од из куће од страха и тек се данас појавио.
Ти се иначе снажно залазеш за поштовање прописа и кућног реда.Шта ћемо са очигледним кршењем забране употребе пиротехничких материјала и да ли треба ћутке прелазити преко тог примера?
Meni smeta , verovatno i većini ..I nije toliko ni bitno šta nama smeta..Tema je o psima , kako i sam naslov govori .Мени то уопште не смета јер се дешава само пар дана у години.
Meni smeta , verovatno i većini ..I nije toliko ni bitno šta nama smeta..Tema je o psima , kako i sam naslov govori .
Njima smeta.
Pitaj ih.Како ловачким псима не смета пуцњава?