Psi - ta divna stvorenja

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
пас.jpg

I ovaj decembar , dakle od početka nisu prestajali sa petardama .Kako su praznici bili bliže , intenzitet rokanja je rastao .Moji psi su bukvalno svaku noć spavali sa mnom .Ali sinoć , to je bilo ratište , bojište ..i tako si nemoćan , ne možeš ništa da uradiš ...dolazi sa svih strana , detonacije , eksplozije ...mogu da zamislim koliko to odzvanja u njhovom mozgu .i još jedna stvar-oni ne znaju šta je to ...tako da i sinoć , do ujutru , moji psi i ja , zajedno u krevetu ,dočekali smo još jednu , da ne kažem kakvu , godinu ...pod sedativima .nisam mogla da ih umirim , pa su dobili vrlo malu dozu sedativa , koji , inače , i ja pijem .i bili su mirniji ....malo ...strašno , strašno ...kako ljudi ne razmišljaju i gde je kraj ljudskoj gluposti i sebičnosti?

Ako sam offirala , izvinjavam se , obrišite post.

Немам више питања, довољно си рекла.

Нема места цинизму Електрико.
На овом ПДФ -у је примерено говорити о тој теми. Она се не односи само на псе него и друге животиње, али и људе, бебе и малу децу , старије суграђане итд.
Јутрос ми се јавила пријатељица из Скопја и каже да је ноћас код њих био Бејрут на улицама ,а да је њен мачак побегао од из куће од страха и тек се данас појавио.
Ти се иначе снажно залазеш за поштовање прописа и кућног реда.Шта ћемо са очигледним кршењем забране употребе пиротехничких материјала и да ли треба ћутке прелазити преко тог примера?

Poslednja izmena:
Нема места цинизму Електрико.
На овом ПДФ -у је примерено говорити о тој теми. Она се не односи само на псе него и друге животиње, али и људе, бебе и малу децу , старије суграђане итд.
Јутрос ми се јавила пријатељица из Скопја и каже да је ноћас код њих био Бејрут на улицама ,а да је њен мачак побегао од из куће од страха и тек се данас појавио.
Ти се иначе снажно залазеш за поштовање прописа и кућног реда.Шта ћемо са очигледним кршењем забране употребе пиротехничких материјала и да ли треба ћутке прелазити преко тог примера?

Мени то уопште не смета јер се дешава само пар дана у години.

Back