Psi lutalice

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Замисли ти то, има ненормалних људи који се залажу да по градовима постоје пси без власника, колико је то фијукнуло...
Шта је следеће, вепрови луталице под заштитом закона, овнови луталице?

Опет моје питaње, зaшто немa биковa, свињa, овaцa нa нaшим улицaмa?
Зaшто не дозвољaвaмо дa се змије легу по нaшим пaрковимa? Зaшто истребљујемо глодaре, и то мaсовно? Зaшто зaпрaшујемо комaрце убијaјући их нa милионе?
Aко већ гaрaнцијa немa ни зa когa и ни зa штa..

Цитираћу себе:
Историја каже да је пас једина домаћа животиња која се сама припитомила, све остале је човек на силу покорио и држи их везане или затворене, а природно станиште пса је човекова непосредна околина, значи НЕ тор, НЕ штала, НЕ обор....као у случају оваца, коза, крава, свиња...
Дакле, пас и човек су одувек делили станиште!

Има ли још нешто нејасно?

koji mi argument nedostaje?

cemu napad a ne komunikacija ? meni se ne igra, ako ti se igraju igrice- mimoidji me

Па не знам чему помињање чињенице да сам случајно мод овде? Какве везе има то са нашим разговором? Зашто то спомињеш?:confused:

И КО те напада? Реци, ја ћу те бранити...;)

TI CORAVA ???

devojcica je mogla igrati sugice ili je neki idiot gurnuti- ne znam u koju si skolu isla ...

govoriti o slikama automobilskih nesreca?

vama agresivan pas nije agresivan, cesto ni kada napadne - pa ga vracaju na "staniste"

ja okrecem teze....

Molim te poveži moje pitanje i svoj odgovor! :eek:
Ja pitam za stanište pasa ona priča o slikama automobilskih nesreća?! :eek:
Nemoj da si napeta, pročitaj opet šta te pitam pa odgovori, ne menjaj teze. (to je ovo kad ja pitam za stanište, ali ti bolje znaš procenat automobilskih nesreća pa mi o tome pričaš....) :roll:

....malo sam preletela temu, i samo me jedno zanima, kako uopste mozete da poredite smrt jednog deteta sa psom, zar ne mislite da je to malo onako najblaze receno
skrajnuto, uvrnuto....znam ja da su kuckari posebna sorta i obicno ne komentarisem ne bih nikog da uvredim ali porediti to dvoje je van svake pameti i pristojnosti ako hocete...
....jos samo nesto, pa odoh sa teme ne mogu muka mi je, pitam se kako osobe koje imaju decu mogu to dvoje da porede, bilo bi mi nekako i prihvatljivo da to rade oni koji
decu nemaju...ovako uzas...zapitajte se sta biste radili da je vase dete u pitanju i da li biste tada imali poravdanje za jadnu neduznu zivotinju.....?????????????

Jedina osoba koja uopšte dovodi u pitanje smrt deteta (i mrcvari ovde konkretno ime i prezime zbog svoje kinofobije) jeste postavljačica teme Tehduduk! I ona je jedina na ovoj temi koja čim čuje reč PAS, uzvrati sa:''Ali, dete.....''
Ovo što si rekla vezano za decu je toliko gadno da ja ne mogu da verujem! Deliti ljude na one koji imaju i nemaju decu, ej?! :eek: I, zapitaj se da li postavljačica teme ima decu!
I sledeći put kad hoćeš da odgovoriš na neku temu smisleno, pročitaj je, nemoj da je prelećeš.....

pricate o tim kucama kao da su vukovi...i kod mene u naselju ima lutalica, nikad nikog nisu ujeli, neka deca ih hrane i igraju se sa njima, neka ih sutiraju ili vriste i beze kad ih vide a neki bolesnici ih truju...imala sam i ja mog licnog lutalicu, svaki dan me pratio do stanice i cekao da se vratim dok ga komsija nije otrovao, smetao mu zato sto laje ...i deca su mu smetala i redovno ih je psovao i vikao na njih, jednog mog druga je hteo da bije pa su zvali miliciju...onda se malo smirio al je nastavio da truje kucuce...zbog takvih i postoje zakoni koji stite zivotinje

Jedina osoba koja uopšte dovodi u pitanje smrt deteta (i mrcvari ovde konkretno ime i prezime zbog svoje kinofobije) jeste postavljačica teme Tehduduk! I ona je jedina na ovoj temi koja čim čuje reč PAS, uzvrati sa:''Ali, dete.....''
Ovo što si rekla vezano za decu je toliko gadno da ja ne mogu da verujem! Deliti ljude na one koji imaju i nemaju decu, ej?! :eek: I, zapitaj se da li postavljačica teme ima decu!
I sledeći put kad hoćeš da odgovoriš na neku temu smisleno, pročitaj je, nemoj da je prelećeš.....

Ovo je novost za mene:eek:
Samo da to ne bude jos jedna u nizu etiketa koje ce se lepiti neistomisljenicima

Цитираћу себе:

Има ли још нешто нејасно?

Значи неки ментол некад написао књигу у којој је устврдио да су се једино пси од свих животиња сами припитомили, и ми сад сви то треба да узмемо као чињеницу и да псе ставимо на пиједестал светих животиња?
Само због тога што је неко устврдио тако нешто ми ћемо да трпимо уједе паса луталица, гледаћемо како нам нападају децу, кољу овце, уништавају фазанерије, праве штете по ловиштима?

Овој држави изгледа не требају затвори и фабрике, овде је приоритет направити лударе бре..

a pošto je ovo ipak dom i porodica moram i ovo da kažem
ja sam gradsko dete, odrasla u zgradi i sve.
ispred zgrade smo imali dvorište i u njemu uvek po 3-4 odomaćene lutalice
hranili smo ih i negovali kad se okote i zatvarali u garaže kad su bila godišnja šinterska trovanja i jednom kad je jedan komšija upucao(!) jednog od njih negovali smo ga do izlečenja
ne mogu da zamislim koliko bi nam svima životi bili jadniji da nismo imali te pse u okruženju :heart:
ili da su nam roditelji bili zadrti kreteni i da su nam zabranili da se igramo sa njima ili ih potrovali il nešto =I

kada vec na ruzan nacin okreces temu na postavljaca- koji nije tema ... okretanje komunikacije na licnost i postavljaca samo govori o nedostatku argumenata i licnim kvalitetima, a tvoja se komunikacija vidi
postavljacica je zdrava, prava, psihicki stabilna osoba bez fobija i odgovoran gradjanin- a licne podatke, fizicki izgled, ime kuceta i dece znaju samo odabrani forumasi
ako okrenes temu na licni zivot postavljaca- bicu prinudjena da prijavim post

Molim te poveži moje pitanje i svoj odgovor! :eek:
Ja pitam za stanište pasa ona priča o slikama automobilskih nesreća?! :eek:
Nemoj da si napeta, pročitaj opet šta te pitam pa odgovori, ne menjaj teze. (to je ovo kad ja pitam za stanište, ali ti bolje znaš procenat automobilskih nesreća pa mi o tome pričaš....) :roll:

pogledaj, nakuckala si da niko ne relativizuje nesrecu i tragediju

nema ih svuda
ne znam kako drugačije da kažem
u centru pariza sam za 24 sata videla 1 psa, u babinoj torbi, i ni jednu lutalicu
i brat bratu 15 pacova, van torbe

pre 20 godina nije bilo problema sa pacovima nigde po jugi
za NY, neke evropske gradove znam da imaju velike probleme sa pacovima, ali mi taj problem nikada nismo imali- ni u periodu kada coporova nije bilo. ne love svi psi pacove.

ja sam se igrala kao mala po celome gradu, spartala sa jedne strane grada na drugu, kucica nije bilo, retko koji bi lutalica izleteo ali o coporima nije bilo ni reci. komsije naravno nisu ubijale lutalice, jer ih nije bilo, a ja se secam igre napolju, po ceo dan sa decom- lastis, lopta, rosle, klikeri ..... i mnoge druge.
svo slobodno vreme je moja generacija provodila u parku, na ulici

pricate o tim kucama kao da su vukovi...i kod mene u naselju ima lutalica, nikad nikog nisu ujeli, neka deca ih hrane i igraju se sa njima, neka ih sutiraju ili vriste i beze kad ih vide a neki bolesnici ih truju...imala sam i ja mog licnog lutalicu, svaki dan me pratio do stanice i cekao da se vratim dok ga komsija nije otrovao, smetao mu zato sto laje ...i deca su mu smetala i redovno ih je psovao i vikao na njih, jednog mog druga je hteo da bije pa su zvali miliciju...onda se malo smirio al je nastavio da truje kucuce...zbog takvih i postoje zakoni koji stite zivotinje

Andrea, tema je devojcica koja je zavrsila pod autom bezeci od pasa, i na zalost preminula

Ма шта ми наприча?
Ниси можда чула да је у градовима забрањено држање поменутих животња? А шта је са пацовима, што њих трујемо? Шта је са комарцима?

a ti mislis da lutalice postoje samo u gradovima?
jel znas ti sta znaci rec "lutalica" ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back