Przenica

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne vidim u uvodnom postu da je naglaseno da je on ok tip
whatever
kreteni su oboje
mislim drugarica i tip
nikako mi same i tip
to sma htela reci :malav:

Okej, ja ne mislim ni da je ona kreten, svidja joj se, san i java se poklopili tralalala i bori se za njega, ali tip nije u tom fazonu.
Koliko samo ima ljubavnih prica/filmova gde se muskarac ocajnicki bori za ljubav neke lepotice i na kraju uspe :srecan: i to je kao IN, uspeo decko kod neke koja ga nije ni primecivala.:kafa:

Kretenom bih nazvao neku koja se grozi sto neki momak nece sa njom ili nekog momka koji proganja neku devojku iako mu je doticna objasnila situaciju.:)

Sta mislite, moze li zena da prsne nacisto za nekim tipom a da nije ni svesna kolko je prsla?
Imate li tako neku drugaricu i da samo prevrcete ocima na njenu situaciju i polako ali delikatno se udaljavate od njenog ludila?
Ili ste same bile nekad u takvoj situaciji?
Koji su tu momenti presudni pa da zenska odlepi tako za nekim tipom?Stav, izgled,status,pare,kljuc mechke...ili od svega ponesto?:think:
isqustva
Заљубљеност чини чуда.

Sta mislite, moze li zena da prsne nacisto za nekim tipom a da nije ni svesna kolko je prsla?
Imate li tako neku drugaricu i da samo prevrcete ocima na njenu situaciju i polako ali delikatno se udaljavate od njenog ludila?
Koji su tu momenti presudni pa da zenska odlepi tako za nekim tipom?Stav, izgled,status,pare,kljuc mechke...ili od svega ponesto?:think:
isqustva

Meni samo smeta to što neko nije svestan koliko je "prso".
Dopadalo mi se kad neke moje drugarice prsnu, lepo im je stajalo to ludilo zato što nisu pravile budale od sebe. Svaka od mojih drugarica je bila dovoljno pametna da izanalizira svoje stanje zaljubljenosti i ljubavi. Nisam se udaljavala od svojih drugarica zbog toga, štaviše, tada su mi bile najinteresantnije.

Podrazumeva se da sam i ja bila u takvoj situaciji. Taman posla da sam emotivna sirotinja. Najviše se "prsne" kad uz emocije postoji i strast.

isqustva
Može, ako je već prsotina sama od sebe, onda jedva čeka novi sunovrat :lol: (msm ako joj dojadi stari)

isqustva

Jok nemože ako ima više od 25 godina .

Back