Przenica

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja pojela tost sa pekmezom od kasjija,bez secera,samo prokuvane kajsije iz zamrzivaca
sta bre ovaj derer provocira sa tim przenicama u gluvo popodnevno doba

Ne znam, men se cini da se pita da li je moguce da ima romanticnih dusica koje mnogo vole nekog muskarcica ili su sve zene proracunate vampiruse koje arce muske pare i azdaje koje zagorcavaju zivot muskarcima.
Valjda je to u pitanju.

Ne znam, men se cini da se pita da li je moguce da ima romanticnih dusica koje mnogo vole nekog muskarcica ili su sve zene proracunate vampiruse koje arce muske pare i azdaje koje zagorcavaju zivot muskarcima.
Valjda je to u pitanju.

ja slabo citam uvodne postove,smorim se obicno.uglavnom procitam naslov i gradim pricu koja se meni dopada:mrgreen:

Valjda je to u pitanju.

Mislim da je zena iz price sa opsesivno posesivnim poremecajem.Stalker.To nije ljubav.

A u zaljubljenosti, ljubavi -nema izuzetka svi puknemo, narocito ako je neuzvracena ljubav.

eh ja to ni ne zovem jelo, przen lebac :)))) meni su dobre i slane i slatke, zavisi sta mi se jede, samo bi je bitno da ne budu previse natopljene jajima pa da unutra budu gnjecave, e to bas ne volim.

dobro przenice

Strawberry-French-Toast-400x401.png

Chocolate-French-Toast1-400x315.png

bananastuffed_frenchtoast.jpg

DSC_1290.jpg

e i to :lol: slane palačinke
doduše palačinke nemam priliku da jedem često pa ih se zato nisam ni setio, pa mi zato i ne pada na pamet da probam kao slane
to bude reda dvaput godišnje

Sta mislite, moze li zena da prsne nacisto za nekim tipom a da nije ni svesna kolko je prsla?
Imate li tako neku drugaricu i da samo prevrcete ocima na njenu situaciju i polako ali delikatno se udaljavate od njenog ludila?
Ili ste same bile nekad u takvoj situaciji?
Koji su tu momenti presudni pa da zenska odlepi tako za nekim tipom?Stav, izgled,status,pare,kljuc mechke...ili od svega ponesto?:think:
isqustva

Moze. Jedna od meni najblizih drugarica. Volim je, ne mogu da je izbegavam. Ali gledam da je urazumim jer traje godinama. I uvek sam tu da je saslusam.
Ne znam. Opcinio ju je. A nikada nisu bili zajedno. I u fazonu je: ili on ili niko.

Новокомпоноване керефеке не признајем - слатке прженице и слане палачинке - :bljak:

e i to :lol: slane palačinke
doduše palačinke nemam priliku da jedem često pa ih se zato nisam ni setio, pa mi zato i ne pada na pamet da probam kao slane
to bude reda dvaput godišnje
Ma hajte molim vas; malo iskakanja iz ustaljenog menija neće nikome naškoditi, kao ni Dererovoj temi ove naše kuvarancije :p

Back