DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Koji si ti zenomrzac!!![]()
al znaš da nema dana da iz ponekog forumera ne spoznam taj ženomrzački detalj...
taman pomisliš e ovaj je dobar, nema problema sa ženama, najzad neko normalan...kad ono...:/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si ti zenomrzac!!![]()
al znaš da nema dana da iz ponekog forumera ne spoznam taj ženomrzački detalj...
taman pomisliš e ovaj je dobar, nema problema sa ženama, najzad neko normalan...kad ono...:/
Upravo si se posrao na svoju ideologiju.![]()
ne nisam
mislite o tome
ne nisam
mislite o tome

ja bi voleo da ga dovati neka nejebana pa da ga iscedi ko limun i onako dok uživa sve da viče - da mwe vidi moja mila majka![]()
ja bih volela palacinku sa nutelom i kokosom, ima bar par godina sto ih nisam jela. palacinka jako tanka. sto manje testa, i dosta krema i kokosa unutra![]()
Zoran ima 24 godina i odlučio je s porodicom da ostane u selu nadomak Kovina. Proizvodi uglavnom rasade i ukrasno bilje.Imate li tako
ni ne znas koliko si u pravu
samo je situacija obrnuta
on je pristao na brak, pre toga joj je napravio dete ubedjujuci sebe da je posebna
jeste bila posebna jer mu je gurala svoje dobro finansijsko stanje u oci
do danas nije sebi priznao sta je pravi razlog, a za dve godine braka od njega je napravila nesrecnu krpu
pre neku noc smo pricali do ranog jutra
trebao mu je savet..kaze, razvodim se
zajebi razvod
ti mislis da treba da se borim za brak?
ma ko prica o braku, spasavaj prvo sebe..kad budes sastavio sve kockice i postanes opet svoj, onda gledaj sta ces sa brakom
ona frik kontrolor..on nestasan
kad ode negde, zove ga bukvalno svakih pet minuta i trazi da joj da da cuje nekog od ortaka kako bi bila `sigurna` da nije sa drugom..tera ga da fotografise prostoriju u kojoj je da bi joj potvrdio da je tamo gde joj je rekao da ide
kad drugoj maznes momka, uopste nije pitanje da li ces da budes prevarena, pitanje je samo kad ce to da se desi
pa makar ga drzala pod staklenim zvonom
u navedenom primeru, ne zna se ko je vise prsao
Sta mislite, moze li zena da prsne nacisto za nekim tipom a da nije ni svesna kolko je prsla?
Imate li tako neku drugaricu i da samo prevrcete ocima na njenu situaciju i polako ali delikatno se udaljavate od njenog ludila?
Ili ste same bile nekad u takvoj situaciji?
Koji su tu momenti presudni pa da zenska odlepi tako za nekim tipom?Stav, izgled,status,pare,kljuc mechke...ili od svega ponesto?
isqustva
mda
sve imaju "neku nesuvislu drugaricu"
a, ne secaju se kad su same vilenile za nekim kretenom
)))))))mda
sve imaju "neku nesuvislu drugaricu"
a, ne secaju se kad su same vilenile za nekim kretenom
Obavezno za kretenom?!![]()
za budalom, idiotom, tupsonom, bezveznjakovicem, dilkicom, sta god oces
Znaci momak koji joj kaze da mu se ne svidja i da ne zeli nista sa njom i da mu se svidja neka druga je automatski kreten/budala/idiot/bezveznjakovic/tupson/dilkica, jer je odbio?
ja nisam tako razumela temu
vec da je tema o tome ta kad neka vasa drugarica odlepi za kretenom, a ne kapira da je kreten i udavi vas vise svojom teskom ljubavnom pricom
izvinjavam se ako sam u krivu
i slicni tog tipa.

Sta mislite, moze li zena da prsne nacisto za nekim tipom a da nije ni svesna kolko je prsla?
Imate li tako neku drugaricu i da samo prevrcete ocima na njenu situaciju i polako ali delikatno se udaljavate od njenog ludila?
Ili ste same bile nekad u takvoj situaciji?
Koji su tu momenti presudni pa da zenska odlepi tako za nekim tipom?Stav, izgled,status,pare,kljuc mechke...ili od svega ponesto?
isqustva
Dugo sam na forumu, nije mi prvi nik, i svaki put kada neko postavi temu o devojci koja je prsla/pati za nekim momkom obavezno zene kazu da je on kreten, a kada se cak i naglasi da je doticni bio fer tip i porucio joj da od tog posla nema nista provlacili su se komentari poput:"On je verovatno kreten koji ne ume da prepozna njene kvalitete.".i slicni tog tipa.
E sada, kada bi napravili paralelu sa time kako se zene ponasaju i kako percepiraju tipove koji se mnogo loze na njih, a nece sa njima nista sigurno je da bi uocili veliku razliku.
Cak sam u jednom zenskom casopisu procitao nesto tipa:Uspesna ste zena ako pa postoji neka lista i u jednoj od tih stavki je bilo nesto tipa "postoji neki tip sa kojim necete nista, a on misli da ste vi ljubav njegovog zivota".
Znaci samo bljuc![]()

Znaci momak koji joj kaze da mu se ne svidja i da ne zeli nista sa njom i da mu se svidja neka druga je automatski kreten/budala/idiot/bezveznjakovic/tupson/dilkica, jer je odbio?