Прво што ћу да урадим кад дођем на власт!!!

Ne bih se bavila politikom ali evo šta bi bilo kad bi bilo :
- tražila bih da se podigne optužnica protiv Mlađana Dinkića i da se ispita šta je radio tokom privatizacije i zašto nam je uništio bankarski sistem. Takođe bih malo ispitala broj banaka koji ovde radi, odjurila sve osim onih koji fer posluju, i pokušala da stabilizujem domaći bankarski sektor.
- dala bih duple plate svim zaposlenima na KIM a nezaposlenima bih dala bespovratnu pomoć (barem po hiljadu-dve evra za svakoga). Takođe bih se potrudila da platim njihove dugove za struju kako bi imali normalne uslove za život.
- pozatvarala bih sve ove sega-mega privatne fakultete i ostavila samo besplatan državni univerzitet. Upis na isti bio bi uslovljen bodovima iz srednje škole i uspehom na prijemnom ispitu pa bi tako priliku da studiraju imali najbolji a ne glupa deca roditelja buržuja koja ne uđu na fakultet za četiri godine a posle se hvale akademskom diplomom.
To je to za početak, redosled možete da menjate.

...знаш како оно Чола у реклами каже:
"ја ту ништа неб` дир`о"...
Заслужила си од мене бону,....и ја бих
то исто урадила,....још бих нешто у вези војске и полиције
"чачнула" али другом приликом.

.

bombonice pa kako ne razumes- to sto bi svaki normalan covek ucinio da dodje na vlast se ne bi dopalo onima koji su sa iste svrgnuti- vek je srbin sam sebi dzelat.
ja zaista volim svoj narod i zemlju ali ovoliku zelju za autodestrukcijom :dontunderstand:

...Па баш зато ако волиш свој народ,..одакле размишљање
из прве реченице?

.

sta tacno iz prve recenice me karakterise kao nekoga ko ne voli svoj narod? bas me zanima!

упс....из прве твоје поруке,...а она је била:
"ono sto bih ja uradila bi neminovno izazvalo atentat- pristojnu sahranu
bez drzavnika"
...
то ми још увек није јасно...:dontunderstand:

Naslov teme me plasi. Mislim kako je neko tako siguran da ce doci na vlast. :sad2: Razumem da je naslov Prvo sto bih uradila kad bih dosla na vlast, ali ovo mi nekako deluje ofanzivno, osvajacki...:dontunderstand:
Jel se to u Srbiji sprema neka revolucija?
Nisam dugo bila na forumu, pa ne znam. Javite.

...ако те плаши, онда ништа,...то значи да ти сада уживаш,
не би ништа мењала!??

Мене не плаши нико,.... ако овако каже:

.

не би ништа мењала!??

.[/QUOTE]

Hvala sto mislis da uzivam.
Ne plasi me kada na vlast dodje neko za koga je narod glasao.
Revolucija me plasi. Ponovni bratokoljacki sukobi oko vlasti.

упс....из прве твоје поруке,...а она је била:
"ono sto bih ja uradila bi neminovno izazvalo atentat- pristojnu sahranu
bez drzavnika"
...
то ми још увек није јасно...:dontunderstand:
sopstvenu bombonice, sopstvenu :D
nemoj brze bolje da me etiketiras sa 'izdajnik' :rotf:
ne znam da li bi bila glupa jer sam zivot dala za narod koji ce posle pljuvati po meni ili notorno glupa jer bih natovarila svojoj porodici troskove oko sahrane i to jos bez kamera i drzavnika ? :hahaha:

Šta bi uradila, samo neke sitnice. Na primer:
- Ukinula svima dozvolu za nošenje oružja, a posebno oduzela oružje onima koji ga poseduju bez dozvole,
_ zabranila alkoholna pića,
_ ukinula noćne izlaske za omladinu, svako dete bi u 22 časa moralo biti kod svoje kuće. Posebno za roditelje koji ovo ne bi poštovali uvela stroge kazne.
_ Ukinula video igre koje u suštgi propagiraju nasilje , krv. Deca mogu da igraju video igre ali koje sadrže neku pozitivnu poruku, zanimaciju, takmičenje i dr.
- Deca u školi bi morala da stiču znanje, da se kulturno ponašaju a ne da lome i rasturaju, da se tuku .
- Dok se ne naučimo redu svako bi morao da najmanje 2 nadnice provede u čišćenju svoje okoline koja bi se organizovala do potpunog uredjenja naše životne sredine. Ko posle toga baci nešto na ulicu, zelenu površinu ili ne daj bože reku slede rigorozne kazne
- Za DROGU ko se uhvati da je prodaje našoj deci uvela bih smrtnu kaznu.
Posle ovoga bi prešla na privredu, zdravsvo, sudstvo i ostalo.......:besna:

не би ништа мењала!??

Hvala sto mislis da uzivam.
Ne plasi me kada na vlast dodje neko za koga je narod glasao.
Revolucija me plasi. Ponovni bratokoljacki sukobi oko vlasti.

..ма каква револуција, то неки халуцинирају,
сада је демокраЦија,..све иде онако, свеЦки поштено
и легално!

sopstvenu bombonice, sopstvenu :D
nemoj brze bolje da me etiketiras sa 'izdajnik' :rotf:
ne znam da li bi bila glupa jer sam zivot dala za narod koji ce posle pljuvati po meni ili notorno glupa jer bih natovarila svojoj porodici troskove oko sahrane i to jos bez kamera i drzavnika ? :hahaha:

Ух, презноји ме бре,...мани се сахрана....
нек` си ти жива и здрава, не мораш ни на власт да долазиш,
кад си га тако искомпликовала...:lol:

Šta bi uradila, samo neke sitnice. Na primer:
- Ukinula svima dozvolu za nošenje oružja, a posebno oduzela oružje onima koji ga poseduju bez dozvole,
_ zabranila alkoholna pića,
_ ukinula noćne izlaske za omladinu, svako dete bi u 22 časa moralo biti kod svoje kuće. Posebno za roditelje koji ovo ne bi poštovali uvela stroge kazne.
_ Ukinula video igre koje u suštgi propagiraju nasilje , krv. Deca mogu da igraju video igre ali koje sadrže neku pozitivnu poruku, zanimaciju, takmičenje i dr.
- Deca u školi bi morala da stiču znanje, da se kulturno ponašaju a ne da lome i rasturaju, da se tuku .
- Dok se ne naučimo redu svako bi morao da najmanje 2 nadnice provede u čišćenju svoje okoline koja bi se organizovala do potpunog uredjenja naše životne sredine. Ko posle toga baci nešto na ulicu, zelenu površinu ili ne daj bože reku slede rigorozne kazne
- Za DROGU ko se uhvati da je prodaje našoj deci uvela bih smrtnu kaznu.
Posle ovoga bi prešla na privredu, zdravsvo, sudstvo i ostalo.......:besna:

..хајд` да одма` гласамо да дођеш на власт!:super:

Uveo bih (pod obavezno - zakonom), da svi građani urade test inteligencije .
Onima ispod proseka bi bilo zabranjeno bavljenje politikom.
Tako bi nestale stranke SRS, SNS, SPS.
A simpatizeri i glasači tih stranaka bi , eventualno, mogli da osnuju neko društvo priglupih...

..заборавио си ДС, ЛДП, Г17,.СПО,..ДСС, НС,....
а остаће САМО оних 400 и кусур регистрованих!!!:rotf:

Back