pr3b0
Početnik
- Poruka
- 23
Kod drugarice na rođendanu pre tri godine. Mešao sam pivo i vino. Jedno četiri čaše ako se dobro sećam. Btw svaka čast za temu! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To svi kazemo![]()
To svi kazemo![]()
Aaaa,nee..ta treca casa se ne racuna,ja nzm za njuu..@iana96 Zaboravila si da uracunas i onu casu (trecu) sto si uzela od Jovane....Tako se bar prica.....
Inace, moje prvo zvanicno opijanje je bilo kod drugarice.....Malo me je Stock dotukao, prvo sam pio neki koktel(nema cega nije bilo unutra
), i onda predjem na stok....
I na kraju ja ostanem da spavam kod nje(motor nije hteo da mi upali, a i pitanje kako bih ga odvezao).....![]()
Ijooj,bilo je punoletstvo drugaricinog brata,pred kraj I srednje..Ja trazila guaranu,ali nije bilo,i ja uzmem casu vina..malo vecu..popijem je,i kazem ja drugarici da me drzi,vec mi se pocelo mantati,ali sam stajala i dalje..Posle popijem jos jednu casu za koju se cestito i ne secam bas,kasnije mi neko prospe vino po haljini,a ja odem i uzmem casu belog vina,odem do wc-a,polijem,i krenem da je susim na onom gde se suse ruke.xD Posle toga izadjem napolje,sele drugarica i ja,i ja joj zaspim u krilu.xD Posle su me odvezli kuci,ja nzm stvarno kako sam uspela da se popnem do sobe.
Kad je mama ujutru upala u sobu,a ja lezim na krevetu,niti sam se presvukla,ni sminku skinula,strasnooo..Ceo dan me glava bolela,posle su mi rekli da sam uzela malo i belog vina kad sam prala fleku na haljini to vece...Eto,od jedne case me uhvatilo,a ja u transu uzela i drugu,a za belo vino se stv ne secam..Od tad,kada izlazim,iskljucivo sok ili guaranu,ne daj Boze vinooo.xD
![]()