prvo pijanstvo

• Začetnik teme Začetnik teme cole1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa prvo pijanstvo je ove godine... Tamo negde u martu... Nisam povraćala, niti bilo šta... Samo sam se smejala kao luda i bila u nekom filozofskom tripu.... ( o nečemu razmišljam, a ne znam ni šta razmišljam ).. A prvo to piće je bambus... Šta ću, rekto kad i pijem, pa me lako uhvati za zdrav razum... :lol:

Uf pre 3 godine, za Novu Godinu, nisam je ni docekao, u 10 sati sam bio odvaljen od vina i samo sam povratio po krevetu i tu legao, bio sam tako zakovan do 6 ujutru :D, i kad sam ustao jos sam bio pijan... To je koma mog zivota.. Samo KOMA!
6825_1250287174151_5927028_n.jpg
INace nisam ja na slici, nego da prilozim temi, mogli biste da kacite komirantske slike ovde..xD

Vino je najgore njesra koje možeš da piješ da bi se napio... posle toga glavobolja, mučnina... bljak
da ne govorim šta biva ako se još meša sa ostalim :confused:

Pre par dana sam pio neko skupoceno belo vino, koje ono uživanje :lol: pre toga rakijicu, posle toga malo piva, pa opet rakija, pa votka sa ukuso mente, pa dunja... a meni ništa xD
Jeo sam ko zmaj, i to utiče

za vreme novosadske finansisko represije-depresije kada smo prosili za pare, obavezno smo uzimali smederevku od 2 l i neko crno vino. tetrapakove ofkors.
msm nisam imao toliko razradjen organizam kao sad ali ipak nam nije bilo dovoljno 4 litre da se uradimo. :confused:

imali smo caku da kupujemo najtoplije vino sa polica i da pijemo sto brze.
znaci za 5 minuta smo popili ja i devojce 4 litre mesanog mlakog vina da bi nas ubacilo u stanje konfuzije :lol:
i sada posle 9 godina ako pijem cisto vino(ili mesano belo-crno) treba mi par sekundi da probijem knedlu u grlu :cool:

Ja sam, bogami, sada počeo da govorim da više nikad neću da pijem toliko, ako dođem u situaciju da preteram :D
Al' sutradan odmah mogu da zalijem bez problema, naravno, u manjoj količini.
Samo pre 2 godine mi se zgadilo tako da nisam dugo mogao da pogledam a kamoli pomislim da cugam... od tad smo flajka i ja dva dobra drugara :per:

Ijooj,bilo je punoletstvo drugaricinog brata,pred kraj I srednje..Ja trazila guaranu,ali nije bilo,i ja uzmem casu vina..malo vecu..:D popijem je,i kazem ja drugarici da me drzi,vec mi se pocelo mantati,ali sam stajala i dalje..Posle popijem jos jednu casu za koju se cestito i ne secam bas,kasnije mi neko prospe vino po haljini,a ja odem i uzmem casu belog vina,odem do wc-a,polijem,i krenem da je susim na onom gde se suse ruke.xD Posle toga izadjem napolje,sele drugarica i ja,i ja joj zaspim u krilu.xD Posle su me odvezli kuci,ja nzm stvarno kako sam uspela da se popnem do sobe.:D Kad je mama ujutru upala u sobu,a ja lezim na krevetu,niti sam se presvukla,ni sminku skinula,strasnooo..Ceo dan me glava bolela,posle su mi rekli da sam uzela malo i belog vina kad sam prala fleku na haljini to vece...Eto,od jedne case me uhvatilo,a ja u transu uzela i drugu,a za belo vino se stv ne secam..Od tad,kada izlazim,iskljucivo sok ili guaranu,ne daj Boze vinooo.xD :D

@iana96 Zaboravila si da uracunas i onu casu (trecu) sto si uzela od Jovane....:D Tako se bar prica.....:P

Inace, moje prvo zvanicno opijanje je bilo kod drugarice.....Malo me je Stock dotukao :hahaha:, prvo sam pio neki koktel(nema cega nije bilo unutra:eek:), i onda predjem na stok....:D
I na kraju ja ostanem da spavam kod nje(motor nije hteo da mi upali, a i pitanje kako bih ga odvezao).....:D

@iana96 Zaboravila si da uracunas i onu casu (trecu) sto si uzela od Jovane....:D Tako se bar prica.....:P

Inace, moje prvo zvanicno opijanje je bilo kod drugarice.....Malo me je Stock dotukao :hahaha:, prvo sam pio neki koktel(nema cega nije bilo unutra:eek:), i onda predjem na stok....:D
I na kraju ja ostanem da spavam kod nje(motor nije hteo da mi upali, a i pitanje kako bih ga odvezao).....:D
Aaaa,nee..ta treca casa se ne racuna,ja nzm za njuu..:D :p
Stock,jeel?? :p a koktel,pivo...sta sve..? :D Ccccc,Blue Frog-aahhahahahah.. :D Izdao si me taaad,nisi trebao da piijes..:p :D

Ijooj,bilo je punoletstvo drugaricinog brata,pred kraj I srednje..Ja trazila guaranu,ali nije bilo,i ja uzmem casu vina..malo vecu..:D popijem je,i kazem ja drugarici da me drzi,vec mi se pocelo mantati,ali sam stajala i dalje..Posle popijem jos jednu casu za koju se cestito i ne secam bas,kasnije mi neko prospe vino po haljini,a ja odem i uzmem casu belog vina,odem do wc-a,polijem,i krenem da je susim na onom gde se suse ruke.xD Posle toga izadjem napolje,sele drugarica i ja,i ja joj zaspim u krilu.xD Posle su me odvezli kuci,ja nzm stvarno kako sam uspela da se popnem do sobe.:D Kad je mama ujutru upala u sobu,a ja lezim na krevetu,niti sam se presvukla,ni sminku skinula,strasnooo..Ceo dan me glava bolela,posle su mi rekli da sam uzela malo i belog vina kad sam prala fleku na haljini to vece...Eto,od jedne case me uhvatilo,a ja u transu uzela i drugu,a za belo vino se stv ne secam..Od tad,kada izlazim,iskljucivo sok ili guaranu,ne daj Boze vinooo.xD :D

Nije to nista strasno... :3

@Ivana96 Morao sam:bye:, da se opustim, znas i sama kakvih je sve bilo desavanja na toj zurci...:D Bila je to luda zurka....
Pre pet minuta gledam u vitrini bocu stoka od litar i tako me mami:ok:....

Poslednja izmena:
Једна давна екскурзија у средњој школи.
Попио сам нешто више од литре вина и почео да причам о свему и свачему. :lol:

Back