Nije... Najvaznije je loziti se na partnera...dudulence:Свега овде има , али људи зар за добар секс није најважније волети и познавати жеље партенера?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije... Najvaznije je loziti se na partnera...dudulence:Свега овде има , али људи зар за добар секс није најважније волети и познавати жеље партенера?
Hard as a rock:E... to je ljubav!Piješ kafu koja ti se ne sviđa, bez pomisli da je menjaš!
![]()
Наравно да је важно ложити се. Добро сад да више не давим, свако има своје мишљење и жеље. Треба све прихватити. А, ти волиш да господариш?Gazdarica:Nije... Najvaznije je loziti se na partnera...
Jel ti to nešto od Konfučija? :shock:topmodelsica:Kafa moze da se sipa i u casu i da se pije na slamku, ista kafa, ne moras da je menjas.
Hard as a rock:Jel ti to nešto od Konfučija? :shock:![]()
Е, што си неки. Ето сада је нема да се појави, реци да си се шалио.Hard as a rock:Ne boj se, neće ukapirati da treba da se naljuti!![]()
dudulence:Gossca, ја ово и схватам као причу о сексу, само што ја секс везујем за љубав. Добро можда сам мало преозбиљно поставио тему. Извињавам се свима.
Naravno.Evo Micko i ja vec trideset i po godina ispunjavamo sve zelje jedno drugom.Sa njim mi je seks najbolji bio i ostao,a one avanturice sa strane su prosle kao kisa u leto i samo su delici upamceni.dudulence:Свега овде има , али људи зар за добар секс није најважније волети и познавати жеље партенера?
ma malo je ljubavi (ako je uopste i ima) a mnogo vise dobrog seksa.dudulence:зар за добар секс није најважније волети и познавати жеље партенера?
moje srce:ma malo je ljubavi (ako je uopste i ima) a mnogo vise dobrog seksa.
tako da...
nisam to rekla. ni da treba zaboraviti na ljubav ni da je sto vise seksa to bolje...dudulence:Тако да шта? Треба заборавити на љубав? У реду је секс, што више то боље, али тек када то радиш са неким кога волиш, видиш колико је остало било безвезе.![]()
moje srce:nisam to rekla. ni da treba zaboraviti na ljubav ni da je sto vise seksa to bolje...
Хвала на помоћи, укапирао сам шта си хтела да кажеш. Само питање је шта подразумеваш под одличним сексом? Ако мислиш само на оргазам, то ипак није права ствар.moje srce:vrlo je jednostavno.
postoje ljudi koji imaju odlican seks bez ljubavi, ili cak i bez zaljubljenosti
cinjenica da ja nisam jedna od tih osoba ne negira samu pojavu.
da li me bolje razumes sada?
dudulence:Свега овде има , али људи зар за добар секс није најважније волети и познавати жеље партенера?
Да ли је ово браво, зезање, или стварно тако мислиш?Sanata:BRAVO!!!! :-D