prvo ljubav

Gazdarica:
Nije... Najvaznije je loziti se na partnera...
Наравно да је важно ложити се. Добро сад да више не давим, свако има своје мишљење и жеље. Треба све прихватити. А, ти волиш да господариш?

Тврди, овде очигледно осим нас двојице , нема нико. Ајде људи пишите нешто, разбијте мало монотонију, за коју сам изгледа ја крив.

dudulence:
Gossca, ја ово и схватам као причу о сексу, само што ја секс везујем за љубав. Добро можда сам мало преозбиљно поставио тему. Извињавам се свима.

Sto se ti izvinjavas, oni tebi treba da se izvinjavaju. :)

dudulence:
Свега овде има , али људи зар за добар секс није најважније волети и познавати жеље партенера?
Naravno.Evo Micko i ja vec trideset i po godina ispunjavamo sve zelje jedno drugom.Sa njim mi je seks najbolji bio i ostao,a one avanturice sa strane su prosle kao kisa u leto i samo su delici upamceni.
Znaci,vencajte se deco,pa cete da vidite sta je intima!

moje srce:
ma malo je ljubavi (ako je uopste i ima) a mnogo vise dobrog seksa.
tako da...
:?: Тако да шта? Треба заборавити на љубав? У реду је секс, што више то боље, али тек када то радиш са неким кога волиш, видиш колико је остало било безвезе. :!:

dudulence:
Тако да шта? Треба заборавити на љубав? У реду је секс, што више то боље, али тек када то радиш са неким кога волиш, видиш колико је остало било безвезе. :!:
nisam to rekla. ni da treba zaboraviti na ljubav ni da je sto vise seksa to bolje...

vrlo je jednostavno.
postoje ljudi koji imaju odlican seks bez ljubavi, ili cak i bez zaljubljenosti
cinjenica da ja nisam jedna od tih osoba ne negira samu pojavu.
da li me bolje razumes sada?

moje srce:
vrlo je jednostavno.
postoje ljudi koji imaju odlican seks bez ljubavi, ili cak i bez zaljubljenosti
cinjenica da ja nisam jedna od tih osoba ne negira samu pojavu.
da li me bolje razumes sada?
Хвала на помоћи, укапирао сам шта си хтела да кажеш. Само питање је шта подразумеваш под одличним сексом? Ако мислиш само на оргазам, то ипак није права ствар.

Back