Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Ти ми кажеш![]()
Da, ja ti kazem posto pises gluposti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти ми кажеш![]()
Kako телевизија U92 незванично сазнаје данас 14. фебруара 1804 године, група хулигана на челу са националистом Ђорђем Петровићем, звани Карађорђе, кренули су у терористичку акцију разбијања Османлијског Царства подстакнути погубљењем њихових националистичких истомишљеника који су погубљени пре извесног времена правоснажном пресудом одсецањем глава, такозваном: „сечом кнезова“.
бла, бла, трућ
„Децо моја, запамтите кроз векове шта треба да радите, слобода се не поклања, СЛОБОДА СЕ ОСВАЈА“.
(Илиноида)
![]()
ко беше ослободио Србију у другом устанку?
thoughtcrime

није да се нисам смејао, али само ме, дедер, подсети како се беше завршио тај устанак? И ко беше и КАКО ослободио Србију у другом устанку?
али не, сви су издајници сем тебе. Сви који су прочитали књигу су издајници.
thoughtcrime
Битно је да без Првог српског устанка, не би било ни Другог.
Једно без другог не иде.
Ако је освајање слободе и обнова државе после 350 година ропства изумирање, онда нек ти буде тако.
A jel bilo reči kako su Rusi, naša braća od nepoznatog oca, ispalili Karadjordja?
Vidis da niko od njih ne moze da odgovori na to pitanje. Kao i sta bi Rusima da prave Veliku Bugarsku 1876. godine na racun teritorija na koje je pretendovala Srbija. Sta bi Rusima da se izivljavaju nad stanovnistvom FNRJ po ulasku i oslobodjenju od okupatora. Sta bi Staljinu da preti ''bratskoj'' drzavi 1948. godine jer nije htela da pristupi Varsavskom paktu? Na takva pitanja za vecinu ''patriotskih'' dusa istorija nije dala odgovor... Tj isti ga ne vide. Tako da ispade da im rusis koncepciju. A neko lepo rece da ne vide dobro,posto su ovu zackoljicu glat preskocili... 
Не, наравно!
Али не знам беше где сам прочитао да је Срба у то време отприлике било као Енглеза... а данас, колико пута мање?
тај део, масовно сатирање Срба зарад оног што СВИ ОСТАЛИ на Балкану добију на други начин... нешто ту не штима
FFO KCUF
čitaj otpozadi![]()

Eeee,mnogo pitas.Vidis da niko od njih ne moze da odgovori na to pitanje. Kao i sta bi Rusima da prave Veliku Bugarsku 1876. godine na racun teritorija na koje je pretendovala Srbija. Sta bi Rusima da se izivljavaju nad stanovnistvom FNRJ po ulasku i oslobodjenju od okupatora. Sta bi Staljinu da preti ''bratskoj'' drzavi 1948. godine jer nije htela da pristupi Varsavskom paktu? Na takva pitanja za vecinu ''patriotskih'' dusa istorija nije dala odgovor... Tj isti ga ne vide. Tako da ispade da im rusis koncepciju. A neko lepo rece da ne vide dobro,posto su ovu zackoljicu glat preskocili...
![]()
Kako vidim došlo je vreme da se napiše nova bajka, koju će neke nove generacije da uče iz udžbenika istorije i slave kao državni praznik.
Aјмо редом
Русија је морала да склопи привремени мир са Турском, јер је напао Наполеон, са огромном војском.. Како је тамо прошао, то знамо сви.
Русија се окренула Бугарској, пре свега због неприхватљивог става Милана Обреновића који је био обична Аустријска марионета, а према Руској Царевини имао одбојан став, што су Бугари искористили.
45, код нас нису дошли Руси, него Совјети. Разлика између Совјета и Руса, је исто онако велика, као између Југословена и Срба.
Стаљинов СССР, ( даклем не Русија), је претио Титовој Југославији , у којој је српски народ био окупиран и поробљен и у којој је је побијена или протерана комплетна Српска интелигенција, а богами и велика маса Српске омладине. Југославија, у којој је Србија распарчана некаквим Аутономним покраинама,је имала девизу слаба Србија, јака Југославија, ( а све у корист Хрвата и Словенаца).
A jel bilo reči kako su Rusi, naša braća od nepoznatog oca, ispalili Karadjordja?

Jes vala svi posteni Srbi dezertirali u dijaseru,to je tako tuzno![]()
... mada mi se sve cini da tebe snabdeva Karitas ili Merhamet 
yebote toliko godina zivota na socijali pa si im i imena upamtio ,kazem ja tuzne stvari![]()
lol ... nego koji vam je akcioni plan sada kad se siptari prosire na sever, gde cete
LMAO 
a nisam bezo nigde a i moji su poslednji put ratovali 45' i nista od tada fala bogu![]()

Eeee,mnogo pitas.Vidis da niko od njih ne moze da odgovori na to pitanje. Kao i sta bi Rusima da prave Veliku Bugarsku 1876. godine na racun teritorija na koje je pretendovala Srbija. Sta bi Rusima da se izivljavaju nad stanovnistvom FNRJ po ulasku i oslobodjenju od okupatora. Sta bi Staljinu da preti ''bratskoj'' drzavi 1948. godine jer nije htela da pristupi Varsavskom paktu? Na takva pitanja za vecinu ''patriotskih'' dusa istorija nije dala odgovor... Tj isti ga ne vide. Tako da ispade da im rusis koncepciju. A neko lepo rece da ne vide dobro,posto su ovu zackoljicu glat preskocili...
![]()

Aјмо редом
Русија је морала да склопи привремени мир са Турском, јер је напао Наполеон, са огромном војском.. Како је тамо прошао, то знамо сви.
Русија се окренула Бугарској, пре свега због неприхватљивог става Милана Обреновића који је био обична Аустријска марионета, а према Руској Царевини имао одбојан став, што су Бугари искористили.
45, код нас нису дошли Руси, него Совјети. Разлика између Совјета и Руса, је исто онако велика, као између Југословена и Срба.
Стаљинов СССР, ( даклем не Русија), је претио Титовој Југославији , у којој је српски народ био окупиран и поробљен и у којој је је побијена или протерана комплетна Српска интелигенција, а богами и велика маса Српске омладине. Југославија, у којој је Србија распарчана некаквим Аутономним покраинама,је имала девизу слаба Србија, јака Југославија, ( а све у корист Хрвата и Словенаца).