♥♥♥***Prvi sneg***♥♥♥

Najavljuju da ce pasti prvi sneg, pa me je to podstaklo na razmisljanje o zeljama...

Kada sam pitala my ♥ sta bi pozeleo, rekao je samo "Znas ti...".

Dakle, ne pitam vas koju cete zelju vi da zamislite, vec sta mislite da bi vasi ♥ pozeleli? U LjiS smislu, narafno :kiss:

♥♥♥ XOXOXO od Girli ♥♥♥

Pa jel pao sneg u Srbiji? :)
Ja bih prvenstveno volela da se ta moja <3 prvo pojavi ...:rumenko::heart:

Najavljuju da ce pasti prvi sneg, pa me je to podstaklo na razmisljanje o zeljama...

Dakle, ne pitam vas koju cete zelju vi da zamislite, vec sta mislite da bi vasi ♥ pozeleli? U LjiS smislu, narafno :kiss:

♥♥♥ XOXOXO od Girli ♥♥♥

Moje mače bi poželelo da je grejem, ili barem da joj donesem vruć termofor.

♥♥♥ XOXOXO od Girli ♥♥♥

da nas ne zatrpa, da moze deda mraz da mi donese neshto lepo u halterima za novu :rumenko:

♥♥♥ XOXOXO od Girli ♥♥♥

pozeleo bi dobro pusenje dok ja klecim a on gleda kroz prozor kako romanticno provejavaju nezne pahulje..
i ondak da progutam u skladu sa zimskim pejzazom.
i znam da bi pozelo da se seksamo tako sto sam ja gore a on da viri kroz prozor da gleda borove otezale od senga i kako se to sve presijava na zimskom suncu.
romant`ka ba:)

Ima nesto romanticno u tom snegu :)
Ja licno obozavam zimu i sneg, i mislim da nema lepseg prizora od padanja krupnih pahulja u noci :) Naravno ne mislim na mecavu :P
A to oko zelja? Kako je nekome uopste palo na pamet da bi moglo da mu se ostvari ono sto pozeli u trenutku kada padne prvi sneg. Ljudi stalno traze neke razloge da bi im se ostvarilo ono sto zele. Prvi sneg, nova godina, Bogojavljenje, sveti Haralampije, dan zelja, moze se smisliti 365 razloga u godini zbog kojih bi mogli misilti da je bas to taj dan kada ce visa sila cuti ono sto zelimo u srcu, i smilovati se da nam bas to da.
Ja predlazem da ne cekamo prvi sneg, nego odmah odredimo svoje zelje i potrudimo se da ih ostvarimo ;) eto, 26. novembar moze biti odlican dan za to :P Znaci, definisemo ono sto zelimo, i damo sve od sebe da to ispunimo. Ako ne uspemo, tek onda ima smisla moliti se visoj sili, jer nase sile nisu bile dovoljne :)
Razmislite o tome ;)

Ima nesto romanticno u tom snegu :)
Ja licno obozavam zimu i sneg, i mislim da nema lepseg prizora od padanja krupnih pahulja u noci :) Naravno ne mislim na mecavu :P
A to oko zelja? Kako je nekome uopste palo na pamet da bi moglo da mu se ostvari ono sto pozeli u trenutku kada padne prvi sneg. Ljudi stalno traze neke razloge da bi im se ostvarilo ono sto zele. Prvi sneg, nova godina, Bogojavljenje, sveti Haralampije, dan zelja, moze se smisliti 365 razloga u godini zbog kojih bi mogli misilti da je bas to taj dan kada ce visa sila cuti ono sto zelimo u srcu, i smilovati se da nam bas to da.
Ja predlazem da ne cekamo prvi sneg, nego odmah odredimo svoje zelje i potrudimo se da ih ostvarimo ;) eto, 26. novembar moze biti odlican dan za to :P Znaci, definisemo ono sto zelimo, i damo sve od sebe da to ispunimo. Ako ne uspemo, tek onda ima smisla moliti se visoj sili, jer nase sile nisu bile dovoljne :)
Razmislite o tome ;)

Ima, naravno, i naravno da ne mislim na onaj mokri sneg koji stvara kljackavis, vec na onaj suvi, koji pravi debele slojeve belog, sv:etlucavog pokrivaca :)
Obozavam da se umotam u sal i izadjem u ponocnu etnju pustim ulicama kad pada takav :heart:
Heh, pa niko stvarno ne veruje da ce mu prvi sneg doneti ostvarenje zelje, ali eto, to je nesto cisto, nevino, detinje u nama, ta neka neosnovana vera koja budi nadu i nece nam stvarno ostvariti snove ako uhvatmo pogledom zvezdu padalicu ili sta vec, ali taj prvi sneg i praznici nas podsete na nasa mastanja, ciljeve, ambicije... I to je ono divno osecanje koje oni nose :)
I da, ja se slazem da ne treba cekati prvi januar za nove pocetke, vec na buducnostri treba da radimo vec u sadasnjosti. Razumem tvoju poentu, ali cu svakako sa prvim snegom zamisliti zelju :)
Razmisli o tome ;)

U potpunosti delim tvoju strast :D Setnja po snegu, onako nocu, po ulicama kojim jos nisu prosli automobili da ga ugaze. A od hladnoce nos se zaledi :D Uffff, nista jace.

Magical :zaljubljena:

Obozavam da legnem u netaknut sneg i napravim obris andjela u njemu, a onda samo tako ostanem da lezim i gledam u nocno nebo i pahulje kako padaju ka meni :heart:

Inace, strasno volim da buljim u oblike pahulja :aha:

Pahuljica mi je jedan od nadimaka, by the way :flert: I narucila sam privezak u obliku jedne da ga nosim oko vrata :)

Jedna drugarica mi je prosle zime rekla da sam joj nezna kao pahuljica i tako mi je i potpisala novogodisnju poruku. Tu je sve pocelo :)
Sneg u Beogradu je lep kad god padne onako kako treba (u debelom sloju, tako da stoji, a ne da se topi)... Jeste da otezava saobracaj, ali zato zimske radosti :zskace:
Blago tebi, ja se nadam da cu otici bar na neki dan na Zlatibor, mada slabe su mi sanse :)

Back