♥♥♥***Prvi sneg***♥♥♥

haha, zimske radosti ^_^ grudvanjeeee :D
Joj ja umirem za psom :( sanjam da imam americkog staforda. Ali trenutno nisam u mogucnosti :\ Tako da ti jako zavidim :P
A ljudi nemaju razumevanja, i retko ko voli zimu :(

Ja imam taj neki pogled na svet da u svakom godisnjem dobu mozes sebi naci radosti, ali definitivno najvise volim kraj proleca, pocetak leta, taj neki prelaz :)
Ajde poslacu ti njenu sliku ako volis pse, da vidis kako je slatka :) Ponosim se njom, jako je dobra i pametna kuca :heart:

Kad nisam kod kuce, odem u park da se igram sa psima i mazim ih, da me mine zelja i nostalgija za domom :)
Tako mozes i ti, samo pazi, ima ljubomornih vlasnika.
Mene zavolela jedna pudlica i ta baba bi me ubila da to pogled moze kad me sretne, jer psic trci ka meni kad me vidi i ne registruje kad ga ona natrag zove.

Nabavices psa, polako, i ja sam jako dugo cekala da stvorim uslove za ljubimca. Jedva sam docekala...

Ja imam taj neki pogled na svet da u svakom godisnjem dobu mozes sebi naci radosti, ali definitivno najvise volim kraj proleca, pocetak leta, taj neki prelaz :)
Ajde poslacu ti njenu sliku ako volis pse, da vidis kako je slatka :) Ponosim se njom, jako je dobra i pametna kuca :heart:

Kad nisam kod kuce, odem u park da se igram sa psima i mazim ih, da me mine zelja i nostalgija za domom :)
Tako mozes i ti, samo pazi, ima ljubomornih vlasnika.
Mene zavolela jedna pudlica i ta baba bi me ubila da to pogled moze kad me sretne, jer psic trci ka meni kad me vidi i ne registruje kad ga ona natrag zove.

Nabavices psa, polako, i ja sam jako dugo cekala da stvorim uslove za ljubimca. Jedva sam docekala...

Па јесте, тада је најлепше. Ни хладно, ни топло. Онако све са пуно боја :)
А можда те мрзи зато што јој је та пудла последњи преостали пријатељ ^_^
Знам да хоћу, и једва чекам. И јако сам нестрпљив и завидим другима који их имају :Р

Najavljuju da ce pasti prvi sneg, pa me je to podstaklo na razmisljanje o zeljama...

Kada sam pitala my ♥ sta bi pozeleo, rekao je samo "Znas ti...".

Dakle, ne pitam vas koju cete zelju vi da zamislite, vec sta mislite da bi vasi ♥ pozeleli? U LjiS smislu, narafno :kiss:

♥♥♥ XOXOXO od Girli ♥♥♥

Nemam trenutno to srce. - ne znam kako ga ispisujete :(
Tako da ne znam sta bi neko pozeleo, a da ima veze samnom i sa LJ i S.

Najavljuju da ce pasti prvi sneg, pa me je to podstaklo na razmisljanje o zeljama...

Kada sam pitala my ♥ sta bi pozeleo, rekao je samo "Znas ti...".

Dakle, ne pitam vas koju cete zelju vi da zamislite, vec sta mislite da bi vasi ♥ pozeleli? U LjiS smislu, narafno :kiss:

♥♥♥ XOXOXO od Girli ♥♥♥

znajući njega to što bi poželeo od mene neće dobiti ne nee...

Back