Prvi seks

Zlatni tulipan

Početnik
Poruka
7
Postovanje, imam 20 godina, posto mi je ovo sasvim normalna stvar kao da pricam o bilo cemu drugome, samo sto sa ovim nemam iskustva, i ako mogu nagadjati, mislim da je bolje da saznam ovđe nesto, samo molim bez seljakcih izjava i savjete. Znaci devojka bi htela spavati sa mnom, e sad ono sto je moje pitanje da li treba reci da sam spavao vec sa curom ili da kazem da mi je prvi put?
Da li ce ona krvariti i sta kad prokrvari, da stanemo? Ima 19g i nevina je.
Takodje sta ako mi se desi da svrsim prije samog seksa, u 'uvodu' jer se napalim previse.
Ono glavno jeste, kad svrsim u kondom da li da nastavim sa seksom i dalje ili da prekinemo, jer imam strah da cu svrsiti previse brzo i da je necu zadovoljiti kako treba, ni ti znam koliko u prosjeku traje seks, nisam citao?
P.S:Koje kondome uzimate?

Nemoj lagati jer ćeš biti provaljen svejedno.
Ako svršiš, nemoj nastaviti bolan, vadi ga, promeni kondom i idi opet. Nebitno da li si svršio brzo, imaš drugu rundu, treću, duga je noć.
Seks u proseku traje 5 minuta (samo ako se uzima penetracija u obzir). Predigra je već stvar izbora.
Durex.

Postovanje, imam 20 godina, posto mi je ovo sasvim normalna stvar kao da pricam o bilo cemu drugome, samo sto sa ovim nemam iskustva, i ako mogu nagadjati, mislim da je bolje da saznam ovđe nesto, samo molim bez seljakcih izjava i savjete. Znaci devojka bi htela spavati sa mnom, e sad ono sto je moje pitanje da li treba reci da sam spavao vec sa curom ili da kazem da mi je prvi put?
Takodje sta ako mi se desi da svrsim prije samog seksa, u 'uvodu' jer se napalim previse.
Ono glavno jeste, kad svrsim u kondom da li da nastavim sa seksom i dalje ili da prekinemo, jer imam strah da cu svrsiti previse brzo i da je necu zadovoljiti kako treba, ni ti znam koliko u prosjeku traje seks, nisam citao?
U brate. Mene frka sad udari.

Durex, ako svršiš prije vremena a oćeš najvjerovatnije, samo traži pauzu kao Di Kaprio u filmu Vuk sa Volstrita :lol:
MV5BMWY2YjZjNDEtYmNkMy00Nzg5LThlZmEtMmNlM2QxZjE4ZmM5XkEyXkFqcGdeQXVyMzkyOTg1MzE@._V1_.jpg

Moze da krvari, malo, puno, a ne mora uopste da krvari. Razlicito je od devojke do devojke.
Ako malo krvari mislim da nema potrebe da prekidate odnos.
Uostalom, ako joj iz bilo kog razloga bude neugodno vec ce ti to reci.
I ne brini se sto se tice toga koliko ce odnos trajati. Prvi put obicno malo boli, pa cisto sumnjam da ce ona zeleti i ocekivati da sex traje dugo.
Kad svrsis, onda nemoj dalje pokusavati...na prazno, vec bolje prekini.

Nemoj lagati, neiskustvo će sigurno primijetiti, bez obzira što je nevina. Krvariti vjerojatno hoće, ali ne mora značiti. Ako svršiš, nećeš nastaviti s punim kondomom. Promijeni ga, odmori i ponovite koliko god puta budete željeli.
Inače prvi seks svima uglavnom bude bezveze iskustvo u odnosu na kasnije, ne očekuje previše, pogotovo jer je i njoj prvi.

Mlad si, tebi ne bi trebalo da je problem da posle svrsavanja u roku od 5 minuta ponovo mozes , tako da ne bini, sve je to normalno...
Nekoliko stvari- posto je njoj prvi ut- polako, nemoj da navaljujes kao lud, ako je boli, na kratko prekini, potrudi se da se oboje maksimalno opustite.
Kondom pod obavezno, bilo koji koji tebi odgovara po boji ili ukusu, sta vec preferiras... Kako rece kolega, ako svrsis u kondom, menja ga, to je 20 sec posla ali si siguran od nezeljene trudnoce. Najvaznije je da budes opusten i da se i ona opusti uz tebe.

joj, ne dernjaj se..nisi u sumi..
Ja sam iz Crne Gore i mi malo glasnije pričamo, a rekli su mi da Beogradske đevojke to vole, pogotovo u troli. Ti si mene našao manirima da učiš! Nego mi se sad lijepo izvini jer si iskonstruisao nešto što ja nisam napisao. Izvinjavam se moderaciji zbog vrijeđanja, neće se ponoviti.

Nemoj lagati, neiskustvo će sigurno primijetiti, bez obzira što je nevina. Krvariti vjerojatno hoće, ali ne mora značiti. Ako svršiš, nećeš nastaviti s punim kondomom. Promijeni ga, odmori i ponovite koliko god puta budete željeli.
Inače prvi seks svima uglavnom bude bezveze iskustvo u odnosu na kasnije, ne očekuje previše, pogotovo jer je i njoj prvi.
Ovo sam mislio a onaj spavač mi stavlja riječi u usta kao NiJe DoTiČna DamA dŽak Za UdaRAnje... ko je to napisao.. BeZ nJene Dozvole, kao da sam ja to napisao da nastavi bez njene dozvole!

Poslednja izmena:
Moze da krvari, malo, puno, a ne mora uopste da krvari. Razlicito je od devojke do devojke.
Ako malo krvari mislim da nema potrebe da prekidate odnos.
Uostalom, ako joj iz bilo kog razloga bude neugodno vec ce ti to reci.
I ne brini se sto se tice toga koliko ce odnos trajati. Prvi put obicno malo boli, pa cisto sumnjam da ce ona zeleti i ocekivati da sex traje dugo.
Kad svrsis, onda nemoj dalje pokusavati...na prazno, vec bolje prekini.
Mlad si, tebi ne bi trebalo da je problem da posle svrsavanja u roku od 5 minuta ponovo mozes , tako da ne bini, sve je to normalno...
Nekoliko stvari- posto je njoj prvi ut- polako, nemoj da navaljujes kao lud, ako je boli, na kratko prekini, potrudi se da se oboje maksimalno opustite.
Kondom pod obavezno, bilo koji koji tebi odgovara po boji ili ukusu, sta vec preferiras... Kako rece kolega, ako svrsis u kondom, menja ga, to je 20 sec posla ali si siguran od nezeljene trudnoce. Najvaznije je da budes opusten i da se i ona opusti uz tebe.
Htela sam nešto da napišem , ali u ova tri posta je rečeno sve što treba da se kaže..
Samo ću reći -potpisujem.

Ko je ovaj Jerome? :) :)
Zeza nas, je l‘ da?
Ne zezam nego si lajkovala njegov post u kojem je on iskonstruisao čitavu moju priču kao da on ispadne zaštitnik žena a ja kao žene tretiram kao džak krompira i kao da sam rekao da se đevojka ne pita nego on samo da nastavi! I ti mu to lajkuješ, niđe veze...
Ko si ti drugarice ? Vidim da si moderator ali ne znam šta želiš od mene? Već sam dao izvinjene jer sam se iznervirao zbog gore pomenute situacije. Izvinio sam se drugom moderatoru.

Back