Zlatni tulipan
Početnik
- Poruka
- 7
Postovanje, imam 20 godina, posto mi je ovo sasvim normalna stvar kao da pricam o bilo cemu drugome, samo sto sa ovim nemam iskustva, i ako mogu nagadjati, mislim da je bolje da saznam ovđe nesto, samo molim bez seljakcih izjava i savjete. Znaci devojka bi htela spavati sa mnom, e sad ono sto je moje pitanje da li treba reci da sam spavao vec sa curom ili da kazem da mi je prvi put?
Da li ce ona krvariti i sta kad prokrvari, da stanemo? Ima 19g i nevina je.
Takodje sta ako mi se desi da svrsim prije samog seksa, u 'uvodu' jer se napalim previse.
Ono glavno jeste, kad svrsim u kondom da li da nastavim sa seksom i dalje ili da prekinemo, jer imam strah da cu svrsiti previse brzo i da je necu zadovoljiti kako treba, ni ti znam koliko u prosjeku traje seks, nisam citao?
P.S:Koje kondome uzimate?
Da li ce ona krvariti i sta kad prokrvari, da stanemo? Ima 19g i nevina je.
Takodje sta ako mi se desi da svrsim prije samog seksa, u 'uvodu' jer se napalim previse.
Ono glavno jeste, kad svrsim u kondom da li da nastavim sa seksom i dalje ili da prekinemo, jer imam strah da cu svrsiti previse brzo i da je necu zadovoljiti kako treba, ni ti znam koliko u prosjeku traje seks, nisam citao?
P.S:Koje kondome uzimate?