Prvi sastanak sa prvim deckom!

• Začetnik teme Začetnik teme Xtina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
the_ona:
prvi sastanak sa deckom...??

pa vo ovako...jednog kisnog dana sam se posvadjala sa svojim drugom,i posto sam ja znala da se njemu svidjam a ja nisam znala sta osecam prema njemu samo sam znala da osecam nesto vise prema njemu od drugarstva...
i u tom trenutku mi je zazvonio telefon,podigla sam slusalicu(logicno...)a na drugom kraju zacuo se njegov glas koji me pita da li mogu da dodjem do mog skolskog dvorista...kada sam stigla,izvinuli smo se jedno drugom i slucajno sam ga poljubila...onako pokisla ko mis otisla sam kuci ali sam bila HAPPY jer sam konacno nasla decko...

moj prvi put...ali kasnije,nakon tog dogadjaja,skot e rekao da je gotovo izmedju nas jer je nasao bolju,lepsu devojku i da mogu da prosetam...

:roll:
Koji je to komad teletine.(mislim da druga) :)

Moon Child:
UrosWasHere:
Crazy_creature:
Eehhhh, secjanja... kako je to sweet, pripadne mi muka kad se setim.... :lol:
Dakle bili smo na bazenu, a neshto bilo 'laadno tog dana, samo on i ja bukvalno sami. Ja klinka 5.razred; on 1. godina.. I tuc-muc, prichali neshto, poljubi on mene nekako... Ja se udaljim jedno 30m od njega i poshaljem mu poruku:"Hocu da raskinemo" :lol: :lol: :pametnica: eee... :lol:

hmmmmmmm.....
aaa, znam sta znachi ovo 'hmmmmm'...
to si bio ti! :lol:

Eh nisam bas toliko stariji...

wild_child:
Alexandra9:
joGooOOD:
........a to za godine sam napisala jer je ocigledno bila pod kljucem inace joj se ovako nesto desilo ne bi!~sto se odma ljutish :(
mwahahaha... ja nisam pod kljuchem a josh uvek nemam dechka. :p

aman zaman damn... ljudovi... morate se pomiriti s chinejnicom da lutajucjih dusha ima svuda, zashto ih odma' vezujete za manastirske zidove? (:
:pPp

Pametnicaa :wink:
retard (;

Alexandra9:
wild_child:
Alexandra9:
joGooOOD:
........a to za godine sam napisala jer je ocigledno bila pod kljucem inace joj se ovako nesto desilo ne bi!~sto se odma ljutish :(
mwahahaha... ja nisam pod kljuchem a josh uvek nemam dechka. :p

aman zaman damn... ljudovi... morate se pomiriti s chinejnicom da lutajucjih dusha ima svuda, zashto ih odma' vezujete za manastirske zidove? (:
:pPp

Pametnicaa :wink:
retard (;
shto volim ove ~retarde shto zbore mudro... (;

Alexandra9:
Milenice... ti me poznajesh pa si subjektivna... :p
Jesam retard. Imam 18 godina, a nemam mozga ni dechka. Sledecja solucija - nacji *. Nishta drugo.

... ali ko cje hteti * koja voli filozofirati? :p Moracju to ispraviti. :p
nemo' da me nervirash...
koj' cje ti dechko u zhivotu? (8 mozga hvala Bogu imash, pa problema necje biti da se izvuchesh iz toga u chemu god da si... (;

solucija iliti reshenje ~ nacji Sebe.

... Onaj Koji Trazhi...
as simple as that (8

Alexandra9:
Alexandra9:
Milenice... ti me poznajesh pa si subjektivna... :p
Jesam retard. Imam 18 godina, a nemam mozga ni dechka. Sledecja solucija - nacji *. Nishta drugo.

... ali ko cje hteti * koja voli filozofirati? :p Moracju to ispraviti. :p
ebem ti forumski bonton!!!

za neupucjene
prva * ~~~ j_e_b_a_ch_a
druga *~~~ j_e_b_a_ch_i_c_u

na! :p
a pazi kad sam znala bez ~uputstava... :ppp
ko bi rek'o? ja, ovako fino dete?!...

elem... ja sad videh kako sam brzopleta :p
ono boldovano...
~ kao prvo, plezim se i ja tebi znash :pPPpPPpPp
~ kao drugo, ako te poznajem, znachi da sam kompetentna da o tome govorim. subjektivna nisam, jer evo u javnosti iznosim svoje mishljenje i stojim iza njega.

hvala na pazhnji. (8

Master_Chief:
Alexandra9:
ok... sad moram da pitam (oboje) zashto? :p
Vidi zasto??pa zato! :wink: :D kao prvo zato sto sam ja musko ti si zensko,drugo:nisi laka riba :wink: da,da dobro si cula,trece:super ti je godiste :lol: ,cetvrto i poslednje:ti se ne nerviras mnogo 8) (to je dobro za srce)duze ces ziveti.
Dechko, oladi! Sad kada mi je i zvanicno cerka, moraces pored nje i mene da ubedis da si ok za nju... A ja sam nesto nesiguran za sada :? :P

DJ_MaRe:
Master_Chief:
Alexandra9:
Vidi zasto??pa zato! :wink: :D kao prvo zato sto sam ja musko ti si zensko,drugo:nisi laka riba :wink: da,da dobro si cula,trece:super ti je godiste :lol: ,cetvrto i poslednje:ti se ne nerviras mnogo 8) (to je dobro za srce)duze ces ziveti.
Dechko, oladi! Sad kada mi je i zvanicno cerka, moraces pored nje i mene da ubedis da si ok za nju... A ja sam nesto nesiguran za sada :? :P
Jel imas vatreno oruzije? :?:

@Master
uh, nasmejao si me makar... :pPp
Nisam laka riba, a? Izvni, molim te, ali ako je to zaj*ebancija na rachun toga shto josh dechka nisam imala - mRsh! Ako zaista mislish da je to dobro i lepo, onda... heh... mRsh na lechenje. (: :trep-trep:
Ne nerviram se? Dabome. Agli bich :mrgreen:

@Tata
joj... oche... brani meee :pPp
(iako me niko uistinu ne zheli... ali ne daaaaj!!! :p)

Alexandra9:
oh, zar opet moram da ponavljam? :p uf, neskromna mala :pPppPp 'ocjesh da te hvalim samo... c c c c c...
nemoj da me nervirash, znash da znam da si fenomenalna. dobra, pametna, lepa, posebna, drugachija, jedinstvena, samo svoja, dosta vishe, smorila sam sve, jednom rechju ti si ti. i to je sasvim dovoljno! (;

khm... khm... /me not in toku :roll:
kakve se ovo nove rodbinske veze javljaju? :ppp
(((:

pa cekaj da se setim... bila sam luda za tim deckom, a od svih izlazaka smuvali smo se kad sam ja bila obucena kao idiot(nisam opterecena lookom ali sam tad stvarno "prevazisla" sebe). pa nista sve u svemu katasrofa, od sve srece i uzbudjenosti na kraju ispalo strasno. Toliko da sam slagala da sam kaznjena i da moram kuci. bas sam krava, a?

Back