Prvi sastanak sa prvim deckom!

• Začetnik teme Začetnik teme Xtina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tratinčica:
Eh...
Imala sam 19 godina. I bilo je to na zurci njegovog brata. Napila sam se, valjda jedini put u zivotu...
Zurka je trajala a mi smo bili goli u njegovom krevetu... Onda je usao njegov otac i rekao: Izvinite, samo vi nastavite... Onda smo zakljucali vrata. Potom je dosao taj moj drug i pred celim razredom viknuo: "Pa oni su se zakljucali!" U ponedeljak sam samo gledala u pod i trcala u crkvu... :oops:
TO je bilo sve i prvi poljubac i prvi koitus...
Nikada posle nisam nista slicno uradila...

-1. decko s 19?jesi ti iz manastira izasla?
-2. ne smatram to "prvim izlaskom s deckom" jer ste vi tu bili proton i napijen elektron
-3.""never"" more? 8)

*november rain*:
Moon Child:
on je neko vreme izlazio s mojim drustvom,i jednom kad smo ostali sami otisli smo da se prosetamo,seli na neko mirno mesto,pricali,smuvali se....i bilo je lepooo :oops: :D
same here..(:
samo shto je On bio u nashem drushtvu i inache... :wink:
:plez: :plez: :plez: :pPp
kako sam ja bila happy kada sam chula za to :pPp (((:

Prvi sastanak ~ da. Prvi dechko ~ ne. Sve shto je uspeo je to da me uhvati za ruku kada sam zamahnula njima (damn gestikulacija :p )... ali ne vredi kada sam gurnula torbu izmedju. Nesvesno, ozbiljno. :p

joGooOOD:
Tratinčica:
Eh...
Imala sam 19 godina. I bilo je to na zurci njegovog brata. Napila sam se, valjda jedini put u zivotu...
Zurka je trajala a mi smo bili goli u njegovom krevetu... Onda je usao njegov otac i rekao: Izvinite, samo vi nastavite... Onda smo zakljucali vrata. Potom je dosao taj moj drug i pred celim razredom viknuo: "Pa oni su se zakljucali!" U ponedeljak sam samo gledala u pod i trcala u crkvu... :oops:

-1. decko s 19?jesi ti iz manastira izasla?-2. ne smatram to "prvim izlaskom s deckom" jer ste vi tu bili proton i napijen elektron
-3.""never"" more? 8)

Vrlo nezrelo sa tvoje strane Joogood vrlo....kakve veze ima kad je imala prvog decka? To sto se nije zvalalila sa frajerom sa 13 godina ne znaci da je losija.......

wild_child:
joGooOOD:
Tratinčica:
Eh...

-1. decko s 19?jesi ti iz manastira izasla?-2. ne smatram to "prvim izlaskom s deckom" jer ste vi tu bili proton i napijen elektron
-3.""never"" more? 8)

Vrlo nezrelo sa tvoje strane Joogood vrlo....kakve veze ima kad je imala prvog decka? To sto se nije zvalalila sa frajerom sa 13 godina ne znaci da je losija.......

Ne,nije trebala da 13 da se ******i,ali vrlo je glupo i odvratno sto se napila pa povatala na zurci........a to za godine sam napisala jer je ocigledno bila pod kljucem inace joj se ovako nesto desilo ne bi!~sto se odma ljutish :(

joGooOOD:
wild_child:
joGooOOD:
Tratinčica:
Eh...

-3.""never"" more? 8)

Ne,nije trebala da 13 da se ******i,ali vrlo je glupo i odvratno sto se napila pa povatala na zurci........a to za godine sam napisala jer je ocigledno bila pod kljucem inace joj se ovako nesto desilo ne bi!~sto se odma ljutish :(

Ma ne ljutim se malecka bwe:************

nisam bila na prvom sastanku sa prvim dechkom. ne znam ja shta je to...
ako se misli na to kada je to pochelo... pa, uf, otkud znam. davno? :p mnogo proteklog vremena...
a kada je ~to pochelo? :p pa jednog bezveznog jutra kada sam ja stajala, chekala i plakala. mislim, zaista, kome se to josh deshava... pochele su ochi da mi suze od vetra k'o lude. elem, vrteli se u krug, kao i uvek... nikad nije ni bilo bitno gde. bitno recji da sam dovuchena ~na prevaru :p (u ime shkole (8 ) i shta znam...

*november rain*:
Moon Child:
on je neko vreme izlazio s mojim drustvom,i jednom kad smo ostali sami otisli smo da se prosetamo,seli na neko mirno mesto,pricali,smuvali se....i bilo je lepooo :oops: :D
same here..(:
samo shto je On bio u nashem drushtvu i inache... :wink:
e veruj mi da sam sluchajno u ovo vreme prozujala po ~brodicju i videla ovaj post, al' zbog nepazhnje i brzog chitanja nisam prochitala poslednje u Teicinom nabrajanju... i... propustila poentu :roll:
maaa, k'o da je bitno... samo da je sad sve ok i da si happy (((((:*

Alexandra9:
joGooOOD:
........a to za godine sam napisala jer je ocigledno bila pod kljucem inace joj se ovako nesto desilo ne bi!~sto se odma ljutish :(
mwahahaha... ja nisam pod kljuchem a josh uvek nemam dechka. :p

aman zaman damn... ljudovi... morate se pomiriti s chinejnicom da lutajucjih dusha ima svuda, zashto ih odma' vezujete za manastirske zidove? (:
:pPp

Pametnicaa :wink:

Alexandra9:
joGooOOD:
........a to za godine sam napisala jer je ocigledno bila pod kljucem inace joj se ovako nesto desilo ne bi!~sto se odma ljutish :(
mwahahaha... ja nisam pod kljuchem a josh uvek nemam dechka. :p

aman zaman damn... ljudovi... morate se pomiriti s chinejnicom da lutajucjih dusha ima svuda, zashto ih odma' vezujete za manastirske zidove? (:
:pPp
Ma cist idiotizam...svako ima pravo da radi onos sta hoce,e sad dal ce neko zavrsiti u manastiru,zatvoru ili negde drugde to je licna stvar... :wink:

Eehhhh, secjanja... kako je to sweet, pripadne mi muka kad se setim.... :lol:
Dakle bili smo na bazenu, a neshto bilo 'laadno tog dana, samo on i ja bukvalno sami. Ja klinka 5.razred; on 1. godina.. I tuc-muc, prichali neshto, poljubi on mene nekako... Ja se udaljim jedno 30m od njega i poshaljem mu poruku:"Hocu da raskinemo" :lol: :lol: :pametnica: eee... :lol:

Crazy_creature:
Dakle bili smo na bazenu, a neshto bilo 'laadno tog dana, samo on i ja bukvalno sami. Ja klinka 5.razred; on 1. godina.. I tuc-muc, prichali neshto, poljubi on mene nekako... Ja se udaljim jedno 30m od njega i poshaljem mu poruku:"Hocu da raskinemo" :lol: :lol: :pametnica: eee... :lol:

hahahahhahah loodaco :lol:

UrosWasHere:
Crazy_creature:

hmmmmmmm.....
aaa, znam sta znachi ovo 'hmmmmm'...
to si bio ti! :lol:

Moon Child:
UrosWasHere:
Crazy_creature:

hmmmmmmm.....
aaa, znam sta znachi ovo 'hmmmmm'...
to si bio ti! :lol:
duboke rane nikad ne zarastu...

prvi sastanak sa deckom...??

pa vo ovako...jednog kisnog dana sam se posvadjala sa svojim drugom,i posto sam ja znala da se njemu svidjam a ja nisam znala sta osecam prema njemu samo sam znala da osecam nesto vise prema njemu od drugarstva...
i u tom trenutku mi je zazvonio telefon,podigla sam slusalicu(logicno...)a na drugom kraju zacuo se njegov glas koji me pita da li mogu da dodjem do mog skolskog dvorista...kada sam stigla,izvinuli smo se jedno drugom i slucajno sam ga poljubila...onako pokisla ko mis otisla sam kuci ali sam bila HAPPY jer sam konacno nasla decko...

moj prvi put...ali kasnije,nakon tog dogadjaja,skot e rekao da je gotovo izmedju nas jer je nasao bolju,lepsu devojku i da mogu da prosetam...

:roll:

Back