Prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme neo21
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mogu ti reci Ana da mi je tvoja generacija slaba tacka upravo prvi put mi je bilo verovala ili ne sa devojkom tvog godista ona je imala 16 a ja 22 i to se dogodilo pod vedrim nebom jer je bilo leto ali smo nastavili u njenoj sobi bilo je nezaboravno....Verovatno ce mnogi reci da je kasno ali iskreno cekao sam osobu koja cemi se zaista svideti nisam mogao to da uradim sa bilo kojom devojkom i cekanje se isplatilo....

neo21:
:arrow: 01.Koliko ste imali godina kad ste prvi put vodili ljubav?
:arrow: 02.Gde ste vodili ljubav prvi put na kom mestu?

01. 14- prevarilo me na brzinu devojče 2 godine starije od mene.
02. U školi, u kabinetu za biologiju, na stolu okruženi teglama sa zmijama, žabama i sl. Čista romantika!

:arrow: Nebih se nimalo zalio da je mene prevarilo tako neko devojce!!!!

1.15

2.spavaća soba roditelja čovijeka koji je napravio žurku i to na hrpi kaputa i jakni koji su bili nabacani na bračni krevet netom pomenutih.

P.S. treba li da napomenem da su neki sa žurke otišli u uflekanoj jakni :)

Espanol:
neo21:

02. U školi, u kabinetu za biologiju, na stolu okruženi teglama sa zmijama, žabama i sl. Čista romantika!
DO 15 GODINA JE OSNOVNA PREKO SREDNJA SKOLA.ILI JE ONA PONAVLJALA ILI SI TI KRENUO 2 GODINE RANIJE U SKOLU.DA TI MALO NE LAGIS,A?

Truman:
Espanol:
neo21:

DO 15 GODINA JE OSNOVNA PREKO SREDNJA SKOLA.ILI JE ONA PONAVLJALA ILI SI TI KRENUO 2 GODINE RANIJE U SKOLU.DA TI MALO NE LAGIS,A?

ma ne cepidlaci! sto te boli tuki i ako laze!

DedaMraz:
iggymag:
1. 21.5 :(
2. Kod njene babe u gajbi(baba bila odsutna :lol: )...bilo je superishka...nije mi verovala za prvi put :lol:

Babo*ebac. samo mi nije jasan onaj deo "baba je bila odsutna"

E shta se tebi vrzma po glavi...mnogo si se nagledao koje chega pa ti ne izlazi iz glave...obrishi usta nakon toga :twisted:

Da je baba bila prisutna, otishli bi kod moje babe na 40m uzbrdo(tako mi brdo neravno)...al` lepshe je kad dash gol u gostima...pogotovo kad je prvi put :twisted: :wink:

Volim seks, i rado ga se secam :lol:

Ali se prvog puta vrlo tesko secam... 17 godina, skoro mrtav pijan na jednoj kucnoj zurci... al' ne mogu da se setim cija je soba bila i da li je bilo jakni ispod nas :oops:

eh, kako se nekad dobro piloooooo... ;)

Back