Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,u mojoj sobi.[/quote]wishfish:16,5, njegova soba
Pa gde si bre,vrsnjaku po "skidanju mraka"?goodday:19
u njenoj sobi![]()
.....
i po mestu tvorbeAna-Marija:Pa gde si bre,vrsnjaku po "skidanju mraka"?goodday:19
u njenoj sobi![]()
.....
![]()
![]()
![]()
A sta je Zlatokosa radila za to vreme?Lezala u krevetu sa cigarom u ustima?goodday:i po mestu tvorbeAna-Marija:Pa gde si bre,vrsnjaku po "skidanju mraka"?goodday:19
u njenoj sobi![]()
.....
![]()
![]()
![]()
![]()
....pa reko 16 prerano....20 prekasno....19 taman kako treba....a posle su me jurila 3 medveda....
![]()
e da je bar.....ona me posle najvishe i jurila....ali shta mogu kad sam brz ki zeko....takav sam i u krevetuAna-Marija:A sta je Zlatokosa radila za to vreme?Lezala u krevetu sa cigarom u ustima?goodday:i po mestu tvorbeAna-Marija:Pa gde si bre,vrsnjaku po "skidanju mraka"?goodday:19
u njenoj sobi![]()
.....
![]()
![]()
![]()
![]()
....pa reko 16 prerano....20 prekasno....19 taman kako treba....a posle su me jurila 3 medveda....
![]()
![]()
Kad si rekao "zeka",svasta mi je proletelo kroz glavu i slatko sam se smejalagoodday:e da je bar.....ona me posle najvishe i jurila....ali shta mogu kad sam brz ki zeko....takav sam i u krevetuAna-Marija:A sta je Zlatokosa radila za to vreme?Lezala u krevetu sa cigarom u ustima?goodday:i po mestu tvorbeAna-Marija:Pa gde si bre,vrsnjaku po "skidanju mraka"?goodday:19
u njenoj sobi![]()
.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....mislim volim da me vuku za ushi
goodday:pa da....za ushi i tako toops:
ops:
hvala, hvala....volim da me volish :wink:Ana-Marija:goodday:pa da....za ushi i tako toops:
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav si ti biser
![]()
Svaka ti cast!
![]()
![]()
![]()
A ko ce mene da voligoodday:hvala, hvala....volim da me volish :wink:Ana-Marija:goodday:pa da....za ushi i tako toops:
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav si ti biser
![]()
Svaka ti cast!
![]()
![]()
![]()
Jao...goodday:ma shta ti je....tebe ovde svi vole......ti si najotvoreniji lik..... :wink: eto....nemoj sada da se razmazis![]()
neo21:01.Koliko ste imali godina kad ste prvi put vodili ljubav?
02.Gde ste vodili ljubav prvi put na kom mestu?
Sve si promasio...Ali dobro njaskegoodday:pa jesi.....ti si najbolja i najlepsha....svi ti zavide a devojke te pitaju "jao gde si kupila te cipelice"....najbolji si student u klasi i na tebe se pali kapiten rugbi tima.....i ne mogu vishe da njamke....laq noc