01.Koliko ste imali godina kad ste prvi put vodili ljubav?
02.Gde ste vodili ljubav prvi put na kom mestu?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
01.Koliko ste imali godina kad ste prvi put vodili ljubav?
02.Gde ste vodili ljubav prvi put na kom mestu?
u spavacoj sobi u mom stanu...Da,u mojoj sobi.[/quote]wishfish:16,5, njegova soba
.....Pa gde si bre,vrsnjaku po "skidanju mraka"?goodday:19
u njenoj sobi![]()
.....

i po mestu tvorbeAna-Marija:Pa gde si bre,vrsnjaku po "skidanju mraka"?goodday:19
u njenoj sobi![]()
.....
![]()
![]()
![]()
....pa reko 16 prerano....20 prekasno....19 taman kako treba....a posle su me jurila 3 medveda.... 
A sta je Zlatokosa radila za to vreme?Lezala u krevetu sa cigarom u ustima?goodday:i po mestu tvorbeAna-Marija:Pa gde si bre,vrsnjaku po "skidanju mraka"?goodday:19
u njenoj sobi![]()
.....
![]()
![]()
![]()
![]()
....pa reko 16 prerano....20 prekasno....19 taman kako treba....a posle su me jurila 3 medveda....
![]()

e da je bar.....ona me posle najvishe i jurila....ali shta mogu kad sam brz ki zeko....takav sam i u krevetuAna-Marija:A sta je Zlatokosa radila za to vreme?Lezala u krevetu sa cigarom u ustima?goodday:i po mestu tvorbeAna-Marija:Pa gde si bre,vrsnjaku po "skidanju mraka"?goodday:19
u njenoj sobi![]()
.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....mislim volim da me vuku za ushiKad si rekao "zeka",svasta mi je proletelo kroz glavu i slatko sam se smejalagoodday:e da je bar.....ona me posle najvishe i jurila....ali shta mogu kad sam brz ki zeko....takav sam i u krevetuAna-Marija:A sta je Zlatokosa radila za to vreme?Lezala u krevetu sa cigarom u ustima?goodday:i po mestu tvorbeAna-Marija:Pa gde si bre,vrsnjaku po "skidanju mraka"?goodday:19
u njenoj sobi![]()
.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....mislim volim da me vuku za ushi
Znaci...volis da te vuku za usi...dok se ne otegnu

ops:
ops:goodday:pa da....za ushi i tako toops:
ops:
Kakav si ti biser
Svaka ti cast!

hvala, hvala....volim da me volish :wink:Ana-Marija:goodday:pa da....za ushi i tako toops:
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav si ti biser
![]()
Svaka ti cast!
![]()
![]()
![]()
A ko ce mene da voligoodday:hvala, hvala....volim da me volish :wink:Ana-Marija:goodday:pa da....za ushi i tako toops:
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav si ti biser
![]()
Svaka ti cast!
![]()
![]()
![]()
?Izgleda da samo ja volim...smrc...

Jao...goodday:ma shta ti je....tebe ovde svi vole......ti si najotvoreniji lik..... :wink: eto....nemoj sada da se razmazis![]()
ops: uobrazicu se neo21:01.Koliko ste imali godina kad ste prvi put vodili ljubav?
02.Gde ste vodili ljubav prvi put na kom mestu?
Sve si promasio...Ali dobro njaskegoodday:pa jesi.....ti si najbolja i najlepsha....svi ti zavide a devojke te pitaju "jao gde si kupila te cipelice"....najbolji si student u klasi i na tebe se pali kapiten rugbi tima.....i ne mogu vishe da njamke....laq noc
Bas imas dar za humor!Svaka cast!