PRVI PUT!!!

Imam veoma finog decka koga bas bas volim i nekoliko puta smo pricali o tome.. Zajedno smo vec 3 ipo meseca.. Ali ja ne znam sta da radim.. Nekako mi je frka, nemam pojma sto.. Zelim to ali opet.. Otkud znam! Zelim da bude nesto stvarno posebno i lepo ali............

Bas slatko
355302ajdcm8c8ex.gif

Nekoliko puta razgovarati sa deckom o tome, nije dovoljno........ako zelis da bude zaista posebno, da te ne bude strah, moras biti opustena i slobodna pred njim..........smjeti skinuti se a ne osjecati pretjeran stid, maziti se sa njim, vidjeti njega bez da skreces pogled...da ne bi bilo posle da se iznenadis kada shvatis da njegovo tijelo nije kao tvoje..........
Uzivaj!
Ja sam uzivala...

danas kada postajem pionir
dajem časnu pionirsku reč
da ću marljivo učiti i raditi
i biti dobar drug

........

da ću voleti druga tita i SFRJ

da ću ceniti sve ono šta je on za nas uradio

Mala.....jos ti je rano.Posle tog decka ces voleti jos nekog vise od njega,pa ces se kajati .....itd.
Zato,nemoj jos da se upustas u takve stvari i da pijes kojekakve hemikalije .

Ne slušaj je ona je ljubomorna. :mrgreen:
Čim ti možeš ovako da diskutuješ i zdravo da razmišljaš, ne treba da se opterećuješ
time da li je vreme, znam mnoge manje zrele koje su to uradile i ništa im nije falilo.

Ja sam prvi put sa 17...sad se ipak pomeraju te granice, deca brzze sazrevaju...ima raznih kontraceptivnih sredstava....da li je josh rano ili nije to ona zna...ako samo kazzemo NE, onda che to samo uraditi impulsivno bez zashtite i svesti o posledicama...decu treba uputiti kada pitaju, a ne zabranjivati....( jer na kraju ipak urade po svom)
Sad je vech devojka, dobro je shto ozbiljno pristupa razmishljanju o tome shta je cheka.

decu treba podrzati i ohrabriti, ince ce vecito ostati nesigurna i nikada nece odrasti.. i kad urade nesto, treba ih uvek pohvaliti...
bravo deco.. ebali ste se.. fenomenalno

Po svemu sudeci,devojka zna da misli svojom glavom,nije kratko sa dechkom da bi bilo prebrzo/prerano tako da Cupkice-ako ga stvarno volish,ustvari dovoljno da ga znash dovoljno i da znash da nije neki keten,uradi to...Ako stvarno zelish...Jer kako god okrenesh-laja;a bi se i ako uradish i ako neuradish>ako uradish mozda jednog dana ako ta veza pukne pa trazish minuse i sl., a ako ne uradish,bice Ti zao shto to nisi uradila s nekim do koga Ti je stalo,i kad si imala zelju...Mlada jesi ali chini mi se da nisi neka povrshna i glupa klinkica,zato samo napred,slushaj svoje srce,ali lepo Ti rekoshe-maaalo pazi da ne bi zbog nepaznje prekinula svoju mladost nezeljenom trudnocom i sl...POzd

Davno davno bilo je jednog leta secam se... :)

I meni je bilo prolicno bzvz... kao zar je to to, ja sam ocekivao da ce biti lepse. :roll: Al odradili smo posao nekako... jedva svrsih jednom. :mrgreen:
No sutradan je vec bila skroz druga prica. :ok: :D Tri put. :) Kaze ona "trica, baci kosku". :klap: :lol:

moj prvi bijese davno i jako brzo. ostadoh u cudu, sta bi? pitala se jel to zaista to i sto se dize sva ta fama oko sexa. bas bilo bezveze
poslije su stvari dosle na svoje mjesto i neke stvari su mi jasnije ;)

ako se ti osjecas spremnom, go for it ;)
samo obavezno kontracepcija i furaj

Back