Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam ovde usla jer sam pomislila da je mozda neko normalan bar na netu ili da mogu cut nesto normalno i pametno, ali ono nista.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
STETA STO NEMAM MIS NA KOMPU, A STAVILA BIH JEDNU SUPER SLIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ti ćuti, meni se čini da ti želiš ketiv da rešiš frustracije :lol:

Mda,'93.
Zrelo je to već za...

Idem sad,moram i do biblioteke da svratim,
da uzmem Rasela,"Mudrost zapada"
pa ću da se bacim na filozofsku hrestomatiju
ima time da se bavim do kraja godine,
a nema šta ne planiram da pročitam ybg,
ustvari nema puno,
mislim,nema ni malo,
no nebitno.

Al malo smo preterali sa ovom malom,
stvarno nismo pri čistoj pameti.
(osim mene u pojedinim trenucima)
e sad,
"Đura će ti oprositi što te je tukao",

Keti,
naša vrata su za tebe otvorena;
reci što te muči.

A ja idem.

MENE NE MUCI NISTA, A VAS SVASTA. JA NISAM MALA KAO STO JE NEKA BUDALA GORE NAPISALA. NISAM TIP DANASNJIH IDIDOTSKIH TINEJDZERA ZATO SE I NE UKLAPAM U VASE BLJUVOTINE I TAKO TO. I JA NISAM KETI VEC KETIV

Odlika coveka sa slabim nervima, jer mu DEBILI idu na zivce. I ne komentarisi moje poruke jer ti ne mogu odgovarat zato sto ne mogu da se spustam na nivo nikoga od vas. Mnogo ste mali

REKOH nesto malo cas..........................................................
................
......................
.........................
...............................
....................................
.......................................
...........................................
......................................................
..............................................................
.....................................................................
.................................................................................
........................................................................................

Back