Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stvarno mrzim kad mi neko govori ,,jos si mala za to,, a sta bi trebala? :idea:da uzmem bratz lutkice i igram se,ili da gledam pokemone? ili bih mogla reci da sam se ljubila s nekim samo zato sto mi je bio simpatija:?: i da sam plakala zbog njega samo zato sto mi se svidjao,a nisam ga volela:?::dontunderstand:

stvarno mrzim kad mi neko govori ,,jos si mala za to,, a sta bi trebala? :idea: da uzmem bratz lutkice i igram se,ili da gledam pokemone? ili bih mogla reci da sam se ljubila s nekim samo zato sto mi je bio simpatija:?: i da sam plakala zbog njega samo zato sto mi se svidjao,a nisam ga volela:?::dontunderstand:

Upravo tako...:lol::lol::lol: Mada i ja mislim da ipak ne moze da se zaljubi neko ko je nasih god:think:mozda je moguce, ali ipak je retko:mrgreen:

Prvi put sam se poljubila sa 5 godina i volijela sam ga puno,desilo se to u mom obdanishtu u jednoj od onih malih kucica kao iz parka....
Prvi put sam se poljubila sa jezikom kad sam imala 12 godina i nisam ga volijela puno nego smo se igrali masne fote

HEHEHE!JA JOS U PREDSKOLSKOM!LOL!PA POSLE U 2RAZREDU!LOL!kad se setim predskolskog pomislim koji sam bio retos!:hahaha::hahaha::hahaha::dash::dash::rotf::rotf: a tad nisam znao da brojim do 20...:hahaha: ma oduwek mi je to bilo blam...nznm sto...waljda stidljiw...:rumenko:...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Back