Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam se prvi put poljubila sa 13.Decko me konacno pozvao da izadjemo i posle pola sata sedenja pitao:"Pa hocemo li konacno da se poljubimo?" Ja sam samo skrenula na drugu temu,ali posle dva i po sata ubedjivanja,desilo se i to!!!! I skontala da to nije nista strasno.....

yebote ko da se mora prilikom ljubljenja gurati jezik u usta......
ja se uopshte u pochetku nisam tako ljubio, samo usnama..... posle kad je proradio apetit onda su oboma jezici sami leteli.... :)

uopshte ne razumem predstavu da kisschina mora biti sa jezikom.

Prwi put sam se poljubila poslije osmog razreda i bilo je wlazno i dugo:).Bila sam uzbudjena i cak sam pocela da drhtim.Kada me je pitao sta mi je rekla sam mu da mi je hladno,a on mi je dao swoju jaknu i ponowo me je poljubio.Bilo je nezaborawno i mislim da je to trenutak u kome sam bila najsrecnija(do tada)i kada sam se wracala sa sastanka ustinula sam se da widim sanjam li:).E,da on je stawio neki miris koji je bio bozanstwen i koji me podsjeca na prwi poljubac...I eto,takwo je moje iskustwo...

letos...................bilo je bzvz
na moru
posle finala svetskog prvenstva
kad sam se nervirala sto je francuska izgubila
tj. sto anri izasao iz igre pred same penale.............
i tako...............

Ih,...ja sam se prvi put poljubila sa,...12,mislim.Bez jezika doduse,...mada jezik je dosao 15 min kasnije.Jupi.Pravo odusevljenje.Oduvek sam mastala da me neke kompletno izbalavi svim mogucim uzasnimi nespretnim tehnikama.
Boze,...u sustini su prvi poljupci muka jedna ziva,dobijes srcku iscekujuci ga,kad dodje nije nista posebno,i tako u bestraga.

Back